💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 889
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ваня добър съвет даде, Тошко пак да е на неговото. Нали е капитан.
Накрая ще остане сам да държи гюллето, ега го удържи, вярвам в грубата сила на Ловците.

# 616
  • София
Най ме притеснява, че Мира учи право. Бъдещ адвокат или прокурор.... Тва не е нормално!!!
Не съм убедена, че ще придобие юридическа правоспособност. Щом е на 26 (може би и на 27 вече?), явно някъде е прекъснала.

# 617
Катя сега да не отиде на реката, да остави нещо на сестра си, някъде..? Нали по-рано спомена, че трябвало да измисли нещо.

# 618
Много е важно ако някой тръгне да пуска да се движат и да са винаги  подредени през около 100-120 градуса по кръга. Силова и за издръжливост е играта, но компенсирането на излизащ играч е това, което може да я загуби или спечели.

# 619
Много се вълнувам за фирмата на Христа... Там е толкова хубаво!!! В таз уникална фирма е супер, интелигент до интелигента. Всички разбрахте ли, че Христа ИМА фирма и е много успешна. Утре пак ще ви напомни.

# 620
  • София
Ловците имат 4 мъже, а Жътварите само 3-ма. И три видимо по-силни жени. Ако загубят тази игра ще е излагация, не го вярвам.

# 621
  • София
Ох, толкова много пъти напоследък виждам думата "съботира", че наистина ще взема да повярвам, че се пише така... Laughing
SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 622
Най ме притеснява, че Мира учи право. Бъдещ адвокат или прокурор.... Тва не е нормално!!!
Не съм убедена, че ще придобие юридическа правоспособност. Щом е на 26 (може би и на 27 вече?), явно някъде е прекъснала.
Може да не е започнала веднага след завършване на средно образование да учи право (в моя случай завърших право на 28). Мира иска да работи като разследващ полицай, а там не ти трябва юридическа правоспособност.

П.п. Рибарите май са там, за да може Катя да даде храна на Йоанна.

# 623
Уредиха им срещата на сестрите да си метнат някое яйчице 🤣😂

# 624
Имам някакво предчувствие, че ловците ще ходят на съвет. 🤔

# 625
Това въже не може да се държи без контра, преди възела! Абсурдно е!
Тая Сюзън не спря да го язди Вайс!

# 626
  • София
Тодор като ги изкомандва с "Дръжти" и всичко си идва на мястото. Smile

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 22:07 от La Vikinga

# 627
  • Пловдив
Изложи се Лазаринов. Ааааааа

# 628
Лазаринов и Симона бяха доста слаби звена.

# 629
Браво на жълтурите! 😃👏

Общи условия

Активация на акаунт