💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 57 051
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 765
Дано скоро да отпаднат, много надменно поведение на Екатерина. Йоана си мисли, че света се върти около нея и всичко може да нареди. Алекс и Николай ме кефят с това Левски и Ботев Grinning. Ако играех бих избрал племето на Рибарите, не за друго, а да се каля. С Николай мисля, че щяхме да се сработим много добре. Нищо, че гените ми не лъхат на спортист. Grinning

# 766
  • София
Тази година няма игри с плуване или ако е имало е нищожно.
Защо..
А в началото имаше някакви клюкини, че игрите щели да са предимно с плуване :/
Но тази година нашето море беше доста бурно и може да са сменили концепцията в последствие.

# 767
Аз си мисля, че поведението на Йоанна е продиктувано от сценаристите. Тя може да не е искала така да се развива играта, да саботира, да дава яйца, шоколади и т. н., но ако я заставят да действа по този начин, какво да направи?

# 768
Да не участва например?
Аз съм сигурен, че е сценарии. Но сестрите са се съгласили с него. Спокойно можеха да откажат участие във формата, ако не им изнася.

# 769
На мен дори ми се струва, че те много се гордеят със себе си и с това как сЪботиратигри, разпадат племена, абе изобщо... Цялата игра на тях двете се крепи! Баси дъното!!

# 770
Факт е, че идеята на Катя за собствената й игра на кокилите не струваше. Логично беше, че когато ти им извиква "Стоп", те ще заковават рязко или пък няма да са си разпределили силата за преместване на кОла поради неизвестност колко ще е разстоянието.

# 771
Аз си мисля, че поведението на Йоанна е продиктувано от сценаристите. Тя може да не е искала така да се развива играта, да саботира, да дава яйца, шоколади и т. н., но ако я заставят да действа по този начин, какво да направи?

Ами например каквото направиха Пламен, Иван и Мая.
Какво ли не се изписа за тяхното психично и физическо здраве, ама никой не знае какво и кога са разбрали за поредните "игри на продуцента". За мен лично нищо не оправдава Йоана и Катя.

# 772
  • Сред мелниците
Единствено Христа ми е крайно антипатична. И това е най-меката формулировка.
Не харесвам напоследък Йоана и Сюзън, така че ги чекнах засега. Ивана им диша във врата, но пък ми допада прямотата й.
Гледам да не се фиксирам в личностните им качества, но не винаги успявам.

Питам се защо го няма сервитьорчето в анкетата? Женското в него е на пъти повече от една Катя, напр.

# 773
Да видим довечера нашите рибарки - Станимира ако е наядена, всичко ще е страхотно,  като опъне тази гърбина Nerd Айде, бе хораа, дай те й да са наяде...
Христа пък тези игри въобще не могат да й се опрат на малкия пръст - тя в нейната фирма колко по- трудни игри е играла, пък и има преференциите на племето. Ботев Алекс ако го пуснат да ги надъхва с неговата поезия даже може да си поспят на гредите.
ЙоанчетУ пак ше рИве 10-15 мин, тя не е такъв човек, обаче ей на - за да спаси живота на сестра си всичко прави момичето.

# 774
  • София
Значи тази седмица искат да разбият ловците.Първо ги пращат на реката,да се изнервят,но те се държат.Снощи им дават игра,без да искат изравняване на силите,защото с повече е по-трудно.Но те се държат.И накрая правят нещо много грозно с тази закуска...при все,че Димо отлично го чух да казва,че ще намерят начин Йо да я получи тайно.
Жътварите няма какво да ги обсъждам,тях цялата продукция ги мисли.
Рибарите са ми интересни.Как в индивидуални битки са много добри,дори допускам довечера да победят и двете техни дами.Като стане дума за отборна игра обаче,всичко се срутва.

# 775
  • Испания

Интервюто - тук.

# 776
  • Варна
Сетих се на какво ми прилича Христа с нейните джукища..... на птицечовка, в анфанс и ако я гледаш леко изотдолу, изглежда потресаЮщо, не мога да повярвам че се харесва, не се ли вижда в огледалото, то е неприятно да я гледа човек.
Иначе е голЕм мениджър, аз каза като видя слабо звено в екипа си го уволнявам, браво, достойно, няма тън мън, сталиниски метод, а коментираха как да се сплотят, да намерят единна мотивация.Rolling Eyes

# 777
  • Испания
Александър Отваряй смело!

Скрит текст:
ahdimitrov

Ами този ден не се запомни с нищо чак толкова особено! Прекарахме го в стопанството, работейки и обсъждайки добре познатия ни и наболял проблем относно регистрираните пасиви и загуби! Нагърбих се лично с едно от най-силните ми качества и именно мотивационното говорене и дръпнах една здрава реч пред моето племе! Речта имаше относителен ефект, понеже думите без делата, които ги подплътяват отиват за зян!
Получаваме зелена светлина от продукцията, че можем да отидем и наблюдаваме битката между Ловците и Жътварите! Този ден определено придоби друг привкус! Влизаме на арената като Слави Трифонов на Арена Армеец пред стъписаните погледи на племената и сядаме да наблюдаваме отстрани! Битката е адски тегава за всички и мъката е изписана на лицата на всеки един от племената! Виждам как едни дърпат с пълна сила, а другите едвам се сдържат да не се изопнат по очи на треволяците долу!
Минават няколко минути и поради една непозволена маневра на Лазаринката, Ловците губят баланса и гюлето им удря земята!
Победа за Жътварите!
Ценният научен урок за мене беше, как екипната работа, балансът и координацията играят ключова роля за успеха на отбора! Един погрешен ход, машината дефектирва и всичко артисва!
Доста интересен ден като цяло се получи! Катя отново изчезна за джоджен някъде........

# 778
  • Сред мелниците
Ах, Смайли, оценявам жертвата ти. Знаем колко не понасяш Катя, но очевидно следиш и нея Simple Smile
Аз лично бих предпочела инфото от след игрите да е в спойлер, защото често от тях разбирам неща, които предпочитам да не знам, така, както си го направила тук.
Но ако това те затруднява...

# 779
  • Испания
Скрит текст:
Ах, Смайли, оценявам жертвата ти. Знаем колко не понасяш Катя, но очевидно следиш и нея Simple Smile
Аз лично бих предпочела инфото от след игрите да е в спойлер, защото често от тях разбирам неща, които предпочитам да не знам, така, както си го направила тук.
Но ако това те затруднява...

Следя всички.

Нищо не ме затруднява, но не разбирам какво инфо след игрите има тук. Ако искаш, пиши ми в лично съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт