💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 57 162
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 750
  • Sunshine state
Да, ама не е така спрямо Джери и откъм този феонт бих действала аз да пробия. Тънко.

# 751
  • пустинен пъпеш
Ивана не харесва Любо, грам химия няма там.
Ивана вероятно е в комбина с Вайс и Сюзън от интерес,а не на база симпатии

# 752
Според мен Ивана се закрепи за Вайс защото го сметна за най-силен от мъжете. Отделно си подхождат и по манталитет и си приличат в липсата на първите седем години. Сюзън е просто допълнение. Не мисля, че Ивана я харесва особено много.
Класическа женска тактика в подобни формати.

Дописвам. Логичен избор на Ивана според мен. От всички мъже в племето само Вайс има качества на лидер. Колкото и да се опитват Любо и Влади просто не го носят у себе си.
Това не означава, че като човек лично на мен Вайс ми харесва. Не. Ама никак. Поста му по повод училището го погреба в много дълбок ров за мен. Но тази година няма СМС вот ( което е хубаво според мен, защото игрите трябва да са водещи независимо, че с Т продуцент няма как да няма съмнения за почтеността им). Това прави социалната игра затворена само вътре в тяхното общество от 24 човека, публиката няма отношение към нея.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 16:01 от Bengun

# 753
Снощи видях Христа. Махнала е пиргите и устните и като че ли са спаднали. Нисичка, слаба. Красавица не бих я нарекла, но не е страшна, като в предаването.

Чак пък нисичка...тогава Йоана трябва да е 130 см.
Най-много 1,60 е. Колко е Йоана, нямам представа.

# 754
Сформирането на отбори, трябва да е с избор, така е най удачно за всички. Ако племето им е скапано вината си е тяхна. На този принцип мисля, че щяха да бъдат по равнопоставени отборите. В момента Жътварите от страна на мъжете са най-добре разпределени. В Ловците, ако не излезнат от реката Боби и Милен, ще окапят. Големи мъже са, а тяхната маса иска храна. Тази риба дето улавят е само за замезване. Тази седмица ще се изравнят, за да има интрига. Със сигурност и знаят слабото място от продукцията на Симона, очаквам да има и такава игра да се провали в Петък Simple Smile

# 755
  • Козлодуй
Относно коалицията при жътварите Ивана направи коалиция със Сюзън на първата игра защото тогава със плач и полуистини успя да изгони Елена която нищо не беше направила просто на пъзела Сюзън и Ивана се провалиха и племето не се познаваше още и искаше да гласува за тях но Ивана с рев обясни че Елена е виновна че не е поела отговорност и така спаси Сюзън която и е вярна и тка коалицията се оформи с Вайс и Димитър - после тя се отметна от последния защото видя че е губеща карта

# 756
...
Със сигурност и знаят слабото място от продукцията на Симона, очаквам да има и такава игра да се провали в Петък Simple Smile

И аз така предполагам. Симона на няколко игри с хвърляне беше много неточна, така че не бих се учудила да включат подобна игра.

# 757
  • София
Те пък Мира и Христа блестят с хвърляне, особено Мира. Мира срещу Симона на хвърляне може да си продължи и цял ден битката.

# 758
Играта не е с три племена, а с 4. 4 - тото е продукцията, тя коригира равенството  м/у отборите. За финала все пак трябва да има от различни племена. Битките трябва да са на принцип на жребии, като след жребия да се показват останалите възможни игри. За вчерашната игра, трябваше кординирано да се изпуснат въжета м/у Лазаринов и човека срещу него, за да уравновесят топката за 1 минута поне.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 15:51 от YuliyanRS

# 759
  • София
Тази година няма игри с плуване или ако е имало е нищожно.
Защо..

# 760
Колко тежеше топката, май чух 20 кг. Ако е така можеха на групи да почиват дори. Ама ме съмнява да е била толкова лека...

# 761
Колко тежеше топката, май чух 20 кг. Ако е така можеха на групи да почиват дори. Ама ме съмнява да е била толкова лека...

20 кг беше, но от дължина на въжето всичко е тегаво.

# 762
Тази година няма игри с плуване или ако е имало е нищожно.
Защо..

Явно гребането със спасителна жилетка на гърба им се вижда по-безопасно. На фона на удавниците миналата година... Макар че тези сега сякаш всички плуват по-добре. Подводници като Венцислава и Добрин май няма.

Много ми се иска Станимира да си тръгне утре. Така спъва игрите, че ми е мъка за гледане като излезе тя на терена.

# 763
  • Испания
Отговор на въпрос към Христа

В началото харесах Любомир и Власлав. Вторият се оказа мижитурка, а първият с това "баце" простее изключително.

Харесвам Милен и Чудомир /най-вече заради неговите постове/.

# 764
Прави сте за отегчителната и изнервяща сюжетна линия на сестрите. И двете вече са ми еднакво противни. Имат завидно самочувствие, а би трябвало да са ниски колкото тревата, заради несправедливата си преднина. Ако бях на Тодор, бих и отвинтила главата на тая пикла Йоана. Позволява си да се подиграва на истинските усилия и горене в игрите на целия отбор. Така се раздават Ловците, а дрислата на финала им се изплюва.
Катя пък какво да я коментирам за маратонките....Как да предположат всички, че участват в ББ, след като са кандидатствали за ИВ. Ехидни, нагли сестрички, бляк  Hands Minus1

Общи условия

Активация на акаунт