💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 56 334
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 225
Сега ги гледам и все повече се чудя защо си го причинявам това.
Ама пусто, идеята на формата е много добра.
БГ изпълнението му е ..

# 226
  • София
Най-скучното племе в резиденцията.
Нищо, важни са игрите за елиминация.

А, Лазаринов може би имаше предвид, че са в ИВ и всеки трябва да види и изпита от всичко. Разбирам го, ама ако знаеше какво са им спретнали от продукцията друго щеше да приказва.
Не е справедливо това. Някои играчи имат огромен хендикап спрямо други.

# 227
Сценарий или не, Йоана в действителност обича да прави гадории. На лудото Кате не й е било лесно с такава сестра. Криви устнички, злобно реди думичките, дори няма емоция в поведението. Бездушна, високомерна.

# 228
  • София
Котето е прекрасно. HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 229
  • Испания
Скрит текст:
По-безумна игра не бях гледал. И игра на която сменяваха правилата в движение 100 пъти. Нагласена също така само и само Ловците да се издънят. И разбира се саботираща племето си Юда.
Пълни нещастници. Нищо сега поне пт Ловците виждат защо са загубили. И другите защо са победили. Едва ли им е гот.
Но прецаканите са зрителите.

Не, сладурче. Прецакани са участниците.

# 230
  • Асеновград
Когато рибарите отидат на резиденцията.. тогава вече мога да спра да гледам предаването🤣🤣

# 231
Така грозно нагласиха играта, че не ми се гледа повече. Като минаваше рибарската каруца на тоя мост със само сложените, но не и забити пирончета, ми се догади.
Отпадането на Йоаннка ще си го изгледам с кеф. Няма за мен по-противна от жените. Такова самочувствие - за 20 секунди щяла да нареди пъзела. Има се за големия фактор. Само дето ми се струва, че като ги изтипосат сценаристите за мисиите след като останат две племена, ще се озоват двете сестри на елиминационен дуел една срещу друга и ще пада рев и рев...
Джералдин и тя почва да ме дразни много с това глупаво хилене. Отдавах го на възрастта и наивността, ама ми се струва все повече, че и това е една поза.
То от жените май само Ваня ме радва. В игрите е винаги топ! И реакцията на ловците беше много на ниво. Дано успеят да запазят цивилизовани отношения на реката.

# 232
  • София
Bengun
спокс, тЪпарев ще затрие и това шоу както и ББ. Максимум още един сезон му давам. Доста хора, които познавам не гледат втори сезон след фиаското с финала на първи сезон. А след този сезон ще има още по-голям отлив.

# 233
  • Испания
Екатерина да не се опитва да ни внушава кой ѝ е проблемът. Проблемът ѝ е самата тя.

# 234
  • София
Смайли, права си, да, участниците са най-прецаканите. Поне тези, които са отишли да играят истински играта...
После сме ние зрителите, защото искаме едно, получаваме друго.

# 235
А, Лазаринов може би имаше предвид, че са в ИВ и всеки трябва да види и изпита от всичко. Разбирам го, ама ако знаеше какво са им спретнали от продукцията друго щеше да приказва.
Не е справедливо това. Някои играчи имат огромен хендикап спрямо други.

За някои играчи това са "Игри на НЕволята", но ще го разберат по-късно Smiley

# 236
Като цяло нямаше да дам вот в анкетата, защото за всяка жена, за която си помислех да гласувам - ми изникваше и нещо положително...сега обаче отбелязвам само Йоанна. Ако има нещо, което не мога да приема, то е да не се бориш до край. Нека щом иска да пада в индивидуална битка, но не и да завлича хора, които зависят от нея. Още повече, че сестра и' сама е решила да участва, а и е една от тези, които най-добре понасят условията край реката.
Хора, няма смисъл да се ядосваме, все по-режисирано става, все едно гледаме индийски сериал, но с по-калпави актьори и режисьори 😃

# 237
  • Испания
И от участниците само Чудомир публикува жокери за това, което наистина изпитва. Затова и започнах да го харесвам по публикациите в интастаграм. Във формата не го чуваме, което не означава, че не е говорил.

# 238
Гледам леко на запис,но сигурно ли е , че Йоана е саботирала и че е можела да нареди пъзела по-бързо? Все пак рибарите имаха леко предимство

# 239
  • София
Ех, тези тлеещи дървета.. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт