💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 881
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 330
Дано не се пребие някой довечера.
Ами, от това, което виждаме в промото - пребиват се... Врата може да си счупи човек така. Падането на пясък е доста твърдо!
Като с трици мишки ловят. Безопасността в тази игра струва пари
Далеч не е голяма сумата.
Шест греди , 100-120 метра стоманено въже, 6 карабинера, 3 пояса.
Вярно е, че тактически ще ограничат изборът на път на отборите, защото опънатото въже между двете греди ще обозначава трасето. Но при падане закачения за въжето колан няма да позволи на играча да се удари в земята. Но пълна сигрност няма как да има, защото пак са възможни много неприятни сблъсъци играч-играч.

# 331
Интересно ще е да наблюдаваме ловците на реката.  Особено, ако не им дават храна от продукцията.

Абе как може да ги оставят да си падат от такава височина само с една каска. Жестоко е

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 13:55 от Фръц!

# 332
  • Sunshine state
От излиянията на Александър разбрах, че играта е продължила 3 часа Scream А Димо спомена, че са изминали 30 минути на 30градусова жега и да се включи  трети играч в копането.
Още като ги дадоха другите две племена,след като Жътварите си извадиха дъските,колко вяло копаят, ми стана ясно, че играта е продълължила дълго. Доста изморени бяха. Както им намалиха наградата наполовина, не знам колко отчаян трябва да си, за да участваш в тоя цирк.

# 333
Както им намалиха наградата наполовина, не знам колко отчаян трябва да си, за да участваш в тоя цирк.
Точно! В контекст на това, да и имам на Христа лукса... Laughing

# 334
  • Sunshine state
Интересно ще е да наблюдаваме ловците на реката.  Особено, ако не им дават храна от продукцията.

Абе как може да ги оставят да си падат от такава височина само с една каска. Жестоко е
Е, че те миналата година половината свършиха в травматологията с разни контузии, че тази ли няма? 😂🤣 И това за няма и 100 бона. 😆

# 335
От излиянията на Александър разбрах, че играта е продължила 3 часа Scream А Димо спомена, че са изминали 30 минути на 30градусова жега и да се включи  трети играч в копането.
Още като ги дадоха другите две племена,след като Жътварите си извадиха дъските,колко вяло копаят, ми стана ясно, че играта е продълължила дълго. Доста изморени бяха. Както им намалиха наградата наполовина, не знам колко отчаян трябва да си, за да участваш в тоя цирк.

Смятайте, колко пъти са прекъсвали снимките

Кога смятат от продукцията да върнат Мая?

# 336
Цитат
Е, че те миналата година половината свършиха в травматологията с разни контузии, че тази ли няма? 😂🤣 И това за няма и 100 бона. 😆
Имаха поне подложка от сено Joy

# 337
  • Sunshine state
Мая е редно да отпадне. Чудомир гледахме повече от нея.

# 338
  • Sofia
Защо смятате, че Мая не е вън от играта? Понеже гледам, че често се споменава. Според мен, няма начин да се върне.

# 339
Както им намалиха наградата наполовина, не знам колко отчаян трябва да си, за да участваш в тоя цирк.

А пък след тоя сезон още повече...да бъдеш миманс на драми между сестри и трамплин на двойка за достигане до финал.
Да си участник в тоя сезон на ИВ е повече срам отколкото повод за гордост,фукня или каквото и да е там.

# 340
Който не иска да знае, кой си тръгва след Ивайло да не чете. Simple Smile

Скрит текст:
Във фейсбук върви скрийншот със снимка на трите племена, готови за битка (по време на снимките, когато е вървяла реклама) и на нея не се виждат Ивайло и Симона. Всички са там с изключение на тях двамата. Постът е от 18.08, 17:40ч.

# 341
В края на юни бяхме на плаж Силистар и там правеха тест на битките . Единственото което чух като минахме беше, че жените са ниски и трябвало да се свалят някакви лостове. На ТВ го докарват с монтажи, на място беше пародия.

# 342
Тц, не го докарват. Монтажите също са пародия.

# 343
  • Испания
Горната устна на Ивана, както е тръгнала да расте, скоро ще й запуши носа.

Беснее, че някой е разпространил личния ѝ телефон и сега не спират да ѝ звънят.

# 344
Ами каквато ще да е иначе, за бяс си е!

Общи условия

Активация на акаунт