💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 865
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Скрит текст:
Крайно нагъл се оказа Вайс. 😡🤬
Едно от малкото правилни решения на Вайс във формата. На фона на Любомир, Владислав и Джералдин може дори да ми стане симпатичен.

# 736
Мнението ми за развитието довечера на база промото..
Скрит текст:
Според мен първо пада Христа, после Симона и остават да се борят Мира и Ваня.

# 737
Скрит текст:
За мен Вайс си е прав, надушл е Любо и си прави своите планове. Само дето някой му е набрал текста, не че и той е грамотен.
От друга страна, ако приемем, че Любо е на мускули и акъл в тази игра и знае за познанството (няма да пиша връзка, защото бе само предположение) между Вайс и Сюзън, напълно оправдавам опитите да спаси кожата оформяйки лагер с Влади и неориентираната Джери. Той буквално си я подкова за номинациите.Wink

А Влади къде е? тоя човек е като призрак в племето No Mouth

Любо надуши коалицията рано, рано и повдигна въпроса.Бяха се разбрали в началото да си казват всичко.Е адаша го направи.Каза че не смята за правилно трима да се обединяват срещу останалите.След като има коалиция от трима в едно племе, останалите нямат голям избор и трябва да се обединят, защото иначе си заминават един по един.

Когато Любо направи скандалчето коалиция нямаше. Да може би вече се оформяха някакви лагери, включително и такъв между Любо и Влади. Щото да не си мислим, че двамата си говорят за живота извън играта, нали? Wink Приемам че по-глупавките са намерили общ интерес, допаднали са си и т.н., но най-големият му страх и тогава беше да не номинират Джерито. Към нея се държи като платен от родителите ѝ мотиватор. То надъхване, то сила и ум. Ми, не ги виждам тези ѝ качества, за мен е средностатистическо девойче. А аз даже и симпатизирам.

Били се разбрали, били си обещали, мъжка дума...дрън, дрън. Те там са приятели или конкуренти?

# 738
Скрит текст:
Скрит текст:
На коя на глезена на крака има татуировка като гривна (около целия глезен)

# 739
  • Sofia
Скрит текст:
Скрит текст:
На коя на глезена на крака има татуировка като гривна (около целия глезен)
Христа

# 740
Вайс си играе играта, даже не разбирам какво е тръгнал да се обяснява. А и нали победителят не се определя с гласуване на публиката? Не че последното не може да се манипулира. На Джералдин интриги, врагове и съюзници не ѝ трябват при такава очевидна подкрепа и реклама от самата продукция. Любомир също е с голямото "аз" и се има за стратег, но на моменти ми изглежда не по-малко надут пуяк от Вайс. Влади засега напълно ми се губи в отбора на жътварите.

# 741
Тогава валия е права. 😎

# 742
Снощи видях Христа. Махнала е пиргите и устните и като че ли са спаднали. Нисичка, слаба. Красавица не бих я нарекла, но не е страшна, като в предаването.

Чак пък нисичка...тогава Йоана трябва да е 130 см.

# 743
Скрит текст:
За мен Вайс си е прав, надушл е Любо и си прави своите планове. Само дето някой му е набрал текста, не че и той е грамотен.
От друга страна, ако приемем, че Любо е на мускули и акъл в тази игра и знае за познанството (няма да пиша връзка, защото бе само предположение) между Вайс и Сюзън, напълно оправдавам опитите да спаси кожата оформяйки лагер с Влади и неориентираната Джери. Той буквално си я подкова за номинациите.Wink

А Влади къде е? тоя човек е като призрак в племето No Mouth

Любо надуши коалицията рано, рано и повдигна въпроса.Бяха се разбрали в началото да си казват всичко.Е адаша го направи.Каза че не смята за правилно трима да се обединяват срещу останалите.След като има коалиция от трима в едно племе, останалите нямат голям избор и трябва да се обединят, защото иначе си заминават един по един.

Когато Любо направи скандалчето коалиция нямаше. Да може би вече се оформяха някакви лагери, включително и такъв между Любо и Влади. Щото да не си мислим, че двамата си говорят за живота извън играта, нали? Wink Приемам че по-глупавките са намерили общ интерес, допаднали са си и т.н., но най-големият му страх и тогава беше да не номинират Джерито. Към нея се държи като платен от родителите ѝ мотиватор. То надъхване, то сила и ум. Ми, не ги виждам тези ѝ качества, за мен е средностатистическо девойче. А аз даже и симпатизирам.

Били се разбрали, били си обещали, мъжка дума...дрън, дрън. Те там са приятели или конкуренти?

Е как да нямаше коалиция? За какво беше скандала.На нас може да не ни е изглеждало като коалиция, но от вътре друго се вижда.Или Любо е гледал в кристално кълбо и е предвидил, че след време ще се формира тази коалиция?
Ами не я разбирам аз по този начин мъжката дума.Значи трябва да си държиш на думата само пред приятели?Пред другите, както дойде.Да, не са приятели, но са заедно в една игра.Нещо като колеги.Е нормално ли е да обещаеш нещо на колегите си и да се отметнеш, защото не ти изнася?

# 744
Когато Любо направи скандалчето коалиция нямаше. Да може би вече се оформяха някакви лагери, включително и такъв между Любо и Влади.
Скандалчето беше заради Димитър и Ивана.. Не съм сигурна дали беше казал нещо за Сюзън или Вайс, но каза че забелязва нещата, които се опитват да правят, първите двама.

# 745
biglubo
Привиждало му се е, да. Ивана си гукаше с Димитър. А ако е имал инфо за приятелството между Сюзан и Вайс е решил да се презастрахова, слагайки картите на масата. По спомен, той дори не успя да ги обвини в нещо конкретно.

Аз продължавам да мисля, че Любо повдигна въпроса след кратка беседа с екипа на предаването.

И явно за 100 000лв. думата не важи, а в живота и за по-малко, ако трбява да сме откровени.

Аз ви разбирам какво ви дразни - не спазване на дума, коалиции и т.н. Но коалициите не са забранени. А снощи Любо бе и по-нагъл в обработката на Джералдин да е абсолютно в неговият "отбор"

# 746
Още от самото начало не харесвам Вайс... Но много ми падна в очите с това, което беше публикувал е ИГ профила си (мисля, че Смайли го беше показала тук в темата): "По- добре тъп и красив, отколкото само тъп!"  и това, че не било добре да се ходи на училище (или нещо в този контекст). Ами отвратителен ми е.

За Игрите: Откакто са започнали освен Вайс, а тази седмица и Сюзан друг не е бил капитан, и това те си го гласуват единствено заради двойният вот на който има право капитана. Та кое точно да му харесам на Вайс или Ивана!?

# 747
Добре е, ама той не и красив, така че си остава само тъп... А, не! И още нещо е - нагъл.

# 748
  • Sunshine state
Вайс е прав за себе си, но това не го прави по-малко неприятен. Скучен, а същевременно противен.🙄 Аз ако съм на Любо ще обработя Ивана и ще я настроя срещу двамата манговци, та да им разбия групичката. 😁

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 13:57 от Pupitka

# 749
Тц, няма да стане 99% Пупитка. Ивана не харесва Любо, грам химия няма там.

Общи условия

Активация на акаунт