💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 717
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 930
Сега съм спокоен и да паднат Ловците, там няма никой, който да загуби от тия двете трагедии. Simple Smile
И при Жътварите няма теоретично играч,по-слаб от тези две.
Най-слабите играчи са във формата според мен.
Така е да, даже ще трябва да стане чудо за да видим в петък дуел за оставане по-различен от Мира-Христа.
Силова игра. Би трябвало Ловците да имат хендикап предимство. И мъжете и жените са им по-силни. Но то е и въпрос на техника, не само сила. Но би трябвало Ловците да бият.

Не бях ви чел от няколко дена и отчитам, че е много забавно да се чете в ретроспекция, след като вече съм гледал епизодите. Diavolo, нищо лично, но много ме разсмя - надявам се не си падаш по разни прогнозни игри и не залагаш на спортни събития. Wink

Мнението ми за развитието довечера на база промото..
Според мен първо пада Христа, после Симона и остават да се борят Мира и Ваня.
Но пък имаше някои впeчатляващи коментари. Поздравления за наблюдателността и детективските умения Hands Clap

# 931
Противно на всеобщото мнение аз утре ще стискам палци за Христа. 😁
По-интересно ми е как би се развила играта с нея по-нататък.

# 932
За мен снощи голямата изненада бе Мирка.
Доказателство, че 'ранъта прай борбЪта.
Когато е наядена може да е издържлива и дзен.
Сега не знам за кой да съм довечера, макар, че предполагам кой е наред да си събира куфара.
И двете са ми еднакво неприятни.
Всъщност Симона ми бе симпатична до снощи.
Докато не изля цялата си гадна злоба и думите, които изрече.
Визуално я харесвам повече от Христа.
Обаче имам усещане, че от малка страда заради ръста си. И така е натрупала негативизъм.
Сега компенсира с блъскане във фитнеса.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 08:24 от Билян@

# 933
  • София
И аз се изненадах от това колко издръжлива се оказа Мира. И като цяло от всички, не че съм пробвала да стоя така Simple Smile Номинациите за Ваня не ми учудват, Юлиян също беше силен играч, но не успя да се впише в племената, а не е и нужно.

# 934
Забравих.
След изказването на Ваня, явно  в почивните дни ходят и по кръчми.
Сигурно разпускат заедно, племената и екипа.

# 935
Това беше много неадекватно изказване! 🙄 Какво общо с играта имаше това кой къде ходи в петък вечер и какво прави?!

За Милен да кажа - като се абстрахирам от лицевата му прилика с неприятен за мен човек, е един от най-нормалните, адекватни и добре изглеждащи физически участници. Снощи, обаче, не ми хареса, че се сля с мнението на другите и не очаквах, че самоизтъкването на една, наистина можеща в игрите жена, ще го подразни до степен да се повлияе от това. И мъъъничко нещо все ме спира да го харесам докрай!

# 936
А не допускат ли, че, може би, Ваня просто не е симпатична  на никой от останалите? Защо все търсите стратегии, коалиции, кой от кого се повлиял и т. н. При Ловците няма слаб играч, може би Симона им е най-слабото звено, но дори и тя не слаба. Аз не видях никой да се наговаря, както е при Жетварите, например.
Мен лично ме подразни Симона, защото се оказа ограничена, дребнава и явно комплексирана. Изказването ѝ за 10те килограма в повече направо чупи тъпомера - Нищо не били още 10 кг. отгоре. А не е ли по-добре без тях, а? А и ми е много любопитно според нея кой би трябвало да не играе, не чухме адекватно мнение, чухме само колко са перфектни килограмите ѝ спрямо ръста ѝ. Тя сега, като чуе как я обсъждат и Рибарите, ще омрънка света и ще спре да яде до живот. А Ваня пък, от друга страна, все бръмчи, без никой да я натиска. Все има мнение,, все тя да каже. Големия стратег. Да си беше мълчала, ама не, как, моля ви се, ще допуснем света да на чуе поредната ни умна мисъл.

# 937
Ваня може и да е дразнеща, но самочувствието й е с покритие.Освен това спрямо останалите две си е цвете направо, но личи, че е индивидуалист.и нищо да не говори, пак ще ги дразни. Реакцията й след това също е показателна, че трудно ще се даде включително психически. Мъжете я нарочиха, защото им е достоен конкурент, а жените от злоба.
Милен ме разочарова определено.

# 938
Симона не е дебела, тя е едра! С -10 кг ще е като мотовилка. Идеална си е така. Само трябва да се постегне.

Поведението на Ваня е малко свекървенско - все едно е вряла и кипяла във всичко в тоя живот, малко така над другите и все назидателна. А накрая с вид "е, казах ви, ще видите после, че така ще стане..." и ако вземе верно да стане, стой, та гледай!

# 939
  • София
Симона е и доста висока, не е ли? На фона на другите жени в племето поне така ми изглежда. Според мен има комплекс заради кг и затова се напрегна. Явно затова си е сложила и силикон, да изглежда съразмерна.
Коментирахте тук тялото на Ваня, но според мен Катя е с най-грациозна фигурка, нищо че изобщо не отговаря на същността й.

# 940
  • София
"Да пукна на теУена, нема да се откажа" - Николай
То е, защото от генетиката му лъха на спортист Joy
Ето във фейса как са го издокарали:
Скрит текст:

# 941
Симона си е с нормално тегло спрямо височината и. Силна е, но тромава, както се изрази Христа. Отказа и на ядене ще я бутне психически. Организма и е свикнал да приема повече храна, ако спреш за ден, това си оказва влияние. Ако се е хранила по-малко преди няма да и се отрази, но с това тяло ме съмнява. Това е игра за издържливост, не за носене на трупи. Христа е жилава сравнение с нея и мисля, че ще я бие с откат. Това ми напомня на битката в Сървайвар 5 с тежестите, където Бърканичков победи Марчо и Явор на тежести. Беше поставил рекорд за 208 кг.

# 942
Симона е и доста висока, не е ли? На фона на другите жени в племето поне така ми изглежда. Според мен има комплекс заради кг и затова се напрегна. Явно затова си е сложила и силикон, да изглежда съразмерна.
Коментирахте тук тялото на Ваня, но според мен Катя е с най-грациозна фигурка, нищо че изобщо не отговаря на същността й.
Висока е, да. Циците, които си е сложила, са и наистина добре дошли за фигурата.
Катя е с някаква бабешка, неприсъща за годините ѝ или алкохолна хърбавост, няма дупе, това, което има е малко и сплескано. Просто е не лошо слаба като форма. Има много по зле хърбави хора.
Христа снощи като я гледах как ходи като се отдалечаваха със Симона, ме напуши смях. Така го върти това детско барабанче, че го замята чак.
Хубави тела имат Ваня и Станимира, като на първата е стегнато, спортно, на втората просто и е даденост, въпреки че не спортува и още е млада. Може би и Ивана и Сюзън, но тях не съм ги разглеждала подробно до сега.

# 943
  • Вестерос
Всички от рибарите, особено жените са супер отслабнали. С едни големи глави изглеждат на съветите особено.
Христа е като скелет, ама тръгнала да обсъжда на Симона цилулита на корема, който аз не видях..

# 944
Сигурно е имала предвид стрии, някои типове кожа са по-склонни към образуването им, независимо слаб ли си, тренираш ли. Каквото и да е било, бе грозно обсъдено и явно Христа се е опитала да замаже с обяснението в любов.

Честно казано ми е все тая коя ще отпадне и двете не са ми симпатични

Общи условия

Активация на акаунт