💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 670
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 945
Всички от рибарите, особено жените са супер отслабнали. С едни големи глави изглеждат на съветите особено.
Христа е като скелет, ама тръгнала да обсъжда на Симона цилулита на корема, който аз не видях..

Те поддържат форма за това често си ходят на реката. Поне вече не са изнежени. Катя и Николай са много жилави и издържливи според мен от тяхното племе, а за Чудото, ако го налегне повече глад мисля, че ще се изнерви и ще стане лошо Grinning

# 946
Този Чудо как се представя в игрите, нещо ми се губи?
Аз проспивам вече половината, докато започнат да играят, са ме приспали с простотии.
Закуските на сестрата на Катя за какво са и, тя не е седяла 3 седмици да мизерства и гладува, това беше крайно излишно. Катя си издумка парите за глупост, сестра и дори нямаше да заслабне за 3 дена.

# 947
Е какще има съспенс иначе... Катя трябваше да предвиди, че ще връчат закуската на сестра ѝ пред племето, а няма да я откарат с бяла каляска на закуска с кралицата. И малката ще откаже, щото... така трябва! И така трябва, за да не стане изведнъж твърде съмнително.

# 948
Катя беше поставена в ситуация, в която няма друг полезен ход. Или трябваше да избере нещо само за себе си, или за племето, или за сестра си. Първото щеше да се приеме за много егоистично, както и ако беше отказала да похарчи грошовете изобщо, второто - че не мисли за сестра си. И така тя остана без пари, дори и да е предвидила, че ще отидат на вятъра. Явно продукцията има нещо предвид.

# 949
Имам молба. Може ли някой да зададе въпрос в Инстаграм, защото нямам профил. Интересува ме дали рибарите са тренирали  преди състезанията или в почивните дни. До сега ни показаха как тренират жътвари и ловци. Та чуденката ми е какво са правили рибарите (освен да се карат по между си).

# 950
Не мисля, че имат почивни дни. От всичко, което се знае за снимките и дори от не-добре изрязани реплики при монтажа става ясно, че снимат по няколко игри на ден. Така че време за почивки едва ли имат.

# 951
Може да се зададе като въпрос и това дали са имали почивни дни.

# 952
Христа не обсъждаше Симона с цел да я обиди, по-скоро като аргумент за това, че мацката явно се е поотпуснала от тренировки, в смисъл, че се надява да не е много здрава и издръжлива, за да може да я бие. Много ясно, че ще огледа противника си и ще се опита да прецени силните му и слаби страни.
Колкото до това за децата, ами, за мен пък е странни на 35 години вече да имаш 3. И да критикуваш 28-9 годишни момичета, че още нямат, особено в днешно време, когато болшинството жени се замислят за семейство и деца след 30.

# 953
Според мен най-хубави тела имат Ваня  и Джералдин-  атлетични , стегнати, без да са загубили женственост от блъскане и тренировки. А Христа на някои кадри от към задната страна е с много увиснало д.. загледайте се в промити за тази вечер. Просто си личи, че не спортува, а само гладува.

# 954
  • Пловдив
А дали само ми се струва, че в последните дни Христа си е променила походката?

# 955
  • Испания
Може да се зададе като въпрос и това дали са имали почивни дни.

Многократно са отговаряли, последно Борислав, че са снимали без почивен ден.

# 956
Е то какво значи 'почивен ден' , това не е точно работа Simple Smile те са там за два месеца, с определена цел. А и тези на реката и в стопанството едва ли ще искат да си почиват особено Simple Smile на мен ми е интересно дали през снимачните дни им остава някакво време за плаж например и дали наистина нямат никакъв достъп до телефон.

# 957
  • Варна
И аз мисля, че снимат без почивен ден. Направи ми впечатление,че Катя като поръча закуски на сестра
си, казаха, че са 3 - точно толкова , колкото дни им остават на реката. По мои с/ки обаче дните са повече.

# 958
Още в началото казах, че Ваня сама ще се овъртоли в стратегиите си.
Ми така и стана. Иначе е силна физически, но, както знаем, това не е достатъчно и винаги може да се пафнеш в игра, в която да ти видят сметката.
Не харесах Ваня от самото начало и вече се вижда, че 6-тото ми чувство не ме е подвело.

# 959
  • Sofia
Не харесах Ваня от самото начало и вече се вижда, че 6-тото ми чувство не ме е подвело.

При мен се получи точно обратното – в самото начало Ваня изобщо не ме грабна, но сега рязко започнах да ѝ симпатизирам.

Общи условия

Активация на акаунт