💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 612
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 035
Не мисля, че имат почивни дни. От всичко, което се знае за снимките и дори от не-добре изрязани реплики при монтажа става ясно, че снимат по няколко игри на ден. Така че време за почивки едва ли имат.
Много правилно Врабец !!! За вас зрителите има Събота и Неделя, а ние сме там 24/7 без почивен ден. Отделно като включим заснимането, което е нон-стоп, отборните игри, индивидуалните игри, психарщината, гладът и цялостната акумолация на фактори, главата ти става камбанария! Така че, време за почивка в Игри на Волята няма !:punch:Hands PunchHands Punch

# 1 036
  • Испания
Алекс, да те проверя с един въпрос. Кога последно имаше излъчване на живо в Инстаграм?

# 1 037
Simple Smile
Сашо, ако си ти Grinning кажи откъде черпиш това спокойствие? Евала.
И се взимайте у ръце, гонете Катя и ставайте Племе номер 1. Искам да гледам сини екипи Wink Joy
Я кажи, вие ли първи се разпадате?
Спокойствието винаги има цена и тя се заплаща лично от мене! Аз съм човек на крайностите, следователно от едната рязко попадам в другата, без предупреждение!
Относно Катя и разпадането на племената, ще трябва да гледаш и разбереш Wink

# 1 038
Алекс, да те проверя с един въпрос. Кога последно имаше излъчване на живо в Инстаграм?
Вчера заредих си 50 грама от ядрената пърцуцка на леля ми и седнах за половин час да отговарям на горещите въпроси преди шоуто!
Говорейки за инстаграм, още се мъча да го линкна към форума, ама само Фейсбук и Скайп ми дава! Някакви идеи ?

# 1 039
Аз съм човек на крайностите, следователно от едната рязко попадам в другата, без предупреждение!
Видяхме, видяхме... 😄 Добре че гневът ти не е насочен към някого. Ама точно пък тогава за нищо се разлюти така.

Фейсбукът ти от тук не се отваря. От линка в профила ти, де.

# 1 040
  • Испания
Скрит текст:
Вчера заредих си 50 грама от ядрената пърцуцка на леля ми и седнах за половин час да отговарям на горещите въпроси преди шоуто!
Говорейки за инстаграм, още се мъча да го линкна към форума, ама само Фейсбук и Скайп ми дава! Някакви идеи ?
[/quote]

Така е. Ти си.

Искаш да го сложиш в подписа си ли? Заповядай!

Инстаграм

Или, ако предпочиташ, така:

Instagram: ahdimitrov

# 1 041
Ваня: "Мирка, къде си го тренирала този баланс"
Мира: "Аз ли? "

хаха, не баба ми. :х
Мира е златна душичка! Леко е отвеяна в мажоритарната част от случаите и предимно гладна през цялата част от случаите, ама е много готин човек !!! Animal Heart Eyes Cat

# 1 042
Е, браво бе. 3 часа на тази жега.
Това наистина вече са Игри на волята. Реално и двете са спасени, но от чиста злоба и воля продължават. Бравос.
Наистина нереално постижение и прецедент в формата! Аз много се израдвах на нашата златокоска! FYI Играта с дъските и копането продължи 4 часа и половина, която играхме преди няколко дена!

# 1 043
  • София
Една добра дума да чуем и за Ники. Ако може, де...
За това слаДуече Уибаско.

# 1 044
  • София
Алекс добре дошъл във форума! Simple Smile
Интересно ми е дали си смогнал да изчетеш всички теми и мнения...? Тук е много по-яко отколкото във фейса.
Засега няма да питам нещо конкретно за сезона, защото аз не обичам спойлерите, а и повечето неща са ни ясни. Не сме изненадани, че ден за почивка реално нямате. И че понякога играете дори по повече от една игра на ден.
Иска ми да се питам за прословутото хранене. Дали имате порцион на ден (вода, сандвич, вафли, енергийна напитка, ала бала), в което съм убеден, ама едва ли ще кажеш и те разбирам.
Харесваш ми като участник и не съм го крил тук, така че не е мазнене. Но не ми допадате като племе, а Катя и Христа откровено ме дразнят. Любопитно ми да видя докъде ще стигнеш.

# 1 045
Аз мисля, че Симона ще отпадне тази вечер. С този отказ да се храни /дори и да им дават нещо/  трудно ще издържи. Битката изглежда доста изтощителна. Физически е много по-добре подготвена, но тези мускули си искат протеини, въглехидрати и т.н. и когато тялото е свикнало да ги приема, дори при малко натоварване веднага се усеща липса на сила и издръжливост.

Привет на Алекс Hands Wave, ако наистина си ти Grinning
Привет и на тебе Соня!
Че тя Симона колко па да е гладувала! Това, което виждаш е това, което получаваш! Сонче, според тебе хипотетично, даже и да ни дават нещо, след този тежък калориен дефицит и бърнаут дето сме направили след един месец, ние трябва 2-3 седмици да захранваме и то стабилно въглехидрати и протеини както каза, за да си възвърнем физическата издръжливост и умствения капацитет!
Ние там опоскахме всички джанки в радиус от 100 км, ама са празни калории! Рибите също са мънички и те не нахранват! Реално имаше Щуки в другия край на реката, ама те се ловят на блеска, а ние едно аутистично рибе по-голямо от кебапче не можем да хванем! Остави я тая работа с храната! Гладът мори добитъка, а ние сме цяло стадо Satisfied

# 1 046
Добре дошъл и от мен.
И аз имам едно питане - Какво мислиш за монтажа на епизодите до момента, в частност показващи племето на Рибарите? И лично на мен ми е любопитно за тези десет дни на отсъствие на Мая имало ли е записани разговори за нея в племето, които са останали немонтирани и неизлъчени.

# 1 047
  • Sofia
Мая връща ли се❓

# 1 048
Алекс добре дошъл във форума! Simple Smile
Интересно ми е дали си смогнал да изчетеш всички теми и мнения...? Тук е много по-яко отколкото във фейса.
Засега няма да питам нещо конкретно за сезона, защото аз не обичам спойлерите, а и повечето неща са ни ясни. Не сме изненадани, че ден за почивка реално нямате. И че понякога играете дори по повече от една игра на ден.
Иска ми да се питам за прословутото хранене. Дали имате порцион на ден (вода, сандвич, вафли, енергийна напитка, ала бала), в което съм убеден, ама едва ли ще кажеш и те разбирам.
Харесваш ми като участник и не съм го крил тук, така че не е мазнене. Но не ми допадате като племе, а Катя и Христа откровено ме дразнят. Любопитно ми да видя докъде ще стигнеш.
Здравей и от мен Диаволо!
Благодаря ти за ласкавите думи по мой адрес и наистина ги оценявам! Относно прословутото ядене, реално ядохме за първи път от сандъка, който намерихме по решение на продукцията!
Следващото ни хранене, беше когато нахраних племето с питка и сирене със спечелените жълтички! Следващото ни ядене беше в Стопанството! Порциони други нямаме и както казах в предишния си пост, даже и да имахме каква съществена промяна биха оказали! Отговорът е - никаква!
На мене също ми е любопитно да видя докъде ще стигна Animal Scream CatAnimal Smiley Cat

# 1 049
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

Амчи кой е толкова луд като мен, че да влезе под директен обстрел тук Smile
Благодаря ти много Смайли! Копнах линка в подписа си, та да видим дали е станало!
Живи и здрави, пък другото няма значение!

Скица!

За нищо. Станало е. Изпробвах.
Аз няма да те питам нищо, защото ти задавам въпроси в инстарграм, естествено не с този ник.

Бъди жив и здрав! Кефиш, защото си възпитан.

Общи условия

Активация на акаунт