💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 597
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 065
ahdimitrov, верно си много благ и все пак как не взехте отношение, когато се нападаше грозно определен член(Катя) от племето от голяма част от присъстващите...особено мъже. Кой крив, кой прав, кой проклет има ли значение, за да се допускат такива нападки? А какво би казал , ако Тодор беше част от Рибарите...на реката Simple Smile
Катя е отявлен антагонист, феминист и на голямо процентно съдържание мъжемразка (нейни думи, не мои). Дали, как, с каква цел и защо го прави си е нейна работа, понеже си има глава на раменете!

Истината беше, че през целия ден на реката слушахме как не сме племе, за нищо не ставаме, калпави сме и то не беше само от нея, но тя се стараеше да е в епицентъра на нещата, бидейки силната индивидуалистка, която е и в живота!

Това определено натоварва и на всеки един от нас ни падаше пердето и я конфронтирахме! Аз лично не желаех да се карам с нея и исках да поддържам добрия тон, като даже съм я дърпал настрана за да говорим по темата, а с Катя на глава излиза ли се!!!

Тошко е невероятно силен играч и даже много пъти сме искали да е част от племето ни, обаче регламентът е такъв и не го позволяваше!

# 1 066
Добре дошъл Алекс, и от мен! Simple Smile
Определено ще ми е интересна книгата, която пишеш, и ще я очаквам.

Няма да задавам въпрос за сегашния сезон, но гледал ли си първия сезон на предаването и имаше ли фаворити или такива, на които симпатизираш от мъжете и от жените?
Здравей Дебс,
Книгата ще е много наситена с личните ми емоционални преживявания там и отделно съпоставка между преживяното в Непал и Игрите на Волята!
Относно първият сезон всеки един играч ме впечатли с нещо - кой с акъл, кой с пространствена визия, кой с физика, кой с издръжливост! Фаворити нямах, а най-много ми допадна по мислене Добрин, който показа, че можеш с добро отношение, в комбинация с желязна психика, тактика, стратегия и сила да стигнеш много напред в формата, а и даже да го спечелиш!

# 1 067
  • София
Това за Добата ми дойде в повече, ама поне познавам виртуално и един дето го харесва.

# 1 068
Добре дошъл и от мен.
И аз имам едно питане - Какво мислиш за монтажа на епизодите до момента, в частност показващи племето на Рибарите? И лично на мен ми е любопитно за тези десет дни на отсъствие на Мая имало ли е записани разговори за нея в племето, които са останали немонтирани и неизлъчени.
Привет Бенгун,
Ами продукцията решава и избира кое и какво да попадне в крайния монтаж! Реално погледнато има едно рязане на към 70% от изказаните от нас неща, за сметка на други, които представляват по-голям интерес за аудиторията!
Относно Мая не сме говорили толкова много освен, че се надявахме да се върне жива и здрава при нас, понеже ние не знаехме какво се случва с нея, след като линейката я отнесе!

# 1 069
Добре дошъл и от мен.
И аз имам едно питане - Какво мислиш за монтажа на епизодите до момента, в частност показващи племето на Рибарите? И лично на мен ми е любопитно за тези десет дни на отсъствие на Мая имало ли е записани разговори за нея в племето, които са останали немонтирани и неизлъчени.
Привет Бенгун,
Ами продукцията решава и избира кое и какво да попадне в крайния монтаж! Реално погледнато има едно рязане на към 70% от изказаните от нас неща, за сметка на други, които представляват по-голям интерес за аудиторията!
Относно Мая не сме говорили толкова много освен, че се надявахме да се върне жива и здрава при нас, понеже ние не знаехме какво се случва с нея, след като линейката я отнесе!
Благодаря за отговора Алекс.Чакам с нетърпение книгата ти.

# 1 070
Честно да ти кажа, много от нещата, да не кажа по-голямата част от тези, които показват, не представляват никакъв интерес за аудиторията. Искахме да гледаме битки, а не Биг брадър, но кой ни пита нас...

# 1 071
  • Испания

Алекс на живо вчера

Боже, Боже! Обявява включване на живо със Сюзън от 19:00 ч. Т. е. вече е започнало.

# 1 072
  • Пловдив
Алекс, Благодаря за вниманието!
Би ли споделил колко време си прекарал в Непал?
С какъв мотив влезе в Игри на волята?
Имаше ли очаквания и оправдаха ли се те?
Какво би променил в поведението и отношението си,  след като гледаш сега?

# 1 073
  • Sofia
Ехаа,Алекс се е появил!Много се радвам!
Добре дошъл и от мен! Hug
Един от приятните и интересни участници във формата си.
И мен болезнено ме интересува,дали изобщо разбирате за сестрит до края на формата,но знам,че няма как да отговориш на този въпрос.Smile
Приятно изкарване в темата ти пожелавам!

п.п.Няма как да знаеш,но във форума са забранени последователните постове.Ако не е писал никой след теб,по-добре си редактирай предния пост и го допълни,защото иначе може да те изтрият.

п.п.п.За Добрин само ще кажа,че най-вероятно сам си се убедил - това,което виждаме,не е това,което виждаме. Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:54 от avi10

# 1 074
  • София
Добре дошъл и от мен, Алекс!  Аз въпроси няма да ти задавам, защото предполагам, че доста трябва да внимаваш какво да говориш.
Много благ човек си и много ти се радвам. Рядко се срещат толкова позитивни хора!
Надявам се да ти е приятно тук и да се забавляваш във форума. Приятно писане и от мен - определено ти се отдава!
Поздрави майка си от нас. Прекрасен син е възпитала!

# 1 075
  • Испания
Александър Отваряй смело!

Скрит текст:
ahdimitrov

Катя: От цялата драма и мизерия се хвана за ножа..... Ножът е кухненско пособие. Беше оставен в кухнята, за да се използва в кухнята. И без това е достатъчно тъп. Ами да го прави с трион! Ако искаш да го обърнеш на час по труд и техника, вземи си нещо с което се реже дърво!
Аз: Ела ти го направи с трион, ако обичаш!
Катя: Аз ако исках да направя нещо, щях да го направя! Бих използвала правилните инструменти! (Нямаше такива Кате)
Аз: С трион? Заповядай един трион да нарежеш домата, ако обичаш!
Катя е фурия в кухнята и дойде и на моя фронт да се изявява, при условие, че аз от два часа си майсторя! Кате, молиш ме за нож, получаваш нож, не ме помолиш за нож, не получаваш нож 🔪
Катя: Не, не те моля, не те моля!
Аз: Ами именно, не ме помоли за нож - не си получила нож, помолиш ме за нож, като човек получаваш нож! Кратка равносметка!
Катя: Да не сме в Педя Човек, Лакът Брада?
Аз: За да не се превръщаме в Дързост и Красота 4800-тен епизод, свърши си работата и ако обичаш ми върни ножа!
Катя: Да ти върна ножа! Искаш ли да си измайсториш твоето име отгоре и да ми върнеш ножа?
Аз: Даже не разбирам какво каза току що 🤔
Катя: Ами явно не си толкова умен за колкото те смятах!
Аз: Явно ти не искаш да бъдеш разбрана може би в момента и ще те оставя сама да се разбираш, щото сама се разбираш най-добре! Точка! 😎
Постигнахме нов връх - успя и донякъде да се скара и с мене!
Катя: Радвам се, че те забавлява цялата ситуация!
Аз: Ами трябва да извлечем някакъв хумор от всичко
😁😄

И още.

Скрит текст:
ahdimitrov

Днескашния ден го прекарахме в стопанството! Събудихме се раничко и си свършихме с нужните за деня задачи. Аз хванах моят любим обор с козите и риненето на лайна, след доенето на нашите прекрасни госпожици от животински вид! Скандалите и константните натякваници ми дойдоха в повече за пореден път, та реших да се захвана да майсторя плочка, гравирайки инициалите на най-скъпият за мен човек, а именно моята майка!
Започнах да си издълбавам улеи за сезала, където ще влезе и ще стои като огърлица, а от далечината се чуха отново тиранозавърските стонове на Катя! Недоволна от това, че ножът се превърна в мой инструмент за два ряза ме захапа жестоко и се опита да се скара и с мен! Близнакът обаче упорито куче и не се поддава лесно на провокации, освен ако не са оправдани!
Изпратихме Хриси и Мира на битка с много пожелания за успех и с заканата, че трябва да се върнат обратно при нас! Целият ден го прекарахме едни спейки, други дрънкайки, а трети работейки! Почти се смрачи и нашите войни не се завръщаха, та почнахме да се ваяме, какво се е случило! Виждаме на хоризонта нашите златокоски и веднага като видях усмихната муцунка на Мира като на предобрил гълъб се зарадвах!
Оказа се, че Хриси ще ходи на Елиминации, а нашето момиче е държала 3 часа и 7 минути на един крак срещу силен играч като Ваня и не е пуснала! Нечовешко!
Днешният ден беше изпълнен със примеси от чувства! Какво ли ще вещае следващия ден за нас?

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 20:37 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 076
Цитат
Уау, много е готино спортното ориентиране! Имах познати занимаващи се с това! Маратонци също!
Радвам се, че оценяваш обективно нещата и коментираш адекватно!
Ами Сонче да ти кажа ние горяхме по 5-6 иляди калории на ден! Това няма наваксване, независимо от това колко ядеш или пиеш вода! На нас водата ни беше храна! Всеки ден с увеличаване на дните глад, се увеличаваше и причерняването пред очите ми с по 5 секунди! Буквално аз ставам от земята съвсем леко и внимателно и вестибуларът ми ми показва средни пръсти и става черно фередже пред погледа ми!
Какво остава, когато си на 2 литра вода преди битка, продължаваща поне 3-4-5 часа! А нека не забравяме, че битките се играеха всеки ден от 14 часа! А , отделно беше поне 37-38 градуса всеки ден, а се усещаше като 41-42 градуса!
А, също така, нямахме право на паузи и почивки по време на тях и се играе, докато свърши!На чист адреналин воля и хъс сме го изкарвали много момети!

Участието ти в дискусията ни помага да сме още по-обективни Simple Smile а това което споделяш... настина би поставило волята на всеки човек на границите на възможното.

Спортното ориентиране е прекрасен, но за съжаление малко популярен спорт, защото е обективно невъзможно да се излъчва по ТВ, респективно няма как да достигне до голяма аудитория, няма спонсори и т.н.

# 1 077
  • USA

Толкова ли сте елементарни,не знам..Задаваш въпрос,на който очевидно няма да получиш отговор,защото е в разрез с подписаните договори.Who cares about Мая?!
Александър,аз имам въпроси.
1. Постави се в ситуацията на страничен наблюдател и си наясно с капацитетите на участниците.Кой искаш да спечели на база личните му качества?
2. Беше ли ментално и физически подготвен за глад,мизерия и тежки физически битки? Гледал ли си сезон 1?
3. Колко етапа е кастинга и имаше ли много кандидати?

# 1 078
Браво на Ваня и Мира снощи.Relaxed Станимирка засега е желязна на тези битки - би Тошко, снощи издържа над 3 часа...хехехе.
Симона за мен е огромен фаворит срещу Христа. Ако не може да бие 30 кг жена, на която половината тегло е в косата.....тцтц Trollface

А това за Мая, вече дразни якоооо. Ако не се връща, трябваше да вкарат нова жена, защото така Рибарите губят човек, без да е отпаднал в дуел. Накрая, точно за тази една бройка, може да се окаже фатална и да ги разформироват. Не е честно просто Expressionless

# 1 079
Това за Добата ми дойде в повече,
😄🙃И на мен!
🤔А и съм си малко Тома неверни.
Преди години в една друга тема , тук във форума, се появи член.(представяйки се за друг... и да не разправям , ама после книга написа...
Надявам се тоза път да не излезе така..🙂

Общи условия

Активация на акаунт