💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 886
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Sofia
Точно пернишки му е диалектът. Както е тръгнала да се разраства София, скоро Перник ще й стане квартал...

# 1 336
Никой не ми отговори какъв гаф е имало миналата година с щита?

Ами щитът, който уж много пазеше, от нищо не пазеше, беше си само една реклама.
и Тупаревци измислиха "кутията на Пандора" с която да продължат да си дирижират събитията.
Траките имаха имунитет УЖ с въпросния щит, но ооооп изненада "кутията на Позора " в ръцете на Анка

# 1 337
Как "дали се е разбрало"? Той не е ли от София? Така пише и във визитката му.

Не ми се обиждайте хората от тези квартали, ама на мен ми звучи като някой от "Люлин" или "Обеля". Grinning
Предполагам  говориш от личен опит след непрекъснато общуване с гореспоменатите!😃
Николай има говорен дефект, така че е трудно да се съди за диалекта му, а простащината пуска корени и на жълтите павета.... т.е може да бъде отвсякъде

# 1 338
  • Sofia
От София съм – познавам хора от абсолютно всички квартали (и респективно – среди). Simple Smile

# 1 339
# 1 340
  • Sofia
Скрит текст:
quote author=𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉link=topic=1257014.msg41529683#msg41529683 date=1602359466]
[/quote]

Ха ха крадецът вика дръжте крадеца. 😂

# 1 341
От София съм – познавам хора от абсолютно всички квартали (и респективно – среди). Simple Smile
Аз също, но нямам такива наблюдения за подобен говор, може да не съм уцелила "средата"😀
Николай по-скоро има други недостатъци освен
говора/диалекта си, но мен лично много ме забавлява .Въобще от всички участници, освен Ивана, никой друг не ми е отвратителен.Само като се сетя, за високомерието и празноглавието й и просто...За съжаление Иванки , започнаха освен от телевизора да изскачат от всякъде.

# 1 342
  • Испания

"Не мога да ти кажа точно, защото се въртяха различни цифри, които варираха между 15 и 20 000 човека".

Скрит текст:

"Особено през първите три седмици много ми харесаха. То не бяха игри, воля ли, психиатрия ли..."

/Тук имам нЕкои наблюдения, разсъждения и изводи/

Скрит текст:

"Нямах възможност много да го опозная от игрите, но за мен той е голям биткаджия".

Хммм. Пак имам нЕкои разсъждения.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 23:57 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 343
Ако Сашето още следи темата, искам да го попитам каква личност всъщност е Иво според неговите наблюдения?
В началото хич не го харесвах, но после ми стана голям симпатяга с неговото спокойствие и много се дразнех че отпадна.

И се извинявам, че нахлувам в темата така от никъде си, следя ви от доста време, но едвам днес си направих профил, привет!

# 1 344
  • Испания
Добра нощ!

Добре дошъл! Не знам защо реших, че си момче/мъж. Ако не е така, извини!

Темата е отворена за всички желаещи да пишат за формата.

# 1 345
  • София
От интервюто днес
Скрит текст:
Роден е в София, пък може да е живял на друго място. Говори като перничанин.
Доказателство, че не само жените обработват своите снимки...

# 1 346
Доказателство, че не само жените обработват своите снимки...

И аз си замислих, че ако наистина беше с такова тяло, трябваше повече да го отбележа. Sunglasses

# 1 347
  • София
Е,това са снимки преди да го ухапе овца Simple Smile
След ухапването е така:
Скрит текст:

Какво му е-поза,излъчване.То аз само като му погледна гентиката и ми лъха единствено на спорт. Simple Smile

# 1 348
  • София
след седмица 5
+ Ваня // Милен и Алекс
= Джери и Мира // Чудомир, Лазаринов, Тодор, Ники, Влади и Любо
-  Вайс и Боби // Симона, Йоанна, Катя, Мира, Сюзън и Ивана

Милен остава в най-горната листа, но ако продължава и той да се води по акъла на Тодор ще изпадне от нея. Може и това да му е тактика, ама не ми хареса и той как реагира при победата на Ваня. Можеше като цяло да прояви малко повече емпатия спрямо нея и на съвета и след него. Пък нека да си гласува срещу нея. Отношението на всички мъже Ловци бе много разочароващо и съм сигурен, че не само при мен е така.
Джери, Тошко и Любо ми падат от плюсчетата, като единствената причина Тодор да не е твърдо най-долу е представянето му в битките. Влади и Любо имат последен шанс от мен да направят нещо (освен да се прехласват по 18 годишно момиче). Особено Влади. Може ли да търпи някаква проста кифла и някакъв емемеец да му дават наклон. И в игрите не впечатлява с нищо. И двамата мънкат и не казват явно и ясно това което мислят, не могат да се изкажат като хората. Не само са страхливи (поне тук в шоуто), но и да говорят правилно не могат и всеки път се напрягам да разбера какво искат да кажат.
Боби и Симона изпаднаха при минусите и много трудно ще се махнат от там.
Единствените участници, които след тази седмица се изкачват в личната ми листа са Чудото и Мира.

# 1 349
Това тяло въобще не е обработвано на снимката на Николай, защото въобще не е неговото 😆 Само главата е негова (и тя хич не го слуша...) няма нито един татус от смешните му картинки.

Общи условия

Активация на акаунт