Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Майчин дом Варна - тема 12

  • 7 980
  • 169
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 303
Здравейте настоящи и бъдещи мами. Може би това което ще попитам го има по назад, но не го намерих.
Не съм от града, но след толкова добри отзиви за МД, мисля да родя там, живот и здраве април месец. Все още не знам дали ще бъде естествено или секцио, ръй като в началото на бременността следящият ме АГ спомена за секцио, тъй като тазът ми е доста тесен. Въпросът ми е колко време преди термина трябва да отида в МД за консултация с доктор, да уговорим раждането и всичко покрай него?
Първа бременност ми е и всичко ми е доста чуждо.
Благодаря ви предварително! Бъдете здрави!
34-36 седмица е супер да отидеш да прецениш това ли е твоя лекар или ще ходиш и при друг. Защото ако се наложи да е секцио трябва да се назначи дата ,обикновено 7-10 дни преди термин.

# 166
  • Мнения: 2
Терминът ми е на 23 март,но ще видим кога ще реши да излиза госпожицата. Вашият кога е?

Здравейте,момичета. Имам въпрос. Предстои ми нормално раждане в Майчин дом през март при доктор Цонев по ЗК. С него обсъдихме вариантите за раждане и ми предложи няколко варианта, единия беше в зала за активно раждане,където сама си избирам позата и тн. На регистратура ми казаха,че по ЗК нормалното раждане с избор на лекар без упойка е около 700,а с упойка около 1200лв. Не ми стана ясно това "активно раждане" заплаща ли се допълнително и ако да -колко? При него доколкото разбрах не се слага упойка или се бъркам? Имаше много пациентки и не можаха да ми обърнат внимание. Когато започне раждането и ви приемат сами ли сте в родилната зала или ви слагат с други мами? Колко се заплаща за престой след самото раждане?
Благодаря ви Simple Smile


И аз ще съм при него през Март месец, живот и здраве 😌 Кога Ви е термина?

# 167
  • Мнения: 120
Здравейте, вече в много постове срещам цена 1250-1260лв за раждане със секцио за здравно осигурени, но какво точно се изисква? АГ дава някакво направление за болница и една обменна карта. Това достатъчно ли е?
Нещо пропускам ли? Някакво друго направление? Предния път раждах с форцепс, упойка, избор на доктор, стоях 3 дни допълнителни във вип стая и ми съдраха кожичката 😂 надявам се този път да спестя някой лев.

Може да ви искат и направление за хоспитализация от ЛЛ. Иначе това е цената, не се до плаща допълнително за престой, освен ако не се решите пак за ВИП стая.

Цените, които ви дадат на регистратура са цените за целия престой, т.е. Около 700-800 лв за нормално, около  1200 за нормално с епидурална и секцио. Обикновено за нормално се лежи 3 нощувки, за секцио - 4. Ако е необходимо някакво лечение и се удължи престоя тогава се доплаща. Около 120 на вечер.

# 168
  • Мнения: 24
Терминът ми е на 23 март,но ще видим кога ще реши да излиза госпожицата. Вашият кога е?

Моят е за 21ви Март, живот и здраве, но според мен отива дори към 23-24ти, тъй като цикалът ми е на 30-31дни, а не на 28, както ги смятат 😀🤷♀ А може и, разбира се, девойчето ни да реши и да не дочака дори този термин, така че..Нищо никога не се знае ^_^
Евентуалнк може и да се засечем Simple Smile

# 169
  • Мнения: 1
Здравейте дами,

Може ли някоя да сподели мнение за д-р Капка Атанасова, както за ЖК, така и за раждане при нея. В момента съм записана при нея, но разбира се искам да получа и мнения от вас. Благодаря ви предварително!
Леко бременеене и раждане на всички 😍

Общи условия

Активация на акаунт