Майчин дом Варна - тема 12

• 59 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Момичета знам че може би по-назад го има разискаван този въпрос, но ще може ли да споделите или да ме насочите за цените я МД. Разбрах че тези в сайта са за не осигурени, а мен ме интересува за здравно осигурени🙂
За проследяване на бременността 355лв (това са ехографските прегледи) това платих аз, отделно фетална морфология по 100лв

# 256
2016та Година 530лв следене на бременност и 1150лв естествено раждане с епидурална упойка и екип.

# 257
Да попитам тези раждали с епидурална упойка, много време ли чакахте антестезиолога?

# 258
mmvvss, д-р Димитрова.

MAMYG, 770 за нормално, 1160 за нормално с епидурална, 1260 за секцио - с избор на екип и престой.

MONI_90,  аз раждах в делничен ден и той си беше там (имаше няколко планови секциота) , не са викали някого специално за мен.

# 259
Да попитам тези раждали с епидурална упойка, много време ли чакахте антестезиолога?
Не. Моята беше Др.Добрева, беше там през цялото време.Изчака с мен да станат 4-5см ,за да я сложи,а и от преди това се бях разбрала с лекаря ми,че искам. Беше делничен ден, ако има значение.
Много леко пипа и не усетих болка,а само минимален дискомфорт.

# 260
Мирослав Иванов ми беше на секциото. Той завърши операцията. Адски е готин. Постара се за настроението , все пак след като извадят бебето си е тегава история до края. Преди това ме е и преглеждал. Само хубави впечатления имам от него!

# 261
Не. Моята беше Др.Добрева, беше там през цялото време.Изчака с мен да станат 4-5см ,за да я сложи,а и от преди това се бях разбрала с лекаря ми,че искам. Беше делничен ден, ако има значение.

Супер! Значи трябва предварително да се разберем просто с лекаря, за да не чакаме за анестезиолог (в случай, че се падне събота или неделя).

# 262

Супер! Значи трябва предварително да се разберем просто с лекаря, за да не чакаме за анестезиолог (в случай, че се падне събота или неделя).
Аз чаках в Неделя анестезеолога, по спешност, ама човека е много бърз ✌️

# 263

Аз чаках в Неделя анестезеолога, по спешност, ама човека е много бърз ✌

А кой беше? Мисля, че са общо трима, като само за д-р Добрева съм чувала мнения (все прекрасни!)..

# 264
За съжаление така и не разбрах името на моя анестезиолог, всичко се случи бързо и по спешност.
Беше млад, изключително предразполагащ,нон стоп ми говори за да ме разсейва и ми разказваше вицове. Доколкото разбрах и баща му е анестезиолог в там, за кратко се появи и той защото имах проблеми със съсирването на кръвта.

# 265
За съжаление така и не разбрах името на моя анестезиолог, всичко се случи бързо и по спешност.
Беше млад, изключително предразполагащ,нон стоп ми говори за да ме разсейва и ми разказваше вицове. Доколкото разбрах и баща му е анестезиолог в там, за кратко се появи и той защото имах проблеми със съсирването на кръвта.

Тези с вицовете ги харесвам! Поне разчупват обстановката, браво!
Щом не сте чакала дълго и е бил там навреме за епидурална, преди да е твърде късно за нея е добре.. Simple Smile

# 266
Явно при таткото съм била 😁 човека беше там за епидуралната, а после се наложи бързичко да се върне и да ме приспят.

Аз чаках в Неделя анестезеолога, по спешност, ама човека е много бърз ✌

А кой беше? Мисля, че са общо трима, като само за д-р Добрева съм чувала мнения (все прекрасни!)..

# 267
Здравейте ,някой да е правил инсеминация при младият Александров той занимава ли се и може ли при него да отида ,а не някой друг да прави избор на лекар вместо мен от центъра им

# 268
Здравейте, в майчин дом има ли спешен дежурен кабинет? Имам предвид ако има някакъв проблем извън стандартното работно време?

# 269
Здравейте, в майчин дом има ли спешен дежурен кабинет? Имам предвид ако има някакъв проблем извън стандартното работно време?

Да, има.

Общи условия

Активация на акаунт