ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добре, добре...всички я четем!
То заповеди много, ама...
Може ли някой да ми каже, на училище ли са на 29ти или не? Аз съвсем зациклих. Чета, че не са, ама каква е тая глупост? Защо не си изкарат поне дните до ваканцията?

# 181
"Сервантес", които са голям враг на дистанционното, от една седмица го въведоха.  Явно е било известно и са се организирали по-рано.

# 182
# 183
  • София
Аз знам,че утре е последен ден. Като минат на ДО ще имат ли ваканция или ще "учат"?

# 184
  • София
Ваканциите са си ваканции, би трябвало!

# 185
# 186
"Сервантес", които са голям враг на дистанционното, от една седмица го въведоха.  Явно е било известно и са се организирали по-рано.
Не знам кои са Сервантес, но школи, курсове, частни занимални и други подобни по заповед на министъра от преди седмици трябва да провеждат обучението в електронна среда, ако могат. Някак внезапно се оказа, че организации, провели успешно онлайн-обучение миналата година, тази не могат да се справят с него, та организираха присъствено.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 20:27 от Анонимен

# 187
  • София
Дидева, Испанския институт са

# 188
  • София
И при нас пуснаха в Школо въпрос дали сме съгласни до 27 ноември на ДО.
За мое учудване от 17 родители, само двама са против.
Аз смятам, че тази мярка е правилна. Не ми харесва ДО, но в така създалата се ситуация мисля, че е неизбежно.
Разбира се, всеки има мнение по въпроса.

# 189

Не знам кои са Сервантес, но школи, курсове, частни занимални и други подобни по заповед на министъра от преди седмици трябва да провеждат обучението в електронна среда
[/quote]
Тъй като имат статут на национален културен център, не попадат сред изброените обучителни формирования. Допускам, дори, че испанците са дали указания, а решението не се базира на заповед от нашето МОН..

# 190
При нас без анкета и допитване .Аз съм против онлайн обучението,дори сега.Системата не е готова и подготвена да го направи качествено.Знам,че сега някой ще каже,да,ама при нас беше еди как си,учеха та пушек се вдига.Да,ама 5 училища в страната не са всички.
    И другото-от псхихологическа гледна точка това е пагубно за децата.И не само.Предполаам голяма част от вас са работили и хоум офис,и знаят ,че контактите с колегите,контрагентите и всякакви други субекти не   е еднакъв през монитор и на живо.Добре поне,че театрите оставят да работят засега.И кафенетата.
    Хората отново истерясват.За две седмици сме продали толкова брашно,колкото продаваме за месеци, и то чували по 50 кила.Вчера ходих до Кауфланд-всеки граби тоалетна хартия,чак ме беше срам да си купя голям пакет . /купувам голям пакет,щото делим на двата етажа, 3 кенефа/.Вчера половин час по новините слушаме за ковид.
   Вярвам че го има,страхувам се, свекър ми и баща ми са много рискови,дядо ми е на 87 г.,синът ми е с имплант на едната сърдечна клапа.Обаче тази психоза и истерия ми е в повече.
    Силно се надявам да отменят и нашето НВО в клая на 10ти клас.
     Ама днес съм голямо мрънкало май!!!Стоя си у дома,нямам ковид,но цял ден съм с един парцал и къщата смърди на болница.

# 191
  • София
Марулетка, защо хората купуват толкова брашно? Rolling Eyes

При нас ще има проблем с часовете в Аво. Поне утрешните часове ще са присъствени, потвърдили са. Часовете му бяха съобразени с часовете в училище и с това, че е близо до училище. Сега може да се наложи последния училищен час  да го кара в метрото, за да стигне навреме в школата... Joy

# 192
  • София
А, Слънце, става. Ние веднъж пътувахме, а на задната седалка и двамата имаха часове: младежът само слушаше, но девойката имаше МШ (да не стане пак объркване - Мат.школа Wink) решаваше задачи на коляно и съобщаваше отговори.

# 193
  • София
Имат информатика, даже не е нужно и да пише.

# 194
  • София
Слънце, при нас Аво били пуснали запитване в групите на учениците дали имат проблем с преминаването онлайн. Всеки писал на съответния преподавател, ако има подобен казус. При нас беше обратно, де, Аво мина онлайн преди да карантинират класа, но и при нас АЕ е до 12:10, а училището от 12:25. За 10 мин стига от едното място на другото, но ако и двете са присъствени. Иначе не става.
Така ще е тази зима, явно. Всичко ще е ден за ден. Само не разбрах защо ДО започва от четвъртък, а не директно след ваканцията, ама...здравното министертство може да не знае, че петък е неучебен...

Общи условия

Активация на акаунт