Търся електронна книга - 30

• 74 029
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, търся четвъртата книга от поредицата на Джоди Елън "С този мъж"? Попаднах само на някакъв фен превод. Срещали ли сте я качена някъде?
Знам че не е издавана в книжен вариант.

# 346
Здравейте, търся четвъртата книга от поредицата на Джоди Елън "С този мъж"? Попаднах само на някакъв фен превод. Срещали ли сте я качена някъде?

Тази книга не е издавана на български език. Има само фен-превод в wattpad, който е много добър 🙂
На друго място няма да я намерите.

# 347
От къде мога да сваля или да прочета онлайн "The sweetest oblivion" на Danielle Lori?

# 348
Здравейте дами!
Моля ви да ми изпратите на Шери Архив, Мъжете си падат по кучки на sleeping.beauty@abv.bg
 Много ви благодаря!

# 349
  • под звездите
От къде мога да сваля или да прочета онлайн "The sweetest oblivion" на Danielle Lori?
https://dox.abv.bg/download?id=5692afa1b2# - Линк за сваляне

# 350

Книгата както е писала Ради, все още не е издадена. Но за сметка на това има не,, някакъв'' фен превод, а идеален превод в wattpad.😊

# 351

Книгата както е писала Ради, все още не е издадена. Но за сметка на това има не,, някакъв'' фен превод, а идеален превод в wattpad.😊

https://egmontbulgaria.com/romantika-i-erotika-373/1-tozi-mazh-p2644

# 352
Здравейте,

търся "Дългият път към дома" на Луиз Пени.
Изтеглих я преди време от един DOX тук, но се оказа, че е само до 9-та страница, а DOX-ът вече е невалиден.

Благодаря предварително!
На български и аз я нямам. Ако четете руски, ето я, заедно с предните 8 и следващите 3.

# 353

https://egmontbulgaria.com/romantika-i-erotika-373/1-tozi-mazh-p2644

Тук са само 3те книги на авторката, тази за която пита дамата е 4та поред, но не е издавана на български език.
За това казваме, че има фен превод. 🙂

# 354
Здравейте,
търся книгите от  поредицата "Красив негодник” на Кристина Лорен - "Красив играч" и" Красива тайна". Ако някой ги има може да ми ги изпрати--aleks_aleksandrova@yahoo.com 
Благодаря ви предварително!

# 355
# 356
Благодаря много, но има само "Красива тайна" Красив на български. "Красив играч" е на руски. Много ще съм благодарна ако някой я има на български.

# 357
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте!
Търся поредицата "Друговремец" на Диана Габалдон.
Някой дали може да помогне?
Innocent

# 358
  • Euskal Herria
Благодаря много, но има само "Красива тайна" Красив на български. "Красив играч" е на руски. Много ще съм благодарна ако някой я има на български.
"Красив играч" е на български, нищо, че е посочен руски език. Корицата е на българското издание, анотацията е на български. За проба - изтеглих формата, българското издание е.

# 359
Здравейте,
Търся Съвършен годеник на Саманта Джеймс. Ако някой я има,  моля да ми я изпрати на kvdimitrova0804@gmail.com
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт