Търся електронна книга - 30

• 74 051
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, търся

Мислех, че в сайта, който бяхте споделили за първата част има и тази, но не успявам явно аз да се справя.
Ще съм благодарна, ако споделите линк и да е по възможност който не изисква регистрация.

# 331
  • Euskal Herria
В рулит ги има книгите, не се изисква регистрация.
https://www.rulit.me/author/march-megn

Понякога по-трудно се откриват дадени книги - зависи при качването дали е изписано на руски името на автора, или на български (ако се различават); дали е упоменат езика, или серията и пр.

# 332
Привет! Има ли някой, който би могъл да съдейства с намирането на книгите на Кен Киси:
"Песента на моряка" и "Съдбовен кръг"  в електронен вариант на български език?
Моля, който ги има по възможност да ги изпрати на имейл адрес: laryncho@gmail.com
Благодаря предварително.

# 333
В рулит ги има книгите, не се изисква регистрация.
https://www.rulit.me/author/march-megn

Понякога по-трудно се откриват дадени книги - зависи при качването дали е изписано на руски името на автора, или на български (ако се различават); дали е упоменат езика, или серията и пр.

Много благодаря. Simple Smile

# 334
Здравейте,

Някой намирал ли е "Спароу" на Л. Дж.Шен ?

# 335
  • Euskal Herria
В момента само в книжарниците се намира. Книгата е съвсем нова на пазара, едва преди няколко дни обявиха, че я пускат.

# 336
Здравейте! Търся Лиза Рене Джоунс- Братята Уокър книга 3. Благодаря предварително 🙃
mihaleva.desi@abv.bg

# 337
  • Euskal Herria
На български език има само първите две книги.

# 338
  • Варна
На български език има само първите две книги.
Тъй, тъй... Отговори й, щото нея я е домързяло да напише името на авторката във всезнаещия чичко Гугъл. Той щеше да й покаже, че има преведени само две книги.

# 339
Здравейте, търся книгата Майката на дъщеря ѝ от Даниела Петрова
valeria.hristova@abv.bg

# 340
Полина Дашкова,"Кръвта на неродените". Има я електронна на български, четох  я, но я загубих.Може би някой я  има запазена, в групите на Фейсбук проверих дори в архивираните, няма я .Сега се търси,а и аз искам да я препрочета.
Много книги изгубих като изгоря компа.
Моля ако е запазена някъде или я има в бананите  или другаде-там не мога, ограничена съм на чужд компютър и скоро няма да имам свой.Моля, ако я  има някъде...
Тя има доста книги ,но само тази видях предена и електронна.

# 341
Здравейте
Търся книгите "Гемина" и "Обсидио" от поредицата" Илумине" на авторите Ейми Кауфман и Джей Кристоф.
Също така "Мраколуние" от трилогията "Нивганощ" на Джей Кристоф.
Ivanna_borislavova@abv.bg
Благодаря предварително

# 342
Здрвейте, търся книги от поредицата Хакерът на Мередит Уайлд.  В Рулит намерих само 1,2 и 3 част, но се оказва, че има още. Ако някой има останалите книги от поредицата на български,  ще съм благодарна да ме насочи. Ето и ел.поща et_hrisi@abv.bg.

# 343
  • Euskal Herria
Само трите книги от Хакерът са преведени на български. Издателството спря поредицата и няма намерение да я продължи.

# 344
Здравейте,

търся "Дългият път към дома" на Луиз Пени.
Изтеглих я преди време от един DOX тук, но се оказа, че е само до 9-та страница, а DOX-ът вече е невалиден.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт