Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията във форума?
Кои са някои популярни книги, които потребителите често търсят?
Къде могат потребителите да намерят електронни версии на книги?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията във форума?
-
Кои са някои популярни книги, които потребителите често търсят?
-
Къде могат потребителите да намерят електронни версии на книги?
-
Можете ли да ми помогнете да намеря книгата „Коледа с Поаро“ или връзка за изтегляне?
-
Как мога да намеря детски книги за Коледа за деца на възраст 7-11 години?
От друга страна - ако в дома Ви няма телевизор и по време на вечеря обсъждате със съпруга си поредната история от книгата-пъзел на Жорж Перек "Животът. Начин на употреба", разменяте си закачки с алюзии към "Пътеводителя..." или беседвате за разликите в начините, по които дефинират смисъла на живота Волтер и екзистенциалистите в произведенията си, детето Ви със сигурност ще започне да чете. Просто от любопитство, както и за да не се чувства пренебрегнато и изолирано от разговорите ви.
След което младежът трябва да получи награда под формата на малко обърнато внимание. Плюс нова доза пренебрежение, защото само чете, а не осмисля прочетеното и не разсъждава самостоятелно върху него... Така, редувайки "пръчката и моркова", само за година-две можете да го превърнете в самостоятелно мислещ индивид, за когото четенето е вътрешна потребност.
съпруга ми също /Карл Май е мнооого различен обаче от Майн Рид/ Сега обаче моите деца не им грабва интереса. Нещо като да им пуснем сериала Седморката на Блейк... във времето което живеем други теми ги вълнуват. Дръндьото е добра поредица, но за мен е за деца, който сега започват да четат. Дъщеря ми я четеше 1-2-3 клас /т.е. до към 10 год/.