Търся електронна книга - 30

• 74 045
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
А на някой да му се намират втора и трета книга от "Долината на драконите" на Елена Звездная отново Nerd освен фрагментите друго не намирам :/
от FB: Елена Звездная - Долината на драконите

# 241
А на някой да му се намират втора и трета книга от "Долината на драконите" на Елена Звездная отново Nerd освен фрагментите друго не намирам :/

Оставяш ме без думи... Огромно благодаря ❤️

# 242
  • Бургас
Здравейте.

Търся следните електронни книги, но да са на български език:

"Циганският проблем" - д-р Емил Антонов
"Виновните-невинни" - Ангелина Петрова
"PR - Технология на успеха" - Здравко Райков
"Корпоративен гражданин" - Здравко Райков
"Макмафия" - Миша Глени

Може да ми ги изпратите на ivcheto.berova@gmail.com

Благодаря!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 15:03 от ivcheto.berova

# 243
Здравейте. Дали е излязъл електронен вариянт на "Кръвта на Зевс" на Мередит Уайлд и Ейнджъл Пейн. Ако някой я има, ще съм много благодарна ако ми я изпрати.
iva_zv88@abv.bg

# 244

Понеже ти си моето малко лично чудо, се обръщам директно към теб, Тъмната Империя на Елена Звездная? Flushed

# 245
  • Euskal Herria
Здравейте. Дали е излязъл електронен вариянт на "Кръвта на Зевс" на Мередит Уайлд и Ейнджъл Пейн. Ако някой я има, ще съм много благодарна ако ми я изпрати.
iva_zv88@abv.bg
Все още за свободно четене я няма в нета. Иначе като електронна книга се продава.

# 246
  • София
Понеже ти си моето малко лично чудо, се обръщам директно към теб, Тъмната Империя на Елена Звездная? Flushed
Не съм я виждала никъде.

# 247
iva_zv88@abv.bg
Все още за свободно четене я няма в нета. Иначе като електронна книга се продава.
Благодаря за информацията 😊

# 248
Не съм я виждала никъде.

Аз имам и трите книги, но на руски, което си е жива мъка Unamused

# 249
Здравейте, може ли отново активен линк за поредицата "След" на Анна Тод. Намерих само първата книга, а линковете тук от dox не са активни. Благодаря предварително.

# 250
# 251
Здравейте, търся “З, като закови ме”
Ще съм благодарна, ако някой сподели линк.

# 252
  • Смолян
Здравейте, търся “З, като закови ме”
Ще съм благодарна, ако някой сподели линк.

https://dox.abv.bg/download?id=ab3431e291# -> линк за сваляне

# 253
Знакът на българина моля за линкове които не са изтекли

# 254
Здравейте!
Търся "Където пеят раците" на Дилия Оуенс.Благодаря!
pp_17@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт