Той се дистанцира

• 14 679
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Тя връзката се разпада много преди фактическия ѝ край, тоест - напускането.
А понякога връзката дори може и да не се е случила, но хората да се самозалъгват, че са във връзка...

# 241
  • град-държава
Какво има да дълбаем като от памтивека се знае, че основният мотив при мъжете е секса, а при жените надеждата за трайна връзка и в перспектива семейство. И когато жените бързат със секса, то не е щото толкоз им е за секса, а защото се страхуват, че ако се позабавят той ще си го потърси другаде (комплекс за малоценност) или пък се надяват, че ще го привържат към себе си давайки му това, което той най-много желае. Ако на авторката на темата и е било за секса щото е искала секс нямаше да е така недоволна и така ядосана. Та нали си го е получила секса, който толкова е желала! Да ама не! Не и е било за секса, а е искала чрез секса да получи трайна връзка. Мда...малка е още, та има още време за бая проби...една позната, на 23 г ми сподели, че от 16 годишната и възраст е имала 20 проби. А е само на 23. И в момента заявява, че е тотално разочарована и не ще никого...взела си е куче.  Защото пробите действат на жените опостушаващо...при мъжете не е така. И това за пробите..е мъжка теория, която им е удобна, изгодна....и за съжаление  доста жени са им се вързали...вероятно за да им се харесат...да си мерят пишките с мъжете..видите ли и ние можем като вас...секс без сериозни ангажимети и очаквания. Това са пълни глупости.
Пълни глупости са, че жените не обичат и не правят секс за удоволствие, а за да вържат някого за връзка и семейство.
Много голяма част от жените обичат и правят секс за удоволствие. Няма какво да си ги мерим с мъжете.

# 242
Стига сте изкривявали написаното от мен. Първо не съм казала, че жените се опустошени от секса, а от многото проби...също не съм казала и че жените не обичат секса и винаги го правят за да вържат някого. Но рядко го правят основно заради удоволствието и само за секса, почти винаги някъде там..на заден план е стаена надеждата, че "може би това е моят човек..."...Не знам, може и да има жени бройкаджийки...но в никакъв случай това не е норма. По-скоро е отклонение. Жената влага в секса много повече от чистото наслаждение и физическо удоволствие. Друг е въпросът, когато жената в неудовлетворителен брак си търси секс само за удоволствие, като компенсация.

# 243
Също е факт, че има много мъже, които не търсят само секс, а  и сериозна връзка, и я намират.

# 244
Е какво - жената да се омъжва за всеки, с когото е решила да прави секс, водена от стаена надежда, че това е нейният човек ли?  Че то тогава би била не просто опустошена, а тотално свършена, мисля.
Аз пък въобще не мога да мисля какво влага мъжът в секса, щото не съм мъж и не мога да знам, а не ми се напъва да го измисля.

# 245
Е какво - жената да се омъжва за всеки, с когото е решила да прави секс, водена от стаена надежда, че това е нейният човек ли?  Че то тогава би била не просто опустошена, а тотално свършена, мисля.
Аз пък въобще не мога да мисля какво влага мъжът в секса, щото не съм мъж и не мога да знам, а не ми се напъва да го измисля.
Ами като не можем/не искаме да разбираме мъжа какво  влага рискуваме да мерим с наш, женски аршин и съответно да оставаме изненадани и разочаровани. И обратното важи - ако мъжът мисли, че женският секс протича като мъжкия... щото той не е жена... как да знае и що да се напъва...после да не се чуди що на жена му все тогава я заболява глава, когато на него му се прави секс.

# 246
ти уж разбираш, пък пак с твоя си, женски аршин мериш. Как ще измериш с мъжкия, много ми е интересно, че да излезе нещо повече от опустошени жени.

# 247
ти уж разбираш, пък пак с твоя си, женски аршин мериш. Как ще измериш с мъжкия, много ми е интересно, че да излезе нещо повече от опустошени жени.
Точно затова ми се провали брака щото всеки мереше със своя аршин и на никой не му хрумваше да се по образова малко. После, след свършен факт аз доста неща преосмислих, осъзнах, видях от дистанция, четох, слушах и си обясних много неща. И сега имам приятелка, която върви по моите стъпки, но по никакъв начин не мога да я накарам да осъзнае че греши. Защото е вътре... в окото на Урагана от емоции и илюзии. Но като излезеш от него доста неща разбираш.

# 248
За брака ти - не знам защо го броиш провален, а не приключен, твоя работа си е.
За секса, интимността, отношенията - няма какво да се мери и мисли. Това се усеща. Ако търсиш противопоставяне между половете, все това ще откриваш и виждаш.

# 249
Сега пък “жени-бройкаджийки”
Приеми, че на тоя свят милиони хора живеят различно от теб и щом ти казват, че нито са опустошени, нито само брак им е в акъла, значи това е тяхната реалност.

# 250
Не съдя по себе си. Аз не съм критерий в тая сфера... А наблюдавам масата споделени от жените проблеми, вкл. и настоящият на авторката на темата. Никой мъж след секс и последващо дистанциране няма да беснее, че е прецакан и излъган нали? А при жените е класика в жанра. Защо, ако и при двамата е било по желание и за удоволствие?

# 251
Не съдя по себе си. Аз не съм критерий в тая сфера... А наблюдавам масата споделени от жените проблеми, вкл. и настоящият на авторката на темата. Никой мъж след секс и последващо дистанциране няма да беснее, че е прецакан и излъган нали? А при жените е класика в жанра. Защо, ако и при двамата е било по желание и за удоволствие?
По чисто физиологични причини. Няма мъж, който при секс да не успее да свърши. Ако и при двамата е било за удоволствие, но удоволствие е получил основно единият, нормално е другият да е изнервен и да беснее. Само че му е неудобно да сподели истинската причина, затова заема моралната и предизвикваща съчувствие позиция на "прелъстена и изоставена".

# 252
Значи тя беснее, щото не стигнала до оргазъм, но изтъква уж, че се чувства.. прелъстена и изоставена? Хм. Малко ме съмнява да е това.

# 253
  • Paris, France

Добре, че малко мъже беснеят, че след секс жената се дистанцира и не ги иска повече. Жените не винаги сме съвсем честни и ясни. Ако не искаме някого, защото не ни е харесал в леглото, понякога казваме, че сме заети, ще идва баба ни, имаме да учим. Ако междувременно е свирнал някой бивш си тръгваме без даже да кажем довиждане.

Не съм бесняла никога, когато мъж е скъсал с мене. Само веднъж ми се искаше връзката да продължи още малко, но той си тръгна. Тръгна си приятно. Дойде да ми донесе оставените при него дрехи и козметика, като ги беше изпрал и изгладил, благодари ми за прекараното заедно време. Каза ми, че съм прекрасен човек, но той вече не го вижда. С него прекарах едно вълнуващо лято. Още имам хубави спомени от купоните и излизанията. Покрай него се запознах с прекрасни хора,с които сме приятели и до днес.

Броя пъти, в които досадници са ме питали защо не ги искам повече е...... Не мога да си спомня какъв е. Много са, прекалено много.

Само в този форум чета за прецакване, износване, опустошаване, разбиване.  В реала все жената нещо не харесва и си тръгва 

Всяка връзка в днешно време започва като секс за един час или една нощ. Ако се харесат има продължение. Ако не - всеки по пътя си.

Не разбирам какво привързва толкова един тек след малко чатене в интернет, че и да ни опустошава. Ами ако поживеят заедно 5-6 години, изградят обща приятелска среда, имат дете и мъжът вземе, че си тръгне? Тогава има много спомени, общ дом, общи вещи.

Текът, след седмица няма да му помни името, а след 5 години може и да не го познае на улицата.

20 мъже за 7 години от 16 до 23г са какво????  Няма и трима мъже годишно и няма и седмица годишно с мъже и вече е опустошена. Има още 51 седмици в годината, в които може да прави друго, да излиза, да се радва на живота, да пътува , да танцува вместо да мисли за някой тек преди 3 месеца.

# 254
...
Броя пъти, в които досадници са ме питали защо не ги искам повече е...... Не мога да си спомня какъв е. Много са, прекалено много.
Само в този форум чета за прецакване, износване, опустошаване, разбиване.  В реала все жената нещо не харесва и си тръгва 
Всяка връзка в днешно време започва като секс за един час или една нощ. Ако се харесат има продължение. Ако не - всеки по пътя си.
Не разбирам какво привързва толкова един тек след малко чатене в интернет, че и да ни опустошава. Ами ако поживеят заедно 5-6 години, изградят обща приятелска среда, имат дете и мъжът вземе, че си тръгне? Тогава има много спомени, общ дом, общи вещи.
...
Предполагам, че жена се разстройва и се чувства излъгана и изоставена, ако има някаква нереалистична нагласа. През тези месеци (май бяха 9 месеца) на чат тя очевидно си е изградила някакви въздушни кули. И мъжът е попреувеличил. Но да гледа на еднократния секс като на някакъв кой знае какъв дар, който е бил поруган... това ми е определено от времето на баба ми.

Общи условия

Активация на акаунт