Той се дистанцира

• 14 700
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • Обран бостан ;)
Не живея в никакво крепостно село и дадох съвсем реален пример с момиче на 23 и 20 проби зад гърба как са му се отразили.

Има ли някаква статистика за бройката на "пробите" по години ?

Питам, защото ако на 16 си пробвала половината съученици, това си е чист пробвалък.

# 226
Какво има да дълбаем като от памтивека се знае, че основният мотив при мъжете е секса, а при жените надеждата за трайна връзка и в перспектива семейство. И когато жените бързат със секса, то не е щото толкоз им е за секса, а защото се страхуват, че ако се позабавят той ще си го потърси другаде (комплекс за малоценност) или пък се надяват, че ще го привържат към себе си давайки му това, което той най-много желае. Ако на авторката на темата и е било за секса щото е искала секс нямаше да е така недоволна и така ядосана. Та нали си го е получила секса, който толкова е желала! Да ама не! Не и е било за секса, а е искала чрез секса да получи трайна връзка. Мда...малка е още, та има още време за бая проби...една позната, на 23 г ми сподели, че от 16 годишната и възраст е имала 20 проби. А е само на 23. И в момента заявява, че е тотално разочарована и не ще никого...взела си е куче.  Защото пробите действат на жените опостушаващо...при мъжете не е така. И това за пробите..е мъжка теория, която им е удобна, изгодна....и за съжаление  доста жени са им се вързали...вероятно за да им се харесат...да си мерят пишките с мъжете..видите ли и ние можем като вас...секс без сериозни ангажимети и очаквания. Това са пълни глупости.
Все пак хората са различни, няма как да бъдат с еднакви мотиви и ценности.
Секс без ангажименти може да е желан и от жените, и не за да мерят нещо, което нямат, с хора, които го имат, а просто защото желаят да правят секс без ангажименти. Нека разкрия една тайна: сексът е удоволствие и потребност и за жените.
Има мъже, които и като млади стават за семейство и се обвързват (случайно съм "излъгала" един такъв да се вземем доста млади), и такива, които и на 50 не стават.
А авторката явно се е поддала на манипулатор.

# 227
Нямам информация за разпределението по години. Имам информация от последните 2-3 г, откакто се познаваме. И откакто споделяше провалите си. Нещата протичаха горе долу по един и същи сценарий - писане в интернет...голям зор за среща - среща...цуни-гуни и на 1 или 2 среща секс. След което интересът главоломно почваше да спада...разреждаха се обажданията, писанията...и дотам. Авторката на темата задава един абсурден въпрос: "как може да има такива хора, които като си получат каквото са искали изчезват" . Ми нали са получили каквото са искали? Що да не изчезнат. Ясно е кой е неполучилият каквото е искал и затова е ядосан.

# 228
Doris, а проблемът реално е друг.
Не във фантазиите и образите, а че хората се правят на едни, а после се оказват други.
Простичко ще е всеки да е себе си, искрен
, готин, и тогава няма да има такива теми и оплаквания....
Не всеки може да е готин, но трябва да бъде искрен и точен. От там идват проблемите и последващите ги разочарования..

# 229
  • Обран бостан ;)
Нямам информация за разпределението по години. Имам информация от последните 2-3 г, откакто се познаваме. И откакто споделяше провалите си. Нещата протичаха горе долу по един и същи сценарий - писане в интернет...голям зор за среща - среща...цуни-гуни и на 1 или 2 среща секс. След което интересът главоломно почваше да спада...разреждаха се обажданията, писанията...и дотам.

Никой мъж не си тръгва от жена без причина, която обикновено жената не забелязва, защото самокритичността при жените клони към нула.

Няма логика да ти е хубаво с един човек, било мъж или жена и да го зарежеш, защото си спал с него. 

Това според мен е причината приятелката ти да е разочарована, а не броя на "пробите".

Горе долу същата работа е и при авторката.

п.п. Четейки темите в раздела оставам с впечатление, че повечето от проблемите на жените се дължат на грешна преценка, както за собствените си качества, така и за качествата на "избранника". Колкото и да са привилигировани от факта, че те избират, няма ли реална оценка, изборът не е правилен, а от там и последвалото разочарование.

# 230
Никой мъж не си тръгва от жена без причина, която обикновено жената не забелязва, защото самокритичността при жените клони към нула.
Няма логика да ти е хубаво с един човек, било мъж или жена и да го зарежеш, защото си спал с него. 
Това според мен е причината приятелката ти да е разочарована, а не броя на "пробите".
Горе долу същата работа е и при авторката.

п.п. Четейки темите в раздела оставам с впечатление, че повечето от проблемите на жените се дължат на грешна преценка, както за собствените си качества, така и за качествата на "избранника". Колкото и да са привилигировани от факта, че те избират, няма ли реална оценка, изборът не е правилен, а от там и последвалото разочарование.
Ал, има логика да се предполага, че на жената срещата е харесала, а на мъжа - не. Все пак няма ли такова явление - мъж-бройкаждия или жена-бройкаджийка? Напълно ли го изключваш?
Не бих се съгласила с твърдението, че самокритичността на жените клони към нула. Прекалено е обобщаващо и като такова няма как да е вярно.

# 231
  • Обран бостан ;)
Не бих се съгласила с твърдението, че самокритичността на жените клони към нула. Прекалено е обобщаващо и като такова няма как да е вярно.

Кога за последно сте чула, било тук, било другаде, жена да признае, че тя е причината за разпада на връзката си ?

# 232
Ааа, това не може да бъде! Винаги мъжете са виновни! 😜

# 233
  • Обран бостан ;)
Ааа, това не може да бъде! Винаги мъжете са виновни! 😜

E, да де. Trollface

На л*но да стъпиш, мъжът е виновен.

Малко като вица: " Ако тази пак се насе*е да знаете, че съм аз".

# 234
Не живея в никакво крепостно село и дадох съвсем реален пример с момиче на 23 и 20 проби зад гърба как са му се отразили.

Има ли някаква статистика за бройката на "пробите" по години ?

Питам, защото ако на 16 си пробвала половината съученици, това си е чист пробвалък.
А ако до 23 е била с 20 това какво е? Къде е границата?

Нали сте по статистиките.

# 235
Ами ето аз съм една такава жена - поемам изцяло отговорността за разпада на брака си. Не че мъжът ми  е бил идеален и не се е държал тъпо...нямам предвид това, но реално жената е тази, която избира (поне на теория би следвало да е така), жената е тази, която решава да или не. Ще има или няма да има връзка. Тя трябва да е наясно първо какво точно иска. Защо го иска. Да е наясно с мотивите си. Така, че според мен реално винаги жената е отговорна. Като е избрала боклук къде е гледала...като не е можела да избира къде е бързала....преди да си оправи бакиите в главата...ниската самооценка, обслужващата психика, страховете от най-различен калибър,идеалистичните фантасмагории от романи и филми... и т.н. Юрнала се нашта да пробва...секса...бързо, веднага...

# 236
В моя случай мъжът ми къде е гледал, та ме е взел. Има и такива минавки.Simple Smile

# 237
... Мда...малка е още, та има още време за бая проби...една позната, на 23 г ми сподели, че от 16 годишната и възраст е имала 20 проби. А е само на 23. И в момента заявява, че е тотално разочарована и не ще никого...взела си е куче.  Защото пробите действат на жените опостушаващо...при мъжете не е така...
В кой век и в кое крепостно село живеете?
И аз това се зачудих. Една съвременна свободна жена на 20 мъже им казва "добре прекарано лято". А тази карала 7 години с по двама-трима годишно и накрая се почувствала опустошена, моля ви се... Ако си е взела мъжко куче от едра порода, не го е кастрирала и редовно го води да му подрязват ноктите на предните лапи, ясно е защо не иска повече да чуе за мъж Grinning

# 238

Кога за последно сте чула, било тук, било другаде, жена да признае, че тя е причината за разпада на връзката си ?

безкрайното чувство за вина у много от жените, че прекрасният той ги е напуснал: "какво не направих както той искаше?"

# 239
Тя връзката се разпада много преди фактическия ѝ край, тоест - напускането.

Общи условия

Активация на акаунт