Той се дистанцира

• 14 732
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
prolet_inchen, ние не знаем той какво конкретно е писал, нито тя, но не разбирам как ти не можеш да разбереш, че при един чат има само думи, докато при лична среща има тон на гласа, език на тялото, поведение към другите хора, реакции спрямо непредвидени неща и т.н., които показват какъв е човекът. И в двата случая той може да лъже, но във втория е много по-лесно да му проличи, че е лъжец.
Ами срещнали са се, и как точно му е проличало. То такива са се специализирали в повечето случаи и трудно им личи. Дали ще спиш с някой или няма, няма да промени какво мисли той за теб. Ако искрено те харесва, ще се изкефи, че е станало спонтанно. Ако пък е мислел така само да пробва, ще си чака по надлежния ред, докато се среща с други, дето също да го проверяват по тон на гласа и езика на тялото.

# 76
И каква заявк е дала авторката, и за какво я е излъгал мъжът? Щото със секса на първа среща авторката е дала ясна заявка, че иска секс.
То пък коя връзка може без секс. Защо да не иска секс, нещо лошо ли е, не разбрах. И защо да се изключват понятията искам секс и искам връзка. Значи, ако искаш връзка не правиш секс, да ви имам логиката.
Извинявай, но това, което пишеш, е дрън-дрън и няма общо с драмата. Зададох ти ясен въпрос, понеже ти твърдиш, че той я бил излъгал, пък тя дала заявка. Каква заявка е дала и какво той я е излъгал?

# 77
Сексът се е случил, а авторката не казва, че е била насилена. Кое не е ясно? Ама нямало да има секс, ако е знаела, че после няма да има връзка... Да пробва с това изискване и няма да има първи срещи даже.

# 78
prolet_inchen, ние не знаем той какво конкретно е писал, нито тя, но не разбирам как ти не можеш да разбереш, че при един чат има само думи, докато при лична среща има тон на гласа, език на тялото, поведение към другите хора, реакции спрямо непредвидени неща и т.н., които показват какъв е човекът. И в двата случая той може да лъже, но във втория е много по-лесно да му проличи, че е лъжец.
Ами срещнали са се, и как точно му е проличало. То такива са се специализирали в повечето случаи и трудно им личи. Дали ще спиш с някой или няма, няма да промени какво мисли той за теб. Ако искрено те харесва, ще се изкефи, че е станало спонтанно. Ако пък е мислел така само да пробва, ще си чака по надлежния ред, докато се среща с други, дето също да го проверяват по тон на гласа и езика на тялото.

Ясно, още една, отгледана с чиклит. Видели са се и тя веднага е скочила в кревата. Колко ли време е минало между началото на срещата и "случването" на секса, за да може да се направи преценка? Но авторката наистина ще се окаже толкова заслепена, че нищо не може да я накара да се съсредоточи върху реалността.
И бързото "отдаване" наистина може да откаже мъж от сериозна връзка. Жените си имат т.нар. shit tests, може би и мъжете имат, за да видят коя става за еднократно удоволствие и коя иска нещо сериозно.

# 79
И каква заявк е дала авторката, и за какво я е излъгал мъжът? Щото със секса на първа среща авторката е дала ясна заявка, че иска секс.
То пък коя връзка може без секс. Защо да не иска секс, нещо лошо ли е, не разбрах. И защо да се изключват понятията искам секс и искам връзка. Значи, ако искаш връзка не правиш секс, да ви имам логиката.
Извинявай, но това, което пишеш, е дрън-дрън и няма общо с драмата. Зададох ти ясен въпрос, понеже ти твърдиш, че той я бил излъгал, пък тя дала заявка. Каква заявка е дала и какво той я е излъгал?
Тя казва: "Мисля,че съм му доказвала доста пъти ,че съм сериозна." Ми четете ги тия постове, бе. Значи той знае, че тя иска връзка. Не й казва - аз търся нещо необвързващо. Идва, правят секс, изчезва без никакво обяснение. Това не е лъжа, ама хич.

# 80

Ясно, още една, отгледана с чиклит. Видели са се и тя веднага е скочила в кревата. Колко ли време е минало между началото на срещата и "случването" на секса, за да може да се направи преценка? Но авторката наистина ще се окаже толкова заслепена, че нищо не може да я накара да се съсредоточи върху реалността.
И бързото "отдаване" наистина може да откаже мъж от сериозна връзка. Жените си имат т.нар. shit tests, може би и мъжете имат, за да видят коя става за еднократно удоволствие и коя иска нещо сериозно.
Това щото сте го пробвали ли знаете, или? Защото аз не познавам човек, който да не се е гаджосал за отрицателно време с мъжа / жена си от близкото ми обкръжение, и всички са с години заедно и щастливи.
Аз по тая логика мога да кажа, айде още една псевдоморалистка. Ами чакайте си, па дано да го дочакате, това, дето го чакате.

# 81
Четем, четем. Доказвала му, че била сериозна, и за чий? На някакъв ник в чат/име във фейсбук? И като тя е сериозна, той трябва да отиде на първа среща с пръстен, да не отърве прекрасната мома.
Авторката си въобразява някакви неща, а ти й пригласяш да продължи да си ги въобразява, че и си измисляш някакви реплики. Не знам кой е на 50, но вие двете определено не знаете в кой век живеете.

# 82
Тя казва: "Мисля,че съм му доказвала доста пъти ,че съм сериозна." Ми четете ги тия постове, бе. Значи той знае, че тя иска връзка. Не й казва - аз търся нещо необвързващо. Идва, правят секс, изчезва без никакво обяснение. Това не е лъжа, ама хич.

"Доказва" предполага действия, не приказки. Тя с действията си е доказала противоположното на желание за сериозност. Каквото и да я е лъгал, тя се е вързала в следствие на собствената си глупост, която ти и някои други тук насърчават. Сега да седне и да си помисли къде е сгрешила в преценката си, че да му се върже. Според мен също е по-добре и да престане да говори за това как някакви неща се "случват", защото непоемането на отговорност за собствените действия не показва сериозна и зряла личност, способна на сериозна връзка.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 12:51 от winni_

# 83
Здравейте ,дами. Прочетох всички отговори и искрено ви благодаря за съветите.Приемам и критиката. Просто аз съм доста наивна и съм имала напразни очаквания.
Може би сега се фокусирам върху това как той се е държал преди случилото се,което още повече ме кара да търся вината в себе си. Дори в момент на гняв ми се е искало да го обидя и какво ли още не,но всъщност няма смисъл,защото аз ще се унижа и ще покажа интерес.

# 84
И с какво не му е доказала, че е сериозна, със секса ли? Чакайте си, чакайте да падне тавана, това чакате.
И кое е решението - 10 дена излизаме, без секс, говорим си за нас, за бъдещето, накрая хооп - оня се изнизва и отива да хвърля прах в очите на друга. Каква отговорност за собствените действия, вие изобщо не се чувате. Какво е направила грешно? Да е излъгала, да е подмамила, да е обещала, а неизпълнила?
Айде, айде, знаем ги тези, непорочно заченалите.

# 85
Според мен са някакви гадания с кристалната топка защо мъжът се е изнесъл.

Не мисля, че къде са се срещнали хората или колко скоро са правили секс са определящи за бъдещите им отношения. В това отношение рецепти или стандарти няма, а само проба - грешка. С времето и опита човек се научава да разпознава разни червени флагове и да не влиза в ненужни драми. Или да си спазва някакви собствени стандарти за това какво е приемливо и какво не.

Но при почти всички жени според мен е имало разминаване на очакванията с даден мъж поне веднъж през живота им. Важното е да не се цикли в ситуацията, а смело напред да си търсиш твоя човек.

# 86
И с какво не му е доказала, че е сериозна, със секса ли? Чакайте си, чакайте да падне тавана, това чакате.
И кое е решението - 10 дена излизаме, без секс, говорим си за нас, за бъдещето, накрая хооп - оня се изнизва и отива да хвърля прах в очите на друга. Каква отговорност за собствените действия, вие изобщо не се чувате. Какво е направила грешно? Да е излъгала, да е подмамила, да е обещала, а неизпълнила?
Айде, айде, знаем ги тези, непорочно заченалите.

Доказала е, че иска секс, защото още при първа среща са правили. Отишла да си говорят, но сексът "се случил". Щом не е имало принуда, значи е било с нейно съгласие. Ако имаше някаква воля, щяха да си говорят и той да разбере кое й е приоритет. Какво ако някой "се изниже" и тръгне да хвърля прах в очите на друга, това загуба ли е? Напротив, ако авторката беше изчакала, сега нямаше да се терзае толкова, че е пуснала на някого, който после я е отрязал. И изобщо не я разбирам тази логика да пуснеш на някого с надеждата, че той ще ти се отблагодари с внимание и връзка. Точно обратното, показвате колко лесно "се отдавате" и колко цените това "отдаване".

# 87
Скрит текст:

prolet_inchen, ами погледни от неговата страна, за момент се постави на неговото място. Представи си, че не ти е допаднала тая жена в сексуално отношение? Как да постъпи, да благодари за отдаването и да извади пръстен?
Ако изобщо някой има грешка, това е жената, не може да си въобразиш някакви неща и да очакваш да се случат, както си ги намислила. И тя е тая, която трябва себе си да пази от всичко, и от случайни сексуални актове, от разочарования, от това да прехвърля върху непознат на практика своите очаквания. Колкото е възможно, защото едва ли някоя е в състояние да се опази на 100 % от изброените неща.
В крайна сметка случило се е, приема го като житейски урок, прави си някакви изводи и продължава. Мъжете не са се свършили. Нито е болка за умирачка.
И при  интернет връзките се срещат както успешни, така и неуспешни, като вторите са повече. И при другите, без интернет, горе-долу положението е същото. Не винаги преценката за човека е точна, а и много други обстоятелства са намесени при връзките, не е само "аз го искам, харесва ми". Мераците за отмъщение не мисля, че ще донесат удовлетворение на авторката. По-скоро ще и изядат още доста време, в което ще се трови с мисли за въпросния, отколкото да го остави в миналото и да продължи да живее живота си.

# 88
Аз мисля, че драматизирате повече от необходимото и вкарвате чувство за вина на авторката повече от необходимото.
това, че този индивид е искал само секс, не означава, че когато авторката хареса друго момче, ситуацията пак ще се повтори.
Следващият с когото си легне, може да я хареса и за постоянно или поне за по-дълго време.
Това, че сега е станало така, не означава, че винаги ще става така.

# 89
Не съм пуритан и нямам против секса на първа среща, правила съм.. Но да ми обяснява някой онлайн сериозни неща, а на първата среща да си събуе гащите - определено ще се замисля тоя сериозния винаги ли така сериозно се съблича след 3 думи, и коя поред мишена на неговата сериозност съм.

Просто аз съм доста наивна
Ами спри да бъдеш просто наивна, защото никой няма да ти повярва на наивността, докато се сексите на първа среща. Още по-малко ще повярва и след ясните ти заявки за отмъщение.
Да проявиш интерес не е грешно и не е унижаващо. Става грешно и унижаващо, когато продължаваш да се лепиш там, където явно не си желана.

Общи условия

Активация на акаунт