Той се дистанцира

• 14 678
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Аха... На момиченцата някой трябва да им обясни най-накрая, че няма нужда да целуват, да се обясняват в сериозност и да се пробват в леглото с всеки, за да проверят дали случайно не е техният принц.
Като в меметата за Замръзналото кралство - най-сетне някой да ви каже, че не може да се омъжите за първия срещнат.

# 61
Какви чувства, та те са се видели за първи път?
Говорех за самия израз, не за конкретния случай. Понеже имаше тълкувание, че да се отдадеш означава да се минеш. Не че няма да се минеш, ако не прецениш добре на кого да се отдадеш, но това е отделен въпрос.

# 62
Секс се прави от 2 души за удоволствие, независимо дали на първа или на десета среща. Това важи и за двата пола. Но мъжете са доста по-умни в това отношение. Докато жени го възприемат като отдаване или пускане и особено като награда за другия, ще има и подобни драми.

# 63
В отдаването няма нищо лошо, но то не се случва още при първия контакт, а когато вече има установена емоционална връзка и чувствата са споделени.

# 64
Не че няма да се минеш, ако не прецениш добре на кого да се отдадеш, но това е отделен въпрос.
А темата не е ли точно за минавка поради кофти преценка?

# 65
Колко пък да се е минала авторката, реално нищо не е изгубила. А тепърва с времето и опита ще започне по-добре да преценява, всеки минава по този път.

# 66
Малка е още, няма нужда чак толкова да бъде съдена, всички правим грешки. Дългото онлайн общуване много подлъгва, създаваш едни фалшиви образи и очаквания в главата си, ако си по-влюбчив може и направо да се влюбиш дори и без да си виждал наживо човека отсреща. Има една фалшива интимност, която може да изглежда по-истинска от тази, направена при реално общуване. Споделят се неща, стои се по нощите, често се общува много интензивно... Аз съм влюбчива и съм се влюбвала така, сега го отчитам като идиотско, но на млади години глупости се правят всякакви.

Силвия, бих те посъветвала да не го търсиш повече, да си простиш, ако считаш, че си направила грешка и да продължаваш напред. Случват се и такива случки, но в края на краищата нищо ужасно не се е случило, разминали са ви се намеренията. Ако си по-чувствителна, внимавай повече кого допускаш до душата си.

# 67
Скрит текст:
3. Да, има мъже, които са боклуци, но има и такива, които не са. Опитваме се да й обясним, че трябва да се научи да ги различава. Както и че свестните мъже също си правят изводи от поведението на жената и трябва да мисли какво впечатление правят нейните действия, например секс при първа среща.
Това, че някой прави секс на първа среща, не го прави боклук. Също и мъж, който е искал само секс, не е боклук. Хората искат различни неща. Аз не видях някъде лирическият герой от историята да е заявил, че търси сериозна връзка точно с авторката, тъй че е излишно да го хулите какъв бил.

Ако искае просто секс, щеше да си го напише още в чата или поне щеше да й каже после, че е търсил само забавление, а тя не е разбрала. Авторката е наивна, но не вярвам да е чак толкова зле, че да не разбере нещо, което е казано в прав текст.

Да бе, сигурно щеше да й каже. За какво му е да се обяснява, след като я е заблудил целенасочено? Аз виждам много наивни хора тук, но със сигурност не е авторката. Не знам вие от колко време не сте били онлайн или на среща, ама нещата изобщо не са такива, каквито си ги представяте.
Има хора, които си казват, точно защото не искат драми и знаят, че от противоположния пол също има хора, които не желаят нищо сериозно.
Не знам какво не ти става ясно от това, че чат и среща са две коренно различни ситуации от гледна точна на опознаването на другия човек. Но е истина, че има хора, които са толкова зле, че нищо не забелязват, както тази, която се беше влюбила в колега, който я убеждавал колко е сериозен, а после се опитал да я навие за бърз секс в тоалетната. Може авторката наистина да е на това ниво - да си живее в своите фантазии и да не обръща внимание какво има пред нея в реалността.

# 68
Скрит текст:
3. Да, има мъже, които са боклуци, но има и такива, които не са. Опитваме се да й обясним, че трябва да се научи да ги различава. Както и че свестните мъже също си правят изводи от поведението на жената и трябва да мисли какво впечатление правят нейните действия, например секс при първа среща.
Това, че някой прави секс на първа среща, не го прави боклук. Също и мъж, който е искал само секс, не е боклук. Хората искат различни неща. Аз не видях някъде лирическият герой от историята да е заявил, че търси сериозна връзка точно с авторката, тъй че е излишно да го хулите какъв бил.

Ако искае просто секс, щеше да си го напише още в чата или поне щеше да й каже после, че е търсил само забавление, а тя не е разбрала. Авторката е наивна, но не вярвам да е чак толкова зле, че да не разбере нещо, което е казано в прав текст.

Да бе, сигурно щеше да й каже. За какво му е да се обяснява, след като я е заблудил целенасочено? Аз виждам много наивни хора тук, но със сигурност не е авторката. Не знам вие от колко време не сте били онлайн или на среща, ама нещата изобщо не са такива, каквито си ги представяте.
Има хора, които си казват, точно защото не искат драми и знаят, че от противоположния пол също има хора, които не желаят нищо сериозно.
Има такива хора. Отдавна вече стана ясно, че господинът не е от този тип. Той е от типа - ще излъжа, за да ми мине номера. Сигурно и в реалния живот така прави. Всъщност онлайн общуването и срещите в реалния живот са безкрайно сходни по същността си. Някои хора са откровени и ясни какво искат, други не знаят какво искат, трети пък знаят, но лъжат, за да го постигнат. Дали някой ще ви заговори на спирката или ще намери познат да се запознаете и ще ви излъже, или пък онлайн ще е честен... То това си зависи от човека, не от начина на комуникация. Тя каквото е трябвало да направи е направила -дала е ясно да се разбере, какво иска и очаква от човека срещу нея. И да не е дала, то той явно я е преценил, че е сериозна, щом я е цакал по този аспект.
Както и да го погледнем, тя е направила каквото трябва, дала е ясна заявка. Оттам насетне, то пък ако подхождаш с отрицателни емоции и подозрения - този дали няма да ме изпързаля, какъв е смисълът да се срещаш с човека. И тези тънки сметки на мен не ми харесват - ще му пусна еди кога си да го вържа, да не ме помисли за лесна. Това е един вид продавам секс за нещо си. Няма да се доверявам на никой, ще съм мнителна. То така и да е свестен човека ще избяга с 200, като види една намусена и подозрителна негативна особа срещу себе си.
И това с опознаването, бавно, супер глупаво ми изглежда. Значи ще инвестираш ти време, желание, нерви и накрая ще се окаже, че с този човек нямате бъдеще, защото в леглото хич не си пасвате.

# 69
Е, някакъв удар по егото е, но пък колко да ти е важен този човек? Разминали сте се в очакванията или може би сексуално. Това е просто мимолетен епизод в живота ти и не заслужава по-сериозно внимание. Продължавай напред и се радвай на живота!

# 70
И каква заявка е дала авторката, и за какво я е излъгал мъжът? Щото със секса на първа среща авторката е дала ясна заявка, че иска секс. А мъжът като я игнорира 2-3 пъти, няма нужда да й изнася тирада, че тя не е това, което той търси.

# 71
prolet_inchen, ние не знаем той какво конкретно е писал, нито тя, но не разбирам как ти не можеш да разбереш, че при един чат има само думи, докато при лична среща има тон на гласа, език на тялото, поведение към другите хора, реакции спрямо непредвидени неща и т.н., които показват какъв е човекът. И в двата случая той може да лъже, но във втория е много по-лесно да му проличи, че е лъжец.
И моля ви, престанете да обявявате жена на 22г. за момиче, както и да й говорите за целуване на жабоци. Не подхранвайте нейната наивност и инфантилност, ако й желаете доброто. Явно е възпитана с романтични филми и чиклит, обаче аз не бих могла с чиста съвест да подхранвам илюзиите й. Ако не разбере къде тя греши в своята преценка и своите действия, ще продължи по същия начин да се самопрецаква, защото готовите да се възползват няма да се свършат.

# 72
И каква заявк е дала авторката, и за какво я е излъгал мъжът? Щото със секса на първа среща авторката е дала ясна заявка, че иска секс.
То пък коя връзка може без секс. Защо да не иска секс, нещо лошо ли е, не разбрах. И защо да се изключват понятията искам секс и искам връзка. Значи, ако искаш връзка не правиш секс, да ви имам логиката.

# 73
И каква заявк е дала авторката, и за какво я е излъгал мъжът? Щото със секса на първа среща авторката е дала ясна заявка, че иска секс.
То пък коя връзка може без секс. Защо да не иска секс, нещо лошо ли е, не разбрах. И защо да се изключват понятията искам секс и искам връзка. Значи, ако искаш връзка не правиш секс, да ви имам логиката.
Сексът не винаги прераства във връзка.

# 74

Може би от тези нейни действия си е направил извода, че тя иска основно секс. И това сексът да е част от една връзка не означава, че "случването" му на различни етапи от нея сигнализира различни неща и в някои случаи определя и края й. А това да си чатиш с някого не е връзка, освен в нечии тинейджърски фантазии.

Общи условия

Активация на акаунт