Той се дистанцира

• 14 670
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Може просто сексът или нещо друго да не му е харесало. Трябва да се насилва ли? Или ще бъде по-добре да й каже, че е дърво примерно и не става? Дали ще се почувства ок? Можеше пък на нея да не й хареса нещо и ситуацията да е обратното. Нищо фатално не е станало, гледай напред.
Много са смешни жените, които гледат на секса като инвестиция за сериозна връзка и като не стане, се чувстват изиграни.

# 46
Скрит текст:
Не знам авторката дали разсъждава като за 22 годишна, ама повечето тук списващи разсъждават като 50 + години.
Момичето ясно си каза, личало е по чата, че не е несериозен човек. Тоест, другата страна ясно си е дала сметка, че тя е свястна и е решила все пак да си изиграе картите. Какво значение има кой с кой кога спал? Ако беше излязла с такъв и 10 пъти, той пак щеше да е супер сериозен, свестен, 9 пъти и после на 10ия  - хайде чао.
Да ви кажа грешката не е в нейния телевизор а във вашия. Хайде малко от малко се дръжте на положение и нека има женска солидарност. Такова отношение към жени от жени никъде го няма по света. Да е сбъркала, колко да е сбъркала. Николко. И защо да не се надява момичето на сериозна връзка с онлайн запознанства, като по цял свят, че и в България вече масово така стават нещата. Какво лошо има. То и в супермаркета да го беше срещнала, тази порода винаги ще се държи така.
Просто има мъже, страхливци, които виждат, че жената иска сериозна връзка, ама нямат друг шанс да бъдат с нея, ако не я излъжат. И това не е вина на момичето, на всеки може да се случи. Пък тези дето най-много се пънат, как трябвало да се държи на положение, работата е малко - крадеца вика дръжте крадеца. Ако разбирате какво искам да ви кажа.
И само не ми излизайте с номера, казвам истината, защото това е евтин трик да се прикрие жлъч и злоба. Защото истината, никога не е поднесена с цел да наранява и грубо, и недостойно за жена.

1. "Момичето" (жена на 22г.) трябва да се научи, че по чата нищо не личи, а получаваш такава представа за отсрещния, каквато той иска. При лична среща и още повече след няколко си проличава по език на тялото, тон на гласа, реакциите към неочаквани неща и т.н. какъв всъщност е човекът; 10 срещи са нещо съвсем различно от 10 чата. Едно е да се запознаят в интернет през сайт за запознанства, след това да излязат на няколко срещи и след това да спят заедно, съвсем различно да си чатят седмици наред и после на първата лична среща да скочат  в леглото.
2. Какво значи да имаме женска солидарност? Според мен най-полезното за авторката ще бъде да й се покаже грозната истина, за да не се поставя отново в такава ситуация, вместо да я успокояват, че грешката не е в нея и тя да я повтаря отново и отново. Признавам, че понякога форума става агресивен от нищото, но случаят не е такъв, а и не мисля, че някой трябва да пише с очакването, че ще го галят по главичката и успокояват без никаква критика.
3. Да, има мъже, които са боклуци, но има и такива, които не са. Опитваме се да й обясним, че трябва да се научи да ги различава. Както и че свестните мъже също си правят изводи от поведението на жената и трябва да мисли какво впечатление правят нейните действия, например секс при първа среща.

# 47
FragranceFanatic, да, вече съм от тези с червените лампи.
Не казвам, че не може да ми се случи отраз, но всеки с опита си. Wink

В крайна сметка, ако човекът не те кара да се чувстваш по-добре от преди, няма смисъл.
Аха. И при мен е така много отдавна - всякакви лампи - не само червени, а и жълти, оранжеви, бенбени, с градация SmileVertical Traffic LightMisc Art, палитра. Joy
Така е, опитът учи. Coffee
Обаче, човек може да се вслуша в чуждия такъв - и добър, най-вече негативен, за да не повтаря грешките на другите посредством себе си емпирично. Simple Smile

Факт. Или си ме чела, или разсъждаваш правилно, или и двете. Sunglasses
Винаги съм казвал, и ще съм на позиция, че ако във връзка не ми е по-добре от сам, не седя, бил съм и така, и така, и знам какво е.

Fragrance Fanatic, още преди 14 години забравих 😁 (мина ми през ума, Но реших, че Няма смисъл)
Браво, разсъждаваща жена си. Simple Smile
Знай, че всеки си го получава от други места - дали положителното, направил добро, или преглътнал нещо, то после ти идва от друго, или лошо, негативно, кръговрат е. Затова да внимаваме какво си помисляме и говорим за другите. Wink

Всеки е добре да е "предпазлив" в много аспекти - и за себе си, и да не обижда и наранява другия.
Малко съумяват да го постигнат.
Но много прибързват със заключенията и изпускат качествени хора, партньори, като цяло.
То е ясно, че без да има привличане, симпатия, няма как да има каквото и да било повече от "просто познанство".

Ухажвали са се, консумирали са си ухажването, мъжът Е проявявял инициатива след консумацията. Явно в някакъв момент след опознаването е решил, че тя не е неговият човек. И се е дистанцирал. Съвсем нормално развитие на отнишения между мъж и жена.
Ахам.
И жената може да реши същото, дори и да не се е стигало до "консумация", да кажем на 6-тата среща, че се разминават житейски, или характери и т.н.
Даже да не се е стигало до секс и да се осъзнае, че двамата не са един за друг, е по-добрият вариант, но не всички съумяват да общуват до такава степен умно и зряло.

Може просто сексът или нещо друго да не му е харесало. Трябва да се насилва ли? Или ще бъде по-добре да й каже, че е дърво примерно и не става? Дали ще се почувства ок? Можеше пък на нея да не й хареса нещо и ситуацията да е обратното. Нищо фатално не е станало, гледай напред.
Много са смешни жените, които гледат на секса като инвестиция за сериозна връзка и като не стане, се чувстват изиграни.
Съгласен съм.
Но в края на краищата по-малко са тези, правещи, или по-скоро започващи да правят секс с човек, към който имат истинско привличане, чувства и желание "да се мине в следващото ниво", т.е. сексът да е последствие на отношения, а не просто "пробване". То е ясно, че ако много се разминат, няма да просъществува връзка задълго, или поне не щастлива и пълноценна.
Бил съм в такива отношения, и знам чувството.
Затова никога не избързвам.
Бил съм и в такива с възможност веднага "да се почваме", не е моето, колкото и да съм високо сексуален, и това да ми е едно от най-важните неща във връзката и отношенията.

# 48
3. Да, има мъже, които са боклуци, но има и такива, които не са. Опитваме се да й обясним, че трябва да се научи да ги различава. Както и че свестните мъже също си правят изводи от поведението на жената и трябва да мисли какво впечатление правят нейните действия, например секс при първа среща.
Това, че някой прави секс на първа среща, не го прави боклук. Също и мъж, който е искал само секс, не е боклук. Хората искат различни неща. Аз не видях някъде лирическият герой от историята да е заявил, че търси сериозна връзка точно с авторката, тъй че е излишно да го хулите какъв бил.

# 49
Съветите на баба Несиха:
1. На първи, втори и н-ти секс прави само каквото на теб ти е приятно, САМО каквото на теб ти е приятно (и се надявам, да не си си внушила, че някои чисто обслужващи мъжа практики, са "твоето нещо")
Тогава поне, ще има един доволен на края и понеже си отговорна единствено за себе си, това трябва да си ти.
2. На много хора ние сме по средата на списъка с "желани жени", след някакви необясними първи, втори, трети и тн. места. Тяхната оценка за нас е 5 по десетобалната. Това не са нашите хора. Дреме ти кой как те е оценил.
Винаги обаче се учудвам какви жени стоят по-напред и от това съм разбрала, че системата е суперсубективна и не се обиждам, ако мъж не се интересува от мен.

# 50
Това, че някой прави секс на първа среща, не го прави боклук. Също и мъж, който е искал само секс, не е боклук. Хората искат различни неща. Аз не видях някъде лирическият герой от историята да е заявил, че търси сериозна връзка точно с авторката, тъй че е излишно да го хулите какъв бил.

Ако искаше просто секс, щеше да си го напише още в чата или поне щеше да й каже после, че е търсил само забавление, а тя не е разбрала. Авторката е наивна, но не вярвам да е чак толкова зле, че да не разбере нещо, което е казано в прав текст.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 14:01 от winni_

# 51

Ако искае просто секс, щеше да си го напише още в чата или поне щеше да й каже после, че е търсил само забавление, а тя не е разбрала. Авторката е наивна, но не вярвам да е чак толкова зле, че да не разбере нещо, което е казано в прав текст.
Да бе, сигурно щеше да й каже. За какво му е да се обяснява, след като я е заблудил целенасочено? Аз виждам много наивни хора тук, но със сигурност не е авторката. Не знам вие от колко време не сте били онлайн или на среща, ама нещата изобщо не са такива, каквито си ги представяте.

# 52
Защо си спала с него на първата ви среща?
Не мога да Ви кажа и аз. Не исках толкова да спя с него,колкото да си поговорим. Но явно на него му е било за единия секс въпреки че отричаше до последно.
Секса просто се случи. Отдадох му се с мисълта,че е сериозен и ,че може би ще стане нещо между нас. Съсипана съм,ако можех да се върна назад,никога не бих го сторила.
Тази дума "отдадох му се" много ме разсмя. Сексът сега е удоволствие, а не отдаване, все едно си жертваш своето тяло за една сериозност.
Прозвуча ми като сделка със себе си, сиреч танто за танто.
Трябва веднага да спреш с такова мислене, защото то е самопрецакващо и пак ще те вкара в същата ситуация даже на 10-та среща.

# 53
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нищо лошо няма да искаш връзка, ама извинявяй - аз съм супер сериозна, искам да се обвържа, на първа среща си събух гащите и после постоянно го търся, а той се покри. Наистина ли ти звучи добре?
И то авторката как да е. Може да се осефери. Ама тука да й обясняват, че тя в нищо не е сбъркала, а мъжът е виновен, ами хайде не. Някои жени е крайно време да проумеят, че не всеки мъж е бъдещ съпруг, нито да му се покажеш по шошолина ще го направи такъв. Много мъже търсят само секс и после поддържат контакт за кратко от куртоазия. Това не ги прави зли. Прави изклатените булки глупави. Какво да ги съжаляваме такива, хайде стига смешки.

Ми по същата логика мъжете да подхождат с идеята, че повечето  жени са к.рви, мръсници лъжат на поразия, не може да им се вярва, затова чук и бег. Да, в случая тя не е виновна, че все още е наивна и доверчива, ето учи се, ама по трудния начин!

# 54
Аз пък влагам друг смисъл в израза "отдавам се". Не че се жертваш, а че наистина даваш нещо от себе си. Тоест не е само за забавление, а са намесени и чувства.

# 55
Какви чувства, та те са се видели за първи път?
'Отдавам се' и 'показала съм, че съм сериозна' е точно романтичната представа на тийнейджърка, която не е наясно с живота и поведението на хората в него.
Отделно е интересно как така от случайно случил се секс е станало отдаване, ама айде...
И какво значи излъгал я е? Обещал й е брак, а накрая само я е изпукал и е избягал?
Въобще, защо я убеждавате с някакви ваши фантазии? Утре тя ще постъпи по същия начин с някой друг и пак ще се чуди що, като е показала, че е сериозна (каквото и да значи това), той просто я е оправил и си е тръгнал. И ще започне да се озлобява към другите, при положение, че грешка има и у нея.

# 56
Ами то това е проблемът - че момичето явно е започнало да изпитва някакви чувства преди срещата. Затова казвам да не тръгва с големи очаквания от интернет общуването. Иначе факт, че при някои хора се получава и се женят даже. Ама по-добре да изчакаш да излезете първо няколко пъти и после това с чувствата и очакванията.

# 57
Приеми, че трябва да целунеш доста жаби, преди да срещнеш принца!
Това е бил поредният жабок!
Радвай се на красивата топла есен, обичай се, знай че има мъже, които не са бройкаджии готови на почти всичко за един секс. Ще срещнеш, дай си време и бъди щастлива!
От дистанцията на времето всички жаби, които съм срещала нямат никакво значение и отношение към сегашния ми живот. Когато намериш човека, всичко е забравено!
И с теб ще се случи!

# 58
Понякога просто се влюбваш, то не може все рационално. Нали сме хора, а не роботи. Чувстваш се самотен и искаш внимание. Просто човешка реакция. Без значение дали е правилно или не. Не съдете толкова жестоко, да не бъдете съдени.

# 59
Оле, сега ще разказваме приказки на малките момиченца за жаби и принцове на бели коне.

Общи условия

Активация на акаунт