Той се дистанцира

• 14 686
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Месеци наред е много време.
Хипотетично си знаят кътните зъби, фантазията работи, пикчета, ала-бала приказки.
Съвсем нормално да са се "наточили", и на първата среща да се прави секс.
Предполага се, че са се харесали от "пръв поглед". Cupid
А вече дали ще се разрасне в нещо по-сериозно, няма гаранция никога. Broken HeartDisappointed

На момето мога да й кажа за в бъдеще по-бързичко да минава към среща, да не се куми и мае месеци, а седмица, две е повече от достатъчно, и среща, даже по-бързо, по-добре.
След което, след като очи видят People Eyes и ръце пипнат Hands Pray, се опознавайте двупосочно - и си пишете, ама и се виждайте. Много по-добре е.

На 22 е много зелена все още, физиологично е вече жена, даже може да е много секси, чудесна за секс, но в главата какво е, вече е друг въпрос.

Грешката ти е, че си лесна. Не защото си спала с него, а защото звучиш като болна за внимание и ласка и си спала. Винаги ще се намират хора да се възползват. Що пък не.
Има го и този момент, особено ако попадат на отракани и обиграни батковци девойките, никой няма да им "прощава".
Всеки случай балансът между лесна-недостъпна, не е лесен.

по-добре да те игнорира отколкото да те разиграва
Да. Да се научи още в началото да се изяснява, и да "кара" другия да сваля картите Diamonds, но се иска опит и зрялост.

Слънчогледена Flowers Sunflower, гледам ти си от внимателно-подбиращите? Rolling EyesThinking

Към Авторката и pepityy007 -> мне, забравете за реваншизъм, не води до добро.
Ако сега не го проумявате, след 1-2 опита ще го разберете.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 00:39 от FragranceFanatic

# 31
Не знам авторката дали разсъждава като за 22 годишна, ама повечето тук списващи разсъждават като 50 + години.
Момичето ясно си каза, личало е по чата, че не е несериозен човек. Тоест, другата страна ясно си е дала сметка, че тя е свястна и е решила все пак да си изиграе картите. Какво значение има кой с кой кога спал? Ако беше излязла с такъв и 10 пъти, той пак щеше да е супер сериозен, свестен, 9 пъти и после на 10ия  - хайде чао.
Да ви кажа грешката не е в нейния телевизор а във вашия. Хайде малко от малко се дръжте на положение и нека има женска солидарност. Такова отношение към жени от жени никъде го няма по света. Да е сбъркала, колко да е сбъркала. Николко. И защо да не се надява момичето на сериозна връзка с онлайн запознанства, като по цял свят, че и в България вече масово така стават нещата. Какво лошо има. То и в супермаркета да го беше срещнала, тази порода винаги ще се държи така.
Просто има мъже, страхливци, които виждат, че жената иска сериозна връзка, ама нямат друг шанс да бъдат с нея, ако не я излъжат. И това не е вина на момичето, на всеки може да се случи. Пък тези дето най-много се пънат, как трябвало да се държи на положение, работата е малко - крадеца вика дръжте крадеца. Ако разбирате какво искам да ви кажа.
И само не ми излизайте с номера, казвам истината, защото това е евтин трик да се прикрие жлъч и злоба. Защото истината, никога не е поднесена с цел да наранява и грубо, и недостойно за жена.

# 32
FragranceFanatic, да, вече съм от тези с червените лампи.
Не казвам, че не може да ми се случи отраз, но всеки с опита си. Wink

В крайна сметка, ако човекът не те кара да се чувстваш по-добре от преди, няма смисъл.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 01:45 от Slanchogledeno momiche

# 33
Момичето било виновно едва ли не, че имало очаквания? Била лесна? Поставяла се в унизително положение? Аз ли нещо не разбрах, или...?
Нищо лошо не е направила тя, с нея са постъпили лошо. Още повече, ако е изяснила, а явно е, че не е играчка за веднъж-два пъти, а очаква сериозни отношения. Или нищо, ако отсрещната страна няма такива намерения. Можеше, ако той беше истински мъж, просто да си стиснат ръцете и останат приятели.
Не знам защо в днешно време едва ли не трябва да се срамуваш, че знаеш какво искаш и не ти се играят абсурдни игрички. И че честният, отговорен човек трябва да се чувства виновен, че с него са постъпили нечестно.
Дължи ѝ поне обяснение, да. Нищо унизително няма в това.
И наистина след години такива (без значение от пОла) се връщат, осъзнали, че не всички други са като това момиче. Когато изпита на собствения си гръб същото отношение.

# 34
Не знам авторката дали разсъждава като за 22 годишна, ама повечето тук списващи разсъждават като 50 + години.
Момичето ясно си каза, личало е по чата, че не е несериозен човек. Тоест, другата страна ясно си е дала сметка, че тя е свястна и е решила все пак да си изиграе картите. Какво значение има кой с кой кога спал? Ако беше излязла с такъв и 10 пъти, той пак щеше да е супер сериозен, свестен, 9 пъти и после на 10ия  - хайде чао.
Да ви кажа грешката не е в нейния телевизор а във вашия. Хайде малко от малко се дръжте на положение и нека има женска солидарност. Такова отношение към жени от жени никъде го няма по света. Да е сбъркала, колко да е сбъркала. Николко. И защо да не се надява момичето на сериозна връзка с онлайн запознанства, като по цял свят, че и в България вече масово така стават нещата. Какво лошо има. То и в супермаркета да го беше срещнала, тази порода винаги ще се държи така.
Просто има мъже, страхливци, които виждат, че жената иска сериозна връзка, ама нямат друг шанс да бъдат с нея, ако не я излъжат. И това не е вина на момичето, на всеки може да се случи. Пък тези дето най-много се пънат, как трябвало да се държи на положение, работата е малко - крадеца вика дръжте крадеца. Ако разбирате какво искам да ви кажа.
И само не ми излизайте с номера, казвам истината, защото това е евтин трик да се прикрие жлъч и злоба. Защото истината, никога не е поднесена с цел да наранява и грубо, и недостойно за жена.

Аз искам само да ви поздравя за коментара и очевидно адекватното мислене. 💕🌸

# 35
  • София
Сигурна съм, че много хора съжаляват, че споделят и пишат лични неща тук.
По темата  - не съм съгласна, че от запознанствата по интернет не излиза нищо сериозно. Четири мои приятелки са щастливо омъжени с мъже, с които са се запознали някъде онлайн. В днешно време е опция да опознаеш човек, но ако той или тя е решил да бъде фалшив няма да го усетиш и наживо, ако нямаш достатъчно житейски опит. А и да имаш - гаранция няма. Както няма смисъл от отмъщения и планове. Ако се "завърне", което не е невъзможно, човек отново реагира според чувствата си. Просто не е задължително хората да са на нашата вълна. Светът е пълен с разочарования. Това е част от съзряването.

# 36
Мило момиче, това е класика, което ти се е случило. Срещаш някого в интернет, почвате да си пишете сладки приказки, той се показва като много стабилен, мил, нежен и добър, дори може да ти излее някаква негова драма, за да го почувстваш по-близък. Това си е тактика, почти винаги става така, а като се видите, като усети, че ти си хлътнала, получава това, което иска и си бие камшика. Ако ще и 5 месеца да сте си писали.
Просто нямай никакви очаквания, особено в интернет. Ясно е, че всеки тръгва към теб заради секса, вече единици, особено мъже виждат жена и казват “О, Боже, искам да опитам да създам семейство с нея”, Секса е първосигналната мисъл и в това няма нищо лошо..., вече с времето или ще изградите някакви по-дълбоки отношения или просто секс. Недей се разочарова толкова, не е станало, голяма работа, проблемът е бил само в това, че ти си имала очаквания, никой не е длъжен да ги оправдава.
Прелъстена и изоставена си и не си мисли, че това ще е последния такъв опит, винаги имай едно на ум и действай според усещанията и желанията си Simple Smile

# 37
  • Варна
Fragrance Fanatic, още преди 14 години забравих 😁 (мина ми през ума, Но реших, че Няма смисъл)

# 38
Не разбирам защо авторката иска мъжът да се върне. За да поиска той секс, а тя този път да му откаже? И си мисли, че ще се почувства удовлетворена? По-добре да приеме, че са приключили, и да гледа напред.  Ако няма големи очаквания, няма и да се разочарова толкова.

# 39
Скрит текст:

Момичето ясно си каза, личало е по чата, че не е несериозен човек. Тоест, другата страна ясно си е дала сметка, че тя е свястна и е решила все пак да си изиграе картите. Какво значение има кой с кой кога спал? Ако беше излязла с такъв и 10 пъти, той пак щеше да е супер сериозен, свестен, 9 пъти и после на 10ия  - хайде чао.

Жената с няколко чата вече очаква връзка, което Е грешка и наистина изглежда лесно даваща. А ти с този си пост я окуражаваш да продължи да го играе наивна и неразбираща, със случайно случващ се секс и последващо вазиране на 'бъдещия съпруг'. Има чудесен шанс да се поучи, че хората са различни, но не, трябва да й се вмени, че тя е чудо, а мъжете боклуци, пък лелките в мамата са злобни. Така тя ще си повтаря грешката, и все мъжът ще е виновен, а хората, които не я съжаляват, ще са злобни.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 10:53 от Анонимен

# 40
Аз не мога да разбера, кое му е лошото да искаш връзка, любов, внимание и грижа. Сега коя колко е лесна не ми се коментира, но друго не разбирам, защо в тоя форум все се прокламира тезата, да сме някакви единаци, свръх жени, самодостатъчен, мега силни. Това е ужасно натоварващо. И един мъж за да ни свали, трябва да премести планини от храброст и за се докаже като бог. Сигурно и такива случаи има, аз не споря. Но за мен авторката си е съвсем нормална, реакцията и тоже. Просто и трябва време да го превъзмогне.
Мъжете, в частност този, не ми се коментира изобщо. Страхливец, не знае е бе ли му се, пикае ли му се. Лошото е, че масово са такива. Сакън да не се прецакат. По-лошо и от жена са.

# 41
Кристина, точно защото и по мои наблюдения повечето мъже са каквито ги описваш, е добре жените да бъдат по-предпазливи и да нямат големи очаквания.

# 42
Скрит текст:

Момичето ясно си каза, личало е по чата, че не е несериозен човек. Тоест, другата страна ясно си е дала сметка, че тя е свястна и е решила все пак да си изиграе картите. Какво значение има кой с кой кога спал? Ако беше излязла с такъв и 10 пъти, той пак щеше да е супер сериозен, свестен, 9 пъти и после на 10ия  - хайде чао.

Жената с няколко чата вече очаква връзка, което Е грешка и наистина изглежда лесно даваща. А ти с този си пост я окуражаваш да продължи да го играе наивна и неразбираща, със случайно случващ се секс и последващо вазиране на 'бъдещия съпруг'. Има чудесен шанс да се поучи, че хората са различни, но не, трябва да й се вмени, че тя е чудо, а мъжете боклуци, пък лелките в мамата са злобни, и тя ще си повтаря грешката, и все мъжът ще е виновен, а хлрата, които не я съжаляват, ще са злобни.
Еми аз така се омъжих, с няколко чата, със случайно случващ се секс и гаджосване веднага. И не съм само аз. И да, тя може да не е чудо, но вие сте злобни. Никой не я съжалява, и да, в случая мъжът е виновен, че е знаел какво иска тя и я е заблудил целенасочено, че иска същото. И пак казвам, една или десет срещи, все тая с такъв екземпляр. Той си показва истинската същност чак, когато получи каквото иска. Тя не е виновна.

# 43
Ухажвали са се, консумирали са си ухажването, мъжът Е проявявял инициатива след консумацията. Явно в някакъв момент след опознаването е решил, че тя не е неговият човек. И се е дистанцирал. Съвсем нормално развитие на отнишения между мъж и жена.

# 44
Нищо лошо няма да искаш връзка, ама извинявяй - аз съм супер сериозна, искам да се обвържа, на първа среща си събух гащите и после постоянно го търся, а той се покри. Наистина ли ти звучи добре?
И то авторката как да е. Може да се осефери. Ама тука да й обясняват, че тя в нищо не е сбъркала, а мъжът е виновен, ами хайде не. Някои жени е крайно време да проумеят, че не всеки мъж е бъдещ съпруг, нито да му се покажеш по шошолина ще го направи такъв. Много мъже търсят само секс и после поддържат контакт за кратко от куртоазия. Това не ги прави зли. Прави изклатените булки глупави. Какво да ги съжаляваме такива, хайде стига смешки.

Общи условия

Активация на акаунт