Отговори
# 120
От сета днес:

И от епизод 13:

# 121

От кой епизод е тази снимка на Еда и Серкан, че нещо не си спомням?

# 122
teseto, това са кадри от първото промо. В последствие режисьора беше сменен още преди да почне сериала и тези кадри не бяха включени в епизодите.

Днес е нашият ден момичета! Да минава бързо! Kissing Heart

# 123
Мисля,че си е пръстен на Еда,защото не е на безименния пръст Simple Smile

# 124
Някой ден, ако имам повечко време ще седна да преведа една чудесна статия, посветена на феноменалния успех на турските сериали по света, която излезе преди няколко месеца в испанската преса. Там много добре се проследяваше процесът по създаването на сериалите, като се посочваше и парадоксът, че макар и да са един от най-добрите експортни продукти на Турция, дизитата първо трябва да минат през ситото на местния пазар, защото иначе няма как да се финансират.

Говорим за огромна машина - всеки проект е с екип от 100-тина човека, сроковете, в които работят са много кратки, а приблизителната цена на всеки един епизод е 250 хил. евро. Затова всъщност се отдава такова значение на рейтингите - хората те гледат, има реклами, има гориво за машината Wink Нито един продуцент не може да избута дълго с нисък рейтинг, колкото и да е харесван проектът му в чужбина, защото сумите за създаването на всеки епизод са високи по всички стандарти и никой от екипа няма да работи на вересия.

Феновете на дизитата по света са все повече и подкрепят любимците си виртуално с всякакви акции в социалните мрежи, но за съжаление и в Турция, както и навсякъде важи нашата поговорка, че „Приятелството е приятелство, но сиренето е с пари“. Т.е. рейтинг, рейтинг и пак рейтинг!

Та след това прекалено дълго въведение искам да кажа, че конкуренцията в сряда не е никак малка. Във всички сериали участват големи звезди. Какво ще предпочетат да гледат драгите зрители в Турция за мен е пълна мистерия, но от техния избор зависи какво (или колко дълго) ще гледаме и ние. Всъщност сериалите се конкурират и на седмична основа, така че борбата действително е безмилостно жестока. Мисля, че за момента се справяме отлично и няма причина за притеснение, но пиша всичко това, за да няма изненадани след време, ако случайно тенденциите се обърнат. Големият международен интерес е само бонус Kissing

# 125
Мен само едно не ми е ясно. Защо не отчитат и рейтинга от чужбина. Чужденците щем не щем гледаме и рекламите Smile /то има си хас и да ги пропуснем като траят по 15 -20 мин/. Пък като си харесаме нещо - ей я де е Турция , пък има и онлайн търговия. Аз да ви кажа бая бая работи си харесвам като рекламират някои изделия с "пърланти/елмази" Wink
Тоест всички ние сме потенциални потребители на турски продукти, пък да не говорим за световните марки.

Flowers Hibiscus По-назад някой беше писал, че са сменили режисьора. това дали е вярно, че нямам спомен да сме го обсъждали?

# 126
Момичета,  чакам ги с нетърпение, казвам си :Нина, стегни се! , ама как да се стегна при тази красота и любов.

До скоро и хубав следобед Flowers Hibiscus

# 127
Новият ребус на Айшето

Ще има много любов Heart

# 128
Новият ребус на Айшето

Ще има много любов Heart
Яснооооо, воалите ще са за финал. Обаче Еда е свалила пръстена с цветето. Това не е много добър знак.

# 129
Минавам само набързо, че реала зове с пълна сила... И не забравяйте да пускате по някой коментар тази вечер,  че не всеки може да гледа Rolling Eyes

Малко фен твочество

От подсказката на Айше ханъм си мисля, че сълзите са за Селин, но пък кой какво ще види не знам. другото е ден и нощ, ян и ин, и атеш и ашк за финал, както винаги

# 130
Мноооого любов ще имааа ❤❤❤

# 131
  • София
Дари, Еда свали пръстена, още като тръгна за Италия. Тя дори се изненада, че Серкан все още носи своя. Да, влюбени са и са двойка, но годежът е сериозно нещо. Не знам дали ще го сложи отново без конкретна причина или ще си чака официално предложение/годеж. Ще видим. Но мен липсата му на ръката й не ме притеснява.

Според мен воалите и закуската след прекараната нощ заедно ще са за финал, а може би след това ще стане нещо “бум, бам, тряс”, което ще им развали харашото и така ще приключи епизода, за да ни държат под напрежение до другата сряда.

Btw, знам, че конкуренцията е безмилостно жестока и затова се притеснявам за бъдещето. Защото драгият турски зрител решава нашата съдба. Sad Ако се задържим първи в сряда и с рейтинг около 8 пункта, според мен сме “спасени”. Стискам палци постоянно! Simple Smile

# 132
Ето ги и двата ребуса за епизод № 13: Gift Heart

Момичета, довечера да си направим едно виртуално женско парти ...  Wink ???  Champagne
Аз отивам за розе и шоколад ....

# 133
  • София
Ето ги и двата ребуса за епизод № 13: Gift Heart

Момичета, довечера да си направим едно виртуално женско парти ...  Wink ???  Champagne
Аз отивам за розе и шоколад ....
Аз съм приготвила домашно вино от арония и торба с розови очила! Revolving Hearts

# 134
Аз лаптоп / за да работя/, телефон / за да ви чета/  и студена вода за прекарване на инфото от вас Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт