Отговори
# 15
Благодаря за новата тема. Един очерователен и много харизматичен Керем, за лека нощ Simple Smile Nature First Quarter Moon With Face

# 16
Благодаря за темичката Flowers Hibiscus
Разписвам се и аз да не изпусна нещо Grinning
Относно турските нрави и традиции не се наемам да коментирам , тъй като не съм запозната  много, а и честно казано не искам да се запознавам Joy Но е факт  , че обществото им е много разслоено. Град/село , Европа/Азия , държава пълна с контрасти.

Пожелавам ви лека вечер и сладки сънища Nature Moon

# 17
Blue, аз като една водолейка съм голяма мечтателка, не чак като Мело, но мечтаяяяя. Живея си в свят на доброта и идеал, но някой път хората ме разтърсват, въпреки това аз пак си слагам розовките очилца и си подсвирквам и подскачам. Blush
Въображението също ми е необятно. Такива неща мога да сътворя и наредя в картинки, цял роман на щастие, но трудно бих описала с думи това въображаемо съвършенство.
Не ми достигат слова за представите ми.
Ninika, Hug тук просто си описала мен. И аз съм водолей (януарски) и най-близките ми хора в живота, и най-добрите ми приятели са основно близнаци, везни, лъвове и водолеи. Явно затова така добре се припокриваме с много от момичетата тук Heart EyesHugKissing Heart

За да не съм офтопик. Лека нощ и от мен Nature Sparkles

# 18
Ей, blue , водолейке, здравей:hugs:Blue Heart
Аз съм на 5 февруари Blush
Май, май ще си мечтаем и усмихваме Heart Eyes
Хайде и от мен,хубаво е да сме в темата. Sunglasses

# 19
Kissing Heart Привет, момичета! Имаме си нова тема!

Благодаря на Рози, че отново ни осигури нов дом! Kiss

Relaxed Неприятно е да се връщам към стар въпрос в нова тема, но да довърша това, което съм започнала!

Heart Exl Относно въпроса за sex между Селин и Серкан. Много сте написали, изглежда и на вас ви е допаднала темата.
Flowers Herb Да ви кажа защо попитах! Мислех си за Селин как настървено и отчаяно търси любовта на Серкан, как  го преследва и не се отказва!  От там се появи и въпроса за секса между тях.
Flowers Fallen Leaf Наясно сме за ревността към Еда - достойна съперница, че и много повече! Дори Серкан го каза! Но все пак Защо? Няма да изброявам фактите за спомените от планинската къща и обясненията в любов, Кукличка го е описала подробно в поста си.

Heartbeat В обясненията си искам да включа малко " женска психология "!

Cupid Селин обича Серкан от години, прави всичко за него, следва го като пале, не го дразни и се опитва да демонстрира загрижеността на близка приятелка. Но всичко това не помага да получи желаното внимание и чувства. Напомпана от семействата, тя е сигурна, че ще застане до Серкан на сватбената маса! Но Той мълчи! Нито признания в любов, нито предложение за брак! Единственото, което остава, е да предизвика близостта му! Серкан е млад мъж със съответни потребности и бушуващи хормони, Селин може да не е любима, но е привлекателна и търси интимност - какво повече е необходимо, за да си легнат?! А много добре знаем, че една жена ще бъде с някого, само ако е влюбена. Но при мъжете е по различно - те  могат да правят секс заради самия секс ... може и без обич и чувства, просто заради спорта!
Предполагам, че точно това се е случило и според мен е било доста назад във времето и за кратко. Серкан е правил секс и нищо повече, после се е отдръпнал, защото не е искал да продължава интимна връзка без любов. Но за Селин интимността  е нещо обвързващо. Тя е дала вече наистина всичко от себе си! За това има претенции за трайна връзка и брак!
Мисля си и за Серкан, защо като видя настъплението й, не я отблъсна?! Защо не каза истината, а я кара до последния момент да се надява?! Според мен се чувства виновен, че я е притежавал, а няма такива чувства, за да предложи брак. Не иска да я нарани, защото я приема за приятелка, но и не може да я обича, защото сърцето му е при Еда!

Flowers Mushroom В крайна сметка, Серкан е бил със Селин, защото тя го е поискала! Надали той е бил инициатора! 
А Селин?! Тази жена не се е влюбила в Серкан само платонично! Тя е преживяла нещо повече! Очите й, вперени в него сякаш го изпива, говорят за това! Получила е интимност и това няма лесно да го забрави! Последните признания в конюшнята и в навечерието на сватбата са последния напън да го привлече към себе си. Но по този начин превърна Ферит в жертва на своята любовна агресия! Надали някога е помислила за Еда, дори за Серкан не мисли! Това е егоизъм! " Искам го, но и точно сега го искам!"
Sunglasses Селин може и да не е толкова черна, но отстрани погледнато изглежда като жена, която не може да направлява нагона си!      А с тая своя фикс идея за любовта на Серкан, тя нарани човека, който я боготвори!
В  последния фраг отново виждаме " любовната агресия " на безценната приятелка и незаменима колежка как кротко и лежерно подвежда Серкан  и отравя душата на Еда! Ееее, как да я заобичам тази жена, опитвам се, но не става!

Heartpulse Време е Серкан да свали черните очила!

Dart Еда е мишена, в която можеш да се целиш до три пъти!
Nature Dizzy После се превръща в звезда и отлита към мечтата си! Сама!!!

Nature Sparkler Приятни сънища, скъпи! При мен е вече утре!

# 20
  • София
Ninika, Hug тук просто си описала мен. И аз съм водолей (януарски) и най-близките ми хора в живота, и най-добрите ми приятели са основно близнаци, везни, лъвове и водолеи. Явно затова така добре се припокриваме с много от момичетата тук Heart EyesHugKissing Heart

Среднощен привет от мен! Flowers Hibiscus

Чакайте малко моля! Вие тук фен-клуб на зодия водолей ли учредявате, или фен-клуб на родените под знака на водолей и приятели (близнаци, везни, лъвове .....)? Защото ако е второто, то тогава доста голям фен-клуб бихме могли да сформираме в темата! Heart Eyes

Изказвам своята искрена благодарност към xBlackRosex затова, че се грижи за всяка нова тема отчитайки факта, че в последно време й се налага да го прави поне веднъж седмично! Давам си сметка, при наличието на толкова усърдно пишещи момичета колко много и колко често й се налага да отделя време, за да ни зарадва с чудесно оформена нова тема и това определено е повод за:

Благодаря!

Заблуда е да се мисли, че Серкан и Селин само са се гледали две или три години, когато са били във връзка! Моите лични впечатления за взаимоотношенията между младите хора в Турция са, че те не се различават от тези между младите хора в Европа (респ. в България), но.....веднага искам да уточня, че огромната като територия  Турция за мен поне най-общо се състои географски, религиозно, икономически, дори политически от две части, в които разликите са огромни и са видими дори при сравнително кратки престои в страната! Впечатленията ми са основно от млади, интелигентни, образовани, освободени от предрасъдъци, прогресивно мислещи хора и те основно са от големите градиве Истанбул, Измир, Бодрум, Ескишехир, Кютахия. И ако написаното от мен е във сила за прогресивната западна част на Турция (на запад от линията Ескихешир-Анталия), то в източната част на страната все още са в сила много от старите закони, обичаи и правила. Най-общо, без да изпадам изпадам в подробности ще кажа, че ако се абстрахираме от най-тежките случай със запазването на уредените и насилствени бракове бих могла да заключа, че и на тях не са им чужди предбрачните връзки, изневерите и за съжаление, насилието над жените. Ако се направи една кратка равносметка само за известните личности в Турция (актьори, певци, модели), повечето от тях имат дългогодишни връзки без брак, станало особено популярно през последните години!

Хубава вечер и спокойни сънища!:first_quarter_moon_with_face:

P.S. neorum, видях поста ти преди моя и много ми хареса тази част:
Цитат
Dart Еда е мишена, в която можеш да се целиш до три пъти! Nature Dizzy После се превръща в звезда и отлита към мечтата си! Сама!!!
Абсолютно съм съгласна и затова "тъпо и упорито" повтарям, че ако наистина ни покажат епизод в сряда, в който Серкан продължава да се "заиграва" със Селин, най-добре е звездата вече за вземе и да отлети към Италия!

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 02:15 от nrgmama

# 21
Innocent Отново съм аз! Не мога да не се намеся, след като има учреден Фен-клуб "Водолей"!

Ninika, Blue ... Колкото и да станахте, трябва и мен да ме включите! Чистокръвен Водолей! На 16.02 !!! По китайския зодиак - " Куче ". (Обожавам Фън Шуй, за това го писах!)
nrgmama, повечето май сме въздухари! Нека! Колкото повече въздух, толкова по здравословно!
По постовете се познаваме кои и какви сме - всички с розови очила!

За две-три минути отново идвате с бясна скорост!  Пишете и публикувате снимки! Благодат за очите ми!

Вече е вторник, има още два дни до сряда и отново ще летим като звездите в епизода! Бърборанке, трябва да доставиш още розови очила, да стигнат за всички! Романтиката да е повече от драмата! Поне с тези фрагове да не беше толкова заплетено!

Хайде, всички в леглото! Ех, големи совички сте, а аз съм най голямата!

Sparkling Heart До утре, сладки! Ще се включа по обяд, как ли ще ви изчета?! Kiss

# 22
И от мен привет в новата тема. Благодаря за нея, че е пак прекрасна и че веднага започнаха сладките приказки и красивите кадри. Heart Eyes

# 23
Надявам се наистина да влюбят Джерен и Ферит. Да завъртят за трети път лентата с фалшивите отношения за да се предизвика ревност ще дойде малко в повече.
Джерен е хубава, умна, успешна, а го играе патерица. Заслужава повече от Голямото пиле да има любов. Все пак Селината получи в живота и безкрайно признание на качествата си и безкрайна любов, макар и не от един и същ мъж.

# 24
Добро утро! Мерси за новата темичка Wink
Този кадър е сниман отгоре и ми направи впечатление. Клоните на дърветата сякаш образуват формата на сърце.

# 25
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus Желая ви един страхотен ден!
Черна розичке, благодаря за новата темичка Simple Smile

Малко остана Gift Heart

# 26
Добро утро, слънчеви момичета! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
neorum, Hug отново много хубав пост, не се бях замисляла от тази гледна точка - за сексуалната агресия. Вероятно си права. Затова толкова обичам да ви чета. Виждам нещата по различен начин през вашите мисли.
nrgmama, Hug всеки е добре дошъл в клуба, за приятели винаги има място. Мисля, че ще е най-точно ако кажем, че това е фен клубът на Керем и тук всички сме една зодия.
dariVale, напълно съм съгласна за Джерен. Заслужава да развият образа ѝ още малко, и да ѝ дадат шанс да бъде щастлива. Аз пак ще кажа, че двамата с Ферит ми се струват добра комбинация, уравновесена и балансирана двойка би се получила.
Сега ви оставям и отивам на тръстиката. Ще надзъртам при всяка възможност, че чакаме озет. Дано е по-добър от втория фраг.
Усмихнат и спокоен ден ви пожелавам, момичета! Flowers Cherry BlossomKissing HeartKissing HeartHugHugFlowers Cherry Blossom

# 27
Добро утро прекрасници! Sparkling Heart

Благодаря на Черна розичка за новата ни къщичка! Flowers Hibiscus
Момичета, поставяте рекорд по време в изписването на една тема! Kissing Heart
А пък да не говорим за удоволствието, което човек изпитва, когато чете постовете ви! Благодаря на всички ви от сърце! Heart

# 28
Нова: На снимачната площадка нашият е бил с халката Gift Heart

# 29
Момичета, добро утро! 😍

Още един януарски водолей се присъединява, наистина станахме много. ♒😍

Благодаря ти, Диди, за новата уютна къща. 🌺
Благодаря ви и на всички вас, момичета, че пълните темата с красоти и с много приятни четива. 🌺Ако не ви изчета, няма да ми мине денят! Много ми е кофти, че напоследък почти не пиша, ама времето не ми стига. ☹ А в четвъртък и аз ходя на работа почти заспала, че заспивам едвам, едвам след всеки епизод на нашите. Много съм се вкарала във филма, ама как иначе да е?! Нима е възможно да останеш безпристрастен?! 😋

Керем и Ханде - великолепните ми любимци! ❤Те са причината така да залепна за екрана. Така се превъплътиха в героите си, че сякаш са реални. Каква е тази чудна игра?! Последният епизод ми е любим. Толкова нежност, толкова любов. Нямаше страстни сцени по американски, но от всичките им моменти на близост прескачаха искри. Любимата ми сцена е тази в кафето. 😍😍😍

Ах, иска ми се още да пиша, но трябва да тръгвам...
До скоро и имайте щастлив ден! 😘

Общи условия

Активация на акаунт