Но е факт , че обществото им е много разслоено. Град/село , Европа/Азия , държава пълна с контрасти. 

тук просто си описала мен. И аз съм водолей (януарски) и най-близките ми хора в живота, и най-добрите ми приятели са основно близнаци, везни, лъвове и водолеи. Явно затова така добре се припокриваме с много от момичетата тук 

Привет, момичета! Имаме си нова тема! 
Неприятно е да се връщам към стар въпрос в нова тема, но да довърша това, което съм започнала!
Относно въпроса за sex между Селин и Серкан. Много сте написали, изглежда и на вас ви е допаднала темата.
Да ви кажа защо попитах! Мислех си за Селин как настървено и отчаяно търси любовта на Серкан, как го преследва и не се отказва! От там се появи и въпроса за секса между тях.
Наясно сме за ревността към Еда - достойна съперница, че и много повече! Дори Серкан го каза! Но все пак Защо? Няма да изброявам фактите за спомените от планинската къща и обясненията в любов, Кукличка го е описала подробно в поста си.
В обясненията си искам да включа малко " женска психология "!
Селин обича Серкан от години, прави всичко за него, следва го като пале, не го дразни и се опитва да демонстрира загрижеността на близка приятелка. Но всичко това не помага да получи желаното внимание и чувства. Напомпана от семействата, тя е сигурна, че ще застане до Серкан на сватбената маса! Но Той мълчи! Нито признания в любов, нито предложение за брак! Единственото, което остава, е да предизвика близостта му! Серкан е млад мъж със съответни потребности и бушуващи хормони, Селин може да не е любима, но е привлекателна и търси интимност - какво повече е необходимо, за да си легнат?! А много добре знаем, че една жена ще бъде с някого, само ако е влюбена. Но при мъжете е по различно - те могат да правят секс заради самия секс ... може и без обич и чувства, просто заради спорта!
В крайна сметка, Серкан е бил със Селин, защото тя го е поискала! Надали той е бил инициатора!
Селин може и да не е толкова черна, но отстрани погледнато изглежда като жена, която не може да направлява нагона си! А с тая своя фикс идея за любовта на Серкан, тя нарани човека, който я боготвори!
Време е Серкан да свали черните очила!
Еда е мишена, в която можеш да се целиш до три пъти!
После се превръща в звезда и отлита към мечтата си! Сама!!!
Приятни сънища, скъпи! При мен е вече утре!
тук просто си описала мен. И аз съм водолей (януарски) и най-близките ми хора в живота, и най-добрите ми приятели са основно близнаци, везни, лъвове и водолеи. Явно затова така добре се припокриваме с много от момичетата тук 

Отново съм аз! Не мога да не се намеся, след като има учреден Фен-клуб "Водолей"!
До утре, сладки! Ще се включа по обяд, как ли ще ви изчета?!

Добро утро, прекрасни момичета
Желая ви един страхотен ден! 

отново много хубав пост, не се бях замисляла от тази гледна точка - за сексуалната агресия. Вероятно си права. Затова толкова обичам да ви чета. Виждам нещата по различен начин през вашите мисли.
всеки е добре дошъл в клуба, за приятели винаги има място. Мисля, че ще е най-точно ако кажем, че това е фен клубът на Керем и тук всички сме една зодия.

Препоръчани теми