Отговори
# 150
Здравейте, момичета,
Относно рейтингите и т.н. слагам един туит и статия на Dizilah. Статията е относно турските сериали, които ще бъдат представени на Mipcom, най-големият тв пазар в света от 12 до 16 октомври. Нашият сериал, естествено, ще бъде представен.
https://dizilah.com/news/mipcom-2020-lineup-of-turkish-dramas
Превод на туита:
Как става така, че някои сериали не падат от ефир?
Правилата се различават според каналите, някои са по-снизходителни (TRT1 няма просто да анулира).
💵Някои сериали са по-евтини за произвеждане.
🌎Някои сериали са подкрепени от международните продажби.
🎥 Каналът няма други готови сериали.

Super Katia, много благодаря за статията.

Хубав следобед и малко остана.
Една подсказка за моите приготовления за довечера: ❤🍾🥂🤩😍

# 151

И Керем е пуснал снимката в инстаграма си:

Явно е изтрил поста или поне на мен не ми излиза ?

# 152
Едно поздравче, 5 часа преди старта Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=zO_QWQJzFac

Намерих рейтинга на един от конкурентите ни таза вечер, за миналия сезон, с него сигурно ще ни е проблемът:
Скрит текст:

# 153
  • Плевен / София

Намерих рейтинга на един от конкурентите ни таза вечер, за миналия сезон, с него сигурно ще ни е проблемът:
Скрит текст:
Този е друга бира Grinning комшийте си ги харесват , но нито един от завърналите се сериали от миналият сезон не е достигнал старите си нива в рейтинга.
За нашият сериал е важно да подържа стабилни нива и да не допуска резки спадове.

https://www.youtube.com/watch?v=0NHzLtiKql4&list=RDGulxdqZSUPA&index=5

# 154
  • София
Само да уточня, че Еда беше последно с пръстена , когато говори със Селин и й каза истината,  тогава си го въртеше на пръста , показаха го. След това видяхме в таксито,  че го няма вече.  Wear Ring

mikipoli , едва сега видях, че докато съм редактирала поста си, ти си написала почти същото за пръстена на Еда! Съжалявам за дублирането! Sunglasses

Вече сме в трескава подготовка да отхвърлим колкото се може повече от ежедневните си ангажименти, служебни, семейни, лични! Защото останаха броени часове до новия епизод с нови изненади! Flowers Hibiscus

Надявам се след края да не сме "бързи и яростни", а бели и добри! Heart

# 155
# 156
Попаднах на едни снимки на Ханде от фестивал в Калифорния през 2018. Жестока е!

# 157
mi_si  благодаря, че си донесла колажа на сезона!!! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
Ще я повторя, защото в нея има всичко - красота, хумор и партньорство!

# 158
Изписали сте света... Едвам ви насмогнах Heart
Благодаря за новата тема Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 159
Хаштагът на епизода довечера е:  #nefesnefese ( С Гугъл преводач - Без дъх)

# 160
Още нещо ново:

И от Айше:
„Целта на сродните души е да ви разклати, да разкъса малко егото ви, да ви покаже вашите препятствия и зависимости, да разбие сърцето ви, за да влезе нова светлина, да ви направи толкова отчаяни и извън контрол, че трябва да преобразите живота си”. Яж, моли се и обичай, Елизабет Гилбърт

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 18:38 от druon77

# 161
Ох, вече ми взеха  дъха с този хаштаг Joy имаше преди един сериал с такова заглавие Stuck Out Tongue Winking Eye

# 162
  • Кърджали
Я, хубав им е хаштага. Очакеам серията да си отговаря и накрая да не мога да си поема дъх от много любов. Снощи изгледах последната серия отново, за да загрея за днес. То всичките серии изгледах тази седмица, и осъзнах че в началото нешо в гласа му и в начина на говорене ме дразнеше (не мога да определя точно какво и как), то сега съм почти влюбена дет се вика в същото нещо...

# 163
# 164
  • София
Ханде пусна лайв в Инстаграм, за който не е видял. Сега! Simple Smile

Виждам, че Nalbantova вече е писала за лайфа, но няма да трия поста си, защото, като приключи, ще пусна няколко снимки. Simple Smile

Също така, не мога да преброя колко пъти Керем каза fu*k. Grinning

Бяха много сладки и в добро настроение! Това, което разбрах със сигурност, е, че ни очакват изненади в този епизод. Слагам снимките от лайфа в скрит текст. Скрийншоти са. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 19:30 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт