Отговори
# 165
  • София

За тези, които нямат профил в Instagram, още един линк:
https://vk.com/video-126686270_456241314?list=f2ca845bccfd2fa523

И едно съобщение за интересен интернет тази вечер от официалната страница на сериала:
https://vk.com/videos-126686270?z=video-126686270_456241313%2Fpl_-126686270_-2

# 166
Ако кажат нещо интересно, да споделите .... Wink , че още съм на опашката в магазина

# 167
  • Кърджали
Пуснах си и аз лайфа, та семпоусмихнах малко...много.. Абе смях си се...
И ще става горещо. Накрав в youtube ще има специална сцена, нали да покажат ксквомсе случва зад тия воали предполагам

# 168
Момичета, не знам дали ще гледам с вас от първия ред, че утре ще ставам за лекции рано-рано, а и малкия докато заспи... но мислено съм с вас и ЕдСер ❤❤

# 169
  • София
Керем нещо се бъзикаше с Ханде, свърза се по радиостанцията с някого, не разбрах дали се "оплакваше" от нея или какво. Grinning Ако някой с добър турски е гледал, може да сподели. Simple Smile

Редактирах си предишния пост - имате снимки. Wink

Александра, какво за Youtube, че не разбрах? Ще качат по-пикантна сцена, която не могат да излъчат ли? Ама довечера след епизода ли?

# 170
  • Кърджали
Да, веднага след края на серията. Далеч от опите на  RTÜK

За лайфа и радиостанцията - Ханде тръгна да "изклюкарства" Керем, че редовно закъснявал за снимки, а той ѝ отвърна, че било така понеже знаел че тъй или инсче ще трябва да я чакат по час тя да се приготви. И понеже  ги викаха вече да снимст, Лерем взе радиостанцията и се пошегува, че Ханде ме искала да излиза  пт караваната, някпй да дойдел да я изкара насила. Позакачаха се още нешо и Лерем пак на радиостанцията " Ханде напуска снимките"

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 19:47 от Aлекcандрa

# 171
Бърборанке, много ти благодаря Hug
Човек трябва да е постоянно в мрежите, да не изтърве нещо ....
Някой ако беше ми казал преди 3 месеца, че ще съм луд фен на бг мама и ще следя турски сериал и то лайф, без да знам езика, щях да го взема за побъркан ..... , но Еда и Серкан ... Heart такъв е животът .. Sunglasses

# 172
Абе те и предния път казаха да очакваме  изненада след епизода  и мислехме,  че ще е нецензурирана целувка, а беше песента  на Башак Joy песента си е страхотна,  ама едно очакваш ,   друго получаваш , така че тръгвам с малката кошница аз Joy

# 173
  • София
Някой ако беше ми казал преди 3 месеца, че ще съм луд фен на бг мама и ще следя турски сериал и то лайф, без да знам езика, щях да го взема за побъркан ..... , но Еда и Серкан ... Heart такъв е животът .. Sunglasses

Same story е и при мен! Добре че имам толерантен мъж, който ме приема с всичките ми лудости и разбира. Joy
Няма за какво да ми благодариш, тук всички сме, за да си споделяме и винаги да сме осведомени. Kissing Heart

# 174
  • Плевен / София
Готови ли сте....

аз се заредих и с това...

Скрит текст:
Same story е и при мен! Добре че имам толерантен мъж, който ме приема с всичките ми лудости и разбира. Joy
Няма за какво да ми благодариш, тук всички сме, за да си споделяме и винаги да сме осведомени. Kissing Heart
[/quote]
[/quote]
другото от Еда и Серкан

# 175

Абсолютно същотото !Само че мен вече ме взимат за побъркана Joy

# 176
Той и моят вдигна ръце, вече знае в сряда вечер излиза с приятели, а аз му ползвам лаптопа. С единия пиша, а с другия гледам фокс-а. Simple Smile
Аз вече се наместих с розето, така, че си пожелавам една интересна серия, изпълнена с любов и позитивизъм

# 177

Направо сме 1 към 1. Satisfied 
На линия съм за епизода и ще ви чета с удоволствие. Приятно гледане на всички. Нека ни побъркат, но да е от любов. Trollface

# 178
Ново:

П.С. Не се познаваме лично, а само виртуално, а ви имам за много близки. Даже тая вечер викам на моя, че бързам че с дружки ще гледам сериал Hug
Момичета,  наистина сте страхотни Flowers Hibiscus

# 179
Здравейте, скъпи приятелки,

Най-сетне е сряда и предстои сериалното ни удоволствие за седмицата!

Прочетох ви и много ме заредихте с хубава енергия, романтика, радост и усмивки! В тези сложни времена вашата компания и любимия ни сериал са най-доброто лекарство против депресията и умората.

Пожелавам на всички вас приятно гледане и до нови, чудесни дискусии след това!

Общи условия

Активация на акаунт