Отговори
# 75
  • Пришълец
Напоследък често я слушам Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърборанке, аз също не знам турски. Броят се даже на пръсти дизитата, които съм загледала в оригинал, а не с бг аудио. Изхождайки от скромните ми наблюдения Керем по звучене ми се отличава от останалите, но не бих се сетила да го формулирам по този начин - ”говори турски език с американски акцент” Joy

# 76
  • Кърджали
Чак акцент не знам, не усещам, в началото усеща

# 77
Ново:  От сета Simple Smile

От епизод 13:

И един колаж Wink Серканчо е в бойна готовност ... Wink

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 18:34 от mi_si

# 78
Селин прехвърля част от акциите си в холдинга, защото смята, че ще се омъжи за Ферит. Бързо се появява много неочакван партньор Ефе Акман. Серкан трябва да се пребори с него, за да си върне акциите на холдинга. Алптекин, който иска да каже на Серкан за грешката, която е допуснал в миналото, е шокиран, когато вижда Серкан и Еда заедно. Когато се опитва да обясни всичко на сина си, той ще има здравословни проблеми. Серкан е изправен пред големи предизвикателства както в бизнеса, така и в личния си живот. Еда ще иска да бъде с него, точно както преди. Привличането помежду им им дава сила и за преодоляване на препятствията

Набързо преведох озета от руски, дано да става

# 79
  • София
Селин прехвърля част от акциите си в холдинга, защото смята, че ще се омъжи за Ферит. Бързо се появява много неочакван партньор Ефе Акман. Серкан трябва да се пребори с него, за да си върне акциите на холдинга. Алптекин, който иска да каже на Серкан за грешката, която е допуснал в миналото, е шокиран, когато вижда Серкан и Еда заедно. Когато се опитва да обясни всичко на сина си, той ще има здравословни проблеми. Серкан е изправен пред големи предизвикателства както в бизнеса, така и в личния си живот. Еда ще иска да бъде с него, точно както преди. Привличането помежду им им дава сила и за преодоляване на препятствията

Това озетът ли е?? Охо, харесва ми това, което чета. Значи Еда въпреки всичко остава със Серкан. Браво на нашето момиче! Така се обича. Дано наш Серканчик оцени и не се задява повече със Селината. Hug

# 80
Страхотен озет Heart Eyes, цял ден проверявам и все го няма и няма Joy
Благодаря  за превода Flowers Hibiscus още 25-26 часа  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 81
Май ще има блага ракия .... Cupid Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82

[/quote]
Да считам ли ,че Серкан научава за Селин и продадените акции Thinking я да го видим пак ли ,ще я котка като приятелка и прочие....x BlackRose x - Благодаря за всичко,което правиш за нас...Blue Heart

# 83
Селината му създаде голям проблем на Серкан с това продаване на акции на Ефе. Мъча се, мъча се да я разбера, ама - йок, не я разбирам обичащата Селин. При условие, че Серкан вече й е заявил, че иска да купи акциите й в холдинга, а тя решава, че няма да има общо с него и ... хоп акциите на чужд човек. И общи спомени, другарчета от детството, родителите създали холдинга. Ай сиктир! В това й действие, освен яд (най-меко казано) друго не съзирам. И сега ще има едни извинения, едни мънкания, едно усукване ... Тцъ, цялото съчувствие, което имах към нея заради изоставянето й на сватбената церемония, се изпари...

# 84
Ехеее, вече се вихрим в нова тема. От лекции нямам време да ви следя. Все като дойде вторник и си мисля, че ще дават сериала - да ама ще си чакам още един ден.

Връщам темата за това имало ли е секс между Серкан и Селин. Grinning Значи като бях писала за теорията за бременната Селин  ми отговориха, че Серкан бил казал как нямал интимни отношения с жена докато не започнели да живеят заедно, демек секс йок със Селинка. Ноооо все пак толкова години заедно и аз съм съмнявам да не е имало нещо.

Къзларки, нямам вече търпение да идва сряда, че вече искам малко интриги и да се развлека от натовареното ежедневие, нямам и времето да си догледам епизода с българския превод, но днес ще се опитам.
Пожелавам на всички вълшебна вечер. Heart Simple Smile

# 85
Най-обсъждани актьори през последния месец от Somera

# 86
Хубав озет! Не може само да сладнее ,трябва и нещо по - киселко или горчиво ,за да има баланс. Необходими са предизвикателства  за тази красива любов на Еда и Серкан , за да се докаже ,че е истинска  и че никакви пернати не могат да ѝ попречат по какъвто и да е начин.
 В предната тема някой беше публикувал клипове с предишни филми и сериали на Керем. Това ме провокира да прегледам и други клипове  с негови участия .Навсякъде , където трябва да играе влюбен ,го  прави по невероятен начин. Играта му с Ханде е поредно доказателство, че Керем е много талантлив актьор, щом ни кара да вярваме в любовите му.
  Лека и спокойна вечер!:Nature Star

ПП. Специални поздрави на neorum за  психологическия портрет на  Селин. Има логика в написаното!:rose:Flowers RoseFlowers Rose
   Лека вечер!

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 19:56 от Mery18

# 87
  • София

Това озетът ли е?? Охо, харесва ми това, което чета. Значи Еда въпреки всичко остава със Серкан. Браво на нашето момиче! Така се обича. Дано наш Серканчик оцени и не се задява повече със Селината. Hug

Рускините обикновено винаги са с няколко крачки напред и искрено се надявам, отново да са прави, защото на официалната страница на Fox tv всъщност озет/описание на епизод 13 все още няма! Надявам се да не останем разочаровани, затова просто го имайте предвид ако се появи текст с друго съдържание!

Хубава вечер от мен! Nature First Quarter Moon With Face

# 88
# 89
Селин прехвърля част от акциите си, защото смята, че ще се омъжи за Ферит, а Ферит много работи по тази сделка, едно от условията на Ефе беше да получи акции, Селин сигурно си е мислила, че с тази си постъпка, ще подкрепи сделката, за която Ферит работи и че ще затвърди и укрепи връзката си с Ферит. Освен това беше разочарована и обидена на Серкан и искаше да се дистанцира и отдръпне от Серкан, дори искаше да напусне поста на ПР.

Не знам как Серкан ще се бори с Ефе и как ще се получи акциите... не мога дори да си представя как ще убеди човек, който не иска да продава и няма нужда от пари да му продаде обратно акциите. Едва ли ще е толкова лесно, дори не вярвам да стане скоро.

"Алптекин, който иска да каже на Серкан за грешката, която е допуснал в миналото, е шокиран, когато вижда Серкан и Еда заедно." - чудя се какво толкова шокиращо ще види Flushed . Как се държат за ръце?? Scream За мен това не е шокиращо - дано е малко по пикантно Bowtie - някоя целувка примерно, ама едва ли, няма да пълня кошницата с очаквания Stuck Out Tongue Winking Eye

Когато се опитва да обясни всичко на сина си, той ще има здравословни проблеми. - май може и да не успее да обясни всичко. Thinking

Чудя се тези "предизвикателства в личния живот" - със здравословното състояние на Алптекин ли ще са, или Алптекин все пак ще му разкрие истината за инцидента с родителите на Еда - Ама ще трябва да чакаме, за да разберем. Може би ще успее да му каже, ама като се посъвземе.

Ех да идва по-скоро сряда вечер.

Оптимистично е само последното изречение от озета - т.е за воалите - "Привличането помежду им им дава сила и за преодоляване на препятствията" Revolving HeartsTwo HeartsTwo Hearts

Тази снимка малко ме озадачава - защо Айфер е толкова сериозна - дали са в дома на Айдан.. какво ли е станало. Май е тъжна или ядосана.

Общи условия

Активация на акаунт