Отговори
# 375
  • Плевен / София
Според мен, ще се отдръпне от Еда и ще я остави да замине в Италия.. и тя ще научи от друго място и драмата става пълна 😀
Къде ще пуснат изненадата после?
Така обикновено действат СЦ...дали пък няма да ни изненадат....Серкан все пак се промени покрай Еда....

# 376
Според мен трябва да остане с нея и да се постарае да поправи грешката на баща си като създаде един прекрасен живот, изпълнен с любов и красота.Ама робот, не може му хванеш настройките.

# 377
Гостенке, до сега винаги ни изненадват нашите СЦ, така че.. очакваме неочакваното.

# 378
Алптекин трябваше да извика и двамата и да им кажа какво е станало. Сега става като развален телефон. Кой на кого, какво, няма да е много ясно Sad

# 379
  • Плевен / София
Гостенке, до сега винаги ни изненадват нашите СЦ, така че.. очакваме неочакваното.

Балкона да не падне
76 Потребители и 231 Гости преглежда(т) тази тема.

# 380
Бърборанка с розови очила ако не си ти направо загивам, благодаря за очилата. Така не съм страдала и преживявала отдавна. Сърцето ми е разбито, предполагам всички ще ме разберат.

# 381
Трендовите ще не ми работят някой има ли актуална информация?

# 382
Габи, всички сме с разбити сърца в момента.....

# 383
  • Кърджали
Мисля си, че Ефе е човек на Каан /нали така се казваше оня/. Серкан го съсипа веднъж вече. Има причина да му отмъщава. А какво по- добро отмъщение от това да влезе в холдинга му и да направи опит да му го отнеме. Или поне да го съсипе...

Да ни изненадват сценаристите, ама робот бре.. Може да е влюбен робот, ама може ли да му хванеш края... Ти едно чакаш от него, той друго прави. Освен да седна да чакам да я напусне и той да ме изненада и да остане с нея. Или понеже аз очаквам такава изненада, да ме изненада като не ме изненада и се отръпне от нея... Сега вчесто да спя и аз ще пиша сценарии... Ох, не са качили още тази сцена с признанието на баща му в нета. А исках да я видя пак с пълни внимание...

# 384
И аз плаках със Серкан, много истински го изигра.
Ефе може и човек на бабата да е.
Изненадата - пълният вариант на сцената с воалите, щяла да бъде в инстаграм, след епизода.

# 385
  • София
Габи и всички останали, няма да се кахърим, я! Каквото и да ни е подготвила Айше, вярвам ще ни хареса и накрая хаштагът за нашите отново ще е “ашк”. Искахме вълшебна любов, получихме я! В приказките не може без някоя вещица, дракон или зъл великан. С всички ще се сборим, спокойно. Мисля, че сега Серкан има огромна нужда от розовите ми очила...

# 386
Привет, мили момичета,
да се включа и аз за минутка докато са рекламите. Благодаря на Севги и Алекс за поясненията. Момичета, наистина сте страхотни, много ви обичам. Ама всичките. Радвам се, че до финала на серията запазиха жанра на ромком. И Евала на Керем, просто е страхотно това момче. Настръхнах на последната сцена направо. И Мардин се включи по телефона, сега мазалото ще стане пълно. Дано наистина Серкан намери сили да признае на Еда всичко и то бързо, да не чака бабата да издъни всичко. Да внасят по малко напрежение, но да запазят позитивното в сериала.

# 387
  • Монтана
Голям Керем Бюрсин!
Страхотна серия от невероятен филм!
Само това мога да кажа!
А предполагм, почти сигурна съм,че Ефе е изпратен от бабата на Еда!

# 388
Много е добър

# 389
Еда,ще научи истината от баба си,но изненадата ще е че бабата няма да позволи да се разделят нашинките,а напротив тя ,ще е стълба за тяхното щастие и любов......

Общи условия

Активация на акаунт