Отговори
# 390
Свърши ли ? Ще има ли фраг?

# 391
  • София
не писаха, че ще има фраг, но се налага да изгледаме великите реклами, за всеки случай...

# 392
И аз мисля, че трябваше да каже на двамата. Какво направи остави го отново сам да се оправя. Ей намразих го този егоист. Нямам думи просто. Така ме разрева този Керем страхотно го изигра.

Досега епизода беше супер, май започна драмата. Хайде да я видим Айше ханъм ще ни изненада ли? Иначе ние ги знаем сценариите вече сме гледали как се разделят, защото не желаят да говорят по между си.

# 393
  • София
И аз се присъединявам по време на рекламите с благодарност към момичетата, които превеждат, както и към всички вас, които гледате с едно око и коментирате! Изключително вълнуващ епизод, аз все още не плача, но много ме разчуства последната сцена! Моето мнение е, че Алптекин отново постъпи чисто егоистично, както многократно го обвинява сина му! За тях с Айдън и отпращането на Серкан седмица след смъртта на брат му е било най-логично, но за Серкан е изключително егоистична постъпка! Сега втори път постъпиха така с него! Ще има да страдаме!

# 394
Стана ми жал за Серкан. Но погледнато реално семейство Болат причиняват най-големите нещастия на Еда. Първо смърта на родителите и, след това и отнемат стипендията и тя не може да си завърши образованието,  което е мечтата и. Не напразно се обиди на Пърпъл.

# 395
  • Кърджали
Вече не ми се гледа сцената - изненада... Като знам какво последва след нея..
И кво спряха рекламите да ми напомнят как ми разби сърцето и пак реклами..
сега помислих, че Серкан може да не и каже, но да остане с нея и да опита да даде цялото щастие на света... Ама рано или късно пак ще разбере Еда и удара ще е по-голям.. Та пак стигаме до казването, ама тоя път ще го разбера ако не събере смелост... Макар и да трябва...
Уф, под влияние съм на сцената.

# 396
Финалът много ме напрегна .... даже си поплаках ..., а трябваше да е романтично и позитивно
Александра, много ти благодаря !:hibiscus: Hug

# 397
Еди-коя си благодаря е на теб за моралната поддръжка, финала наистина много ме разстрои и имам нужда от позитивни хора като теб и бърборанка за да се събера. Керем наистина е върха, много ме изкефи.

чак забравех да благодаря на Алекс за превода.

# 398
  • Кърджали
Тъй и тъй гледам, не ми пречи да превеждам Simple Smile
Даже ми е по-приятно така заедно.
Утре ще си го изгледам сама, на спокойствие да видя на какво не съм обърнала внимание.

Иска ми се дори по - подредено и разбираемо /тоест кой какво казва да отбелязвам/, ама с това темпо толкова...

# 399
1.Серкан не казва на Еда , а се отказва да замине с нея за Италия , Еда е съсипана .
2. Серкан ѝ казва , Еда го изоставя ,т.е. не  прощава и сама заминава за Италия .
В епизода поведението на всички беше ,все  едно нищо нередно не се е случило ...Мисля си , че само Серкан има таен план  какво да прави с холдинга и офиса .

# 400
  • Монтана
Тъй и тъй гледам, не ми пречи да превеждам Simple Smile
Даже ми е по-приятно така заедно.
Утре ще си го изгледам сама, на спокойствие да видя на какво не съм обърнала внимание.

Иска ми се дори по - подредено и разбираемо /тоест кой какво казва да отбелязвам/, ама с това темпо толкова...

Страхотна сте! Благодаря Ви от сърце!

# 401
Благодаря на момичетата за превода! Но в момента съм Cold Sweat

# 402
  • Плевен / София
Габи, всички сме с разбити сърца в момента.....

Мисля, че Еда ако чуе истината от Серкан ще я приеме по лесно, отколкото, ако той скрие и я накара да замине.

# 403
  • София
И аз се нареждам да благодаря на двете ни феи-преводачки - Севги и Александра!

Да видим ще имаме ли фраг, за да редим пак пъзел без картинка. Joy Поне ни е забавно цяла една седмица. Накрая пак ни изненадват, което му е хубавото на този сериал. Много разчитам на Айше да ни е подготвила някакво оригинално развитие на тази история. Не искам Серкан отново да стане робот и да се отдръпне от Еда... И Еда не искам да реагира като наивна главна, да обвини семейството му и да му каже “не мога да бъда с теб, Серкан Болат”. Очаквам повече от Айше и сценария! Да видим. Simple Smile

Ако някой попадне на изненадата - да споделя тук, моля. Hug

# 404
Габи, всички сме с разбити сърца в момента.....

Мисля, че Еда ако чуе истината от Серкан ще я приеме по лесно, отколкото, ако той скрие и я накара да замине.
+1

Общи условия

Активация на акаунт