https://www.instagram.com/p/CFvN53An5zP/?igshid=16tmjh0fq75jt
Хайде, споделям с вас. Която иска, да отговаря.
Аз засега ще се въздържа. 
Без цензура за пакета ли иде реч, дано не ме изтрият?
аз също съм доволна от епизода и то много , не очаквах признанието на Алптекин да дойде толкова бързо , така че ме изненадаха. Музиката на сцената с воалите беше страхотна, две песни и двете на английски
нищо против турската музика, но английският си е английски
гледала съм с интерес много по-нескопосано написани и режисирани проекти , така че не съм критерий 
аз пак ще го гледам де , но сигурно ще приключи бързо на фона на конкуренцията, той е уж много известен и харесван , но все не случва на проекти напоследък.
всичко над 4 е ок по принцип 

Цял ден ви чета и този рейтинг от сутринта ми остави горчив вкус. Силно се надявам нашите да вадят скритите зайци от шапката и другата седмица да качим поне с една единица рейтинга. Сега чух и за този сериал Осман Основателят и май никой няма да може да го измести, предвид рейтингът му през първият сезон.

Ама добре го е казала. Явно е чела коментари...
- тази негова констатация е вярна. Което е проблем за Селин, как ще работи със Серкан, продължавайки да е влюбена в него... Тя може и да има надежди все още да се съберат.
Сигурно само чака Еда да замине за Италия. 

и нервният Серкан: Ердем коментира, че 5 минути понякога изглеждат като 45 - Играта с числата ми харесва - виждам аналогия с процентовото съотношение на акциите. 
, а не като възможност. И в целия епизод се фокусираше колко му е важна Селин и нейните 5% акции... (явно ги вижда като 45%
)

много добър анализ отново. Като спомена за Селината се сетих как ме подразни поне два или три пъти в серията. Сякаш съвсем умишлено се вреше при Серкан, за да подразни Еда с присъствието си - сутринта сякаш нарочно мина зад него, после в болницата нарочно заговори до него, а в офиса даже няма да я коментирам. Много искам да видя Серкан като разбере как и колко пъти го излъга и предаде. А също и реакцията на Еда, като разбере че лелчето се обади на бабата, въпреки че знае отношението на Еда по въпроса. Ама ми се иска и на двамата този път реакцията да е адекватна.
Ама добре го е казала. Явно е чела коментари...
А тези воали си ги имаше още като се появи Серкан , така че явно са му част от интериора , и аз мисля, че си е негова къщата, а относно това за водата в каната , със сигурност си има хора дето всеки ден минават и чистят къщата , дори да е необитаема
Иска ми се Серкан да напусне семейната къща в следващата серия , не знам как ще гледа баща си в очите от тук нататък, тяхното сдобряване за мен е химера вече ... 

Мъжът ми знае, че в сряда вечер ще се чуем и видим на рекламите на сериала, ако забрави случайно, казва, sorry, звънни ми после.
, направи ми впечатление още тогава, ама си казах, засрами се, гледай на другата страна. 

Препоръчани теми