Отговори
# 570
Моя приятелка, също фен на сериала, ми прати това клипче с въпрос какво виждам:
https://www.instagram.com/p/CFvN53An5zP/?igshid=16tmjh0fq75jt

Хайде, споделям с вас. Която иска, да отговаря. Sweat Smile Аз засега ще се въздържа. Animal Speak No Evil

Без цензура за пакета ли иде реч, дано не ме изтрият?

# 571
Добър вечер Flowers Hibiscus аз също съм доволна от епизода  и то много , не очаквах признанието на Алптекин да дойде толкова  бързо , така че ме изненадаха. Музиката на сцената с воалите беше страхотна, две песни и двете на английски  Grinning нищо против турската музика,  но английският си е английски Joy
Не видях никакви  кусури аз , може би защото съм заслепена от любов Joy гледала съм с интерес много по-нескопосано написани и режисирани проекти , така че не съм критерий Joy
Жалко  ,че сериалът на Толгахан ще е в сряда , гледаше ми се Cry аз пак ще го гледам де , но сигурно ще приключи бързо на фона на конкуренцията,  той е уж много известен и харесван , но все не случва на проекти напоследък.
Рейтингът според мен е ок за сега , просто се разглезихме много с тези цифри  7-8 Joy всичко над 4 е ок по принцип Wink
Имаше снимки на Еда и Серкан с боксови ръкавици и ако е била от сета , значи няма да се разделят в следващата серия Wink

# 572
  • Пришълец
Моя приятелка, също фен на сериала, ми прати това клипче с въпрос какво виждам:
https://www.instagram.com/p/CFvN53An5zP/?igshid=16tmjh0fq75jt

Хайде, споделям с вас. Която иска, да отговаря. Sweat Smile Аз засега ще се въздържа. Animal Speak No Evil

Без цензура за пакета ли иде реч, дано не ме изтрият?
Предполагам за същото, моят поглед там се спря Joy

# 573
Голяма драма се вихри за сцената с воалите. На мен много ми хареса, супер романтично.
Тъй като съм изгледала достатъчно сериалчета, обикновено след такъв хубав момент между ГГ идва някаква гадост, при нас беше споделеното от Алптекин. Ама много съм му набрала на този ужасен баща.
Нямам търпение за трейлърче.
Мисля, че ни разтревожи рейтънга защото толкова си харесваме сериала и двамата сладури Ханде и Керем, и никак не ни се иска да се разделяме с тях. Не трябва да преувеличаваме за сега. Аз вярвам на Айшето - ще се справи.  Flowers Hibiscus

Може ли и на мен да ми изпратите старите емотикончета, защото от новите само това цветенце ми харесва.

# 574
Rage

P.S.  Нов конкурент влиза в битка за рейтинг в сряда:
От 14 октомври започва "Дума на честта" с Толгахан Сайъшман по Show TV. Явно в сряда "ще е голям купон" Simple Smile
Скрит текст:

Аман и бактън ама бактън от конкуренция. Rage Цял ден ви чета и този рейтинг от сутринта ми остави горчив вкус. Силно се надявам нашите да вадят скритите зайци от шапката и другата седмица да качим поне с една единица рейтинга. Сега чух и за този сериал Осман Основателят и май никой няма да може да го измести, предвид рейтингът му през първият сезон.
Днес малко позагубих настроение, но като типичен водолей отново си се размечтах. Innocent

# 575
  • София
Аз се радвам, че ви оправих настроението с клипчето. Бих ви споделила разговора по темата с приятелката ми - голям смях, но ще ме изтрият. MegiTeo, teseto и Маргарита, и трите познахте за какво става дума. Animal Frog

Аз вече не се притеснявам за рейтингите. Наречете го женска интуиция, но ще се справим. Ще сме поне втори. Ще видите. Kissing Heart

# 576
Брейй ,едната от годпожите ни успокоява в  ИГ да не ни притеснява рейтинга  .Grinning
https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2415566678705411427 … hid=1gjx9u6o713ww

# 577
  • София
Брейй ,едната от годпожите ни успокоява в  ИГ да не ни притеснява рейтинга  .Grinning
https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2415566678705411427 … hid=1gjx9u6o713ww
Ай! Браво на Неслихан! Много сладко говори английски. С това стори и Айдан ми стана по-симпатична. Joy Ама добре го е казала. Явно е чела коментари...

А на клипчето в Туитър не разбрах кои се раздават, май са от продукцията или?

# 578
Браво на Неслихан за клипа, щом казва, че спадът в рейтинга е малък и няма тенденция да спрат сериала, който е популярен в чужбина, значи засега сме ок. Blush

И да, вярно, нямахме бокс сцена в този епизод! Но видяхме, че Серкан спортува. Дано все пак я има тази бокс сцена, която чакахме.

А сега още няколко комента по епизода:

В АртЛайф - Ферит пита Селин дали не е продала акциите, защото винаги, когато вижда Серкан иска да е с него Flushed- тази негова констатация е вярна. Което е проблем за Селин, как ще работи със Серкан, продължавайки да е влюбена в него... Тя може и да има надежди все още да се съберат. Fearful Сигурно само чака Еда да замине за Италия.
Пъръл и тя дава зор на Еда да си ходи и да не се захваща с неща, които не може да завърши.

На срещата с Ефе, като стана дума за договора преди да подпише, Селин пита Серкан дали да подпише и, когато Серкан се съгласи тя тогава подписа.Nerd
На моменти ми се струва, че връзката между Селин и Серкан е по-здрава и по-силна - има някаква стабилност и доверие между тях. Серкан е сигурен в Селин, а в Еда, в която е влюбен не е Broken Heart
Става ми жал за силната любов между Серкан и Еда. - Любовта им е силна, но и аз мисля, че трябва да си споделят повече и да говорят.

Когато стана дума за закъснението на Ефе Wear Watch и нервният Серкан: Ердем коментира, че 5 минути понякога изглеждат като 45 - Играта с числата ми харесва - виждам аналогия с процентовото съотношение на акциите. Bowtie

Серкан вижда партньорството с Ефе като криза Expressionless, а не като възможност. И в целия епизод се фокусираше колко му е важна Селин и нейните 5% акции... (явно ги вижда като 45% Weary)

Към края на епизода Серкан продължаваше да се моли на Селин - имал много работа - договори, срещи, ПР, само тя можела да помогне, имал нужда от подкрепата й. Даде и дори задача, която да подготви. Няма грам доверие на никой друг явно, не иска да делегира задачи на Ефе, не наема нови хора.
В крайна сметка Селин се съгласи , че трябва да разкарат Ферит и Ефе от холдинга. Smirk

Освен това виждам прилика между първата поява на Серкан в офиса и тази на Ефе - паркирането на хубава кола, после появата на самоуверен млад мъж със самочувствие. Ефе слезе от колата като равен партньор/конкурент на Серкан и влезе в офиса като шеф. Може би е търсен ефект.

Ефе се интересуваше от акциите на Ферит и пита колко има. Може би си е мислил, че с 45% има най-много, но с отговора на Ферит разбра, че има колкото Серкан. Серкан иска винаги да налага думата си, иска да ръководи, да контролира - не знам как това ще стане като с Ефе по документи са равнопоставени.

Айдан си мисли, че Еда е или ангел или наистина е дошла да отмъсти. Мисълта за отмъщение не и дава мира - кара Сейфе да проучи Еда - да разбере дали би могла да им навреди. След толкова проучвания не трябваше ли вече да разберат, че Еда има богата баба? Тази баба явно я пазят за голямата изненада.

Ердем послушал съвета да се облече в черно с надеждата да е в тон и да се хареса на Фифи, а тя не благоволи да седне да пие кафе с него. Sunglasses Smile

За сцената с воалите - когато гледах на живо и на мен ми се стори като паднала от нищото и се чудих тази шатра така ли си стои или е специално подготвена от Серкан. Но сега ми се струва, че е не е толкова зле, че са оставили на въображението на зрителите. Сигурно като изгледам още един-два пъти епизода дори ще ми хареса Satisfied
Беше красива, нежна сцена, свидетелство за любовта им, въпреки съмненията и на двамата. Еда си го искаше, търсеше си го, сама отиде при Серкан, намери го, целувки, прегръдки, на сутринта и двамата бяха щастливи, спокойни, и още по-влюбени.

Може би, след критиките в соц. медии ще имаме в бъдеще някоя по-така сцена, след някой скандал или недоразумение... Да не се отчайваме. Дано имаме още сцени, в които да показват любовта им, която устоява на трудностите.

# 579
Кукличка, Kissing Heart много добър анализ отново. Като спомена за Селината се сетих как ме подразни поне два или три пъти в серията. Сякаш съвсем умишлено се вреше при Серкан, за да подразни Еда с присъствието си - сутринта сякаш нарочно мина зад него, после в болницата нарочно заговори до него, а в офиса даже няма да я коментирам. Много искам да видя Серкан като разбере как и колко пъти го излъга и предаде. А също и реакцията на Еда, като разбере че лелчето се обади на бабата, въпреки че знае отношението на Еда по въпроса. Ама ми се иска и на двамата този път реакцията да е адекватна.
За Сейфи стана въпрос по някое време. Мисля си, че когато разбере за инцидента ще бъде съкрушен почти колкото Серкан. Надявам се обаче да е опора за Серкан в този момент (че с тези родители...) и да му даде добър съвет как да действа. Серкан вероятно ще се колебае кое е правилното решение. Засега това си мисля. Rolling Eyes

# 580
  • In the light side of the Moon!
Ай! Браво на Неслихан! Много сладко говори английски. С това стори и Айдан ми стана по-симпатична. Joy Ама добре го е казала. Явно е чела коментари...

А на клипчето в Туитър не разбрах кои се раздават, май са от продукцията или?

да, мисля че са от снимачния екип.  Hands Plus1

Браво на Неслихан, добре че излезна!
Между другото те здраво четат коментарите. Дори вчера по време на излъчването и Керем и Ханде харесаха няколко коментара.

Ситаре е имала рожден ден вчера ето и поздрава на момичетата. Много са сладки!
С това ви казвам спокойна нощ!

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1314292895189528577

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 22:57 от MegiTeo

# 581
Само искам да вметна нещо за сцената с воалите и как така са се сдобрили само с поглед, понеже се коментираше  , всъщност когато Серкан се приближава до Еда тя му казва нещо , вижда се , че си движи устните , но не се чува , защото умишлено е заглушено от музиката,  след това се прегръщат и т.н. Wink А тези воали си ги имаше още като се появи Серкан , така че явно са му част от интериора , и аз мисля, че си е негова къщата, а относно това за водата в каната , със сигурност си има хора дето всеки ден минават и чистят къщата , дори да е необитаема Joy Иска ми се Серкан да напусне семейната къща в следващата серия , не знам как ще гледа баща си в очите от тук нататък,  тяхното сдобряване за мен е химера вече ...

# 582
  • София
Лека нощ, момичета!
Дано утре ни зарадват с първи фраг. Sparkling Heart

# 583
blue, kukli4ka,, като споменахте за Перушина, идваше ми снощи да удуша Селин през тv, толкова ѝ бях набрала, а и  главоболието с което бях, направо черна ми се видя. Очаквах малко по-твърд Серкан, относно продажбата на акциите ѝ, но уви:disappointed_relieved:
Като цяло епизода много ми хареса!
Не се тревожа още за рейтинга, мисля, че ще се справим Yellow Heart

Хайде, сега и новия сериал в сряда, а пък какъв ден без сериали беше, само нашият и никой друг. Stuck Out Tongue Winking Eye
За да съм честна, този сериал, може и да се хареса на турския зрител, гледах един трейлър, напомня ми на "Любов и наказание" с Мурат и Нургюл, просто такава асоциация направих, ще видим....., не че ще го гледам.
Ноооо, аз съм оптимист, нашето сериалче, ще издържи Flowers Four Leaf Clover

Да ви кажа, взех да се притеснявам, от дни не съм пускал тv, само работа, пазаруване, домакинстване, дете, куче, Серкан и Еда и вие мили мой Hug
Детето ме бъзика, пак ли си с мамите, така ви нарича BlushМъжът ми знае, че в сряда вечер ще се чуем и видим на рекламите на сериала, ако забрави случайно, казва, sorry, звънни ми после.
Всички са във филма. Направо тази врата е широко отворена.
Майка ми и сестра ми също гледат, постоянно коментираме Sunglasses

Бърборанке, страхотни клипчета ни пускаш, какво ли видях Sweat Smile, направи ми впечатление още тогава, ама си казах, засрами се, гледай на другата страна. Joy
Лека нощ Flowers Hibiscus

# 584
Минавам по никое време, но сега се добрах до моя си лаптоп. Не съм изгледала още и епизода, гледам и фраг няма...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 00:23 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт