На море в Гърция 2020/2021

• 67 024
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Миналата година втората половина на август месец хич не беше спокойно на Лимнос. Фанараки беше пълен микро Фанараки направо се пукаше по шевовете, аз понасям да е пълно, но дори и за мен беше в повече. Беше пълно с гърци навсякъде. Чужденците бяхме малко. Най ми хареса на Гомати далечко и труден терен до там, но си заслужаваше бяхме десетина човека на бийчбара със шезлонги и сянка.

# 391
Може ли малко помощ миналото лято някой беше ходил с ферибот от близките възможни до остров на няколко часа. Не е Тасос или Амулиани  по безлюдно и спокойно. Трбява ми дестинация без много народ и все  пак да уредоно достъп до болница и тн с малко дете ще пътувам и честно хем не ми се шофира 8-9 часа хем на Халкидки не ми се ходи грам, тая година ме съмнявана да е толкоз безлюдно щото народа ще му се ходи насам натам.
Препоръчвам ти южен Пелион (6 часа и половина от София) - супер спокойно и приятно. Единствено, ако търсите напълно пясъчни плажове, няма да отговаря на критериите. Северна Евия, също е добър вариант.

# 392
Maya76,
през юли обикновено е спокойно, което не е баш тъй на другите места (а септември направо няма кой да те напсува, както гласи изразът). Август бих се учудила, ако някъде на морето няма хора.

Salex,
Кастри и Микро са напълно пясъчни плажове Simple Smile

# 393
Август навсякъде е пълно защото гърците излизат отпуска тогава и след 25 юли става доста оживено , е освен и укендите де.
Иначе и аз гледах Лимнос, но от сега явно раписанието на ферито не е активно.
 Евия не мисля,че ще безлюдно хич.
Някой и с препоръки за настаняване ?

# 394
  • софия
По спомен, ферито до/от Лимнос беше 2 или 3 пъти седмично като имаше сутрешно - в 8.30 ч.и следобедно - в 16.30 ч.

# 395
Как 2 или 3? Според мен е шест дни в седмицата. Понеделник е в 9 сутринта, а петък в 16:30 от Кавала, другите дни в някакви най-разнообразни часове, включително и нощни.

# 396
  • софия
Знаеш, че спомените не са силната ми страна 🙂 Абе, имаше добри възможности, това помня.
Ето го разписанието - http://limnosbg.blogspot.com/. Ферита да искаш.

# 397
# 398
  • Бургас
Много неприятно, миналата година точно на една от отбивките от където се е свлякло съм снимала

# 399
  • София
https://facebook.com/story.php?story_fbid=10224719712050152&id=1532231089

Дано се вижда слизането със стария кемпер към Миртос. Ужасният глас е мой.

# 400
Змия, при мен не се отваря.

# 401
  • София
Змия, при мен не се отваря.
Оххх, много съм смотана. Не знам как да споделя клип от фейсбук профила на мъжа ми.
Ако някой знае как, мога да го пратя в Месинджъра.

# 402
  • София
Трябва достъпът до клипа да се направи публичен, за да може всички да го видят.

# 403
  • София
Съжалявам, не съм достатъчно кадърна, за да го кача тук. Вероятно не може да се редактира поверителността на стари клипове.
Извинете, че Ви подведох.

Би трябвало вече да може да се види клипа.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 13:36 от змия

# 404
  • ВАРНА
Отваря се вече - за всеки с профил във фейсбук.
 Много красива  гледка  към морето/ любимото ми/ - но и много опасен път без мантинели.  
Абсурден идиотизъм последното на община Кефалония....не ми се мисли зимата как се пътува по същия.

Общи условия

Активация на акаунт