ОСМИ клас - Времето е вече с есенни одежди, а децата думи пишат и превеждат!

• 28 884
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ох, Паоло Малдини-като си спомня колко много го харесвах!Стените на приятелките ми бяха пълни с плакати, а на мен не ми даваха, че ще наруша интериора.И аз сега не давам де, но те лепят...
Ааа, за Паоло Малдини глави ще хвърчат!:smiles:

# 76
П.Малдини и сега не е за изхвърляне.Wink

# 77
Така е, красиво остарява:-)

# 78
  • Велико Търново
Скрит текст:
И аз не съм-шегувам се!

Ох, Паоло Малдини-като си спомня колко много го харесвах!Стените на приятелките ми бяха пълни с плакати, а на мен не ми даваха, че ще наруша интериора.И аз сега не давам де, но те лепят...
Ааа, за Паоло Малдини глави ще хвърчат!:smiles:

Не се брои вече-беше преди близо 30 години...ох, колко съм стара вече

# 79
  • София
Припомняте ми как навремето, когато даваха "Октопод" (някъде около 7-ми клас бях), всички жени около мене все казваха колко хубав мъж е Микеле Плачидо. А аз изобщо не можех да разбера какво му е хубавото на този стар човек. Ама той да е бил 40-годишен. Grinning

# 80
  • Между гори и планини
Момичета, във Фейсбук открих този математически сайт. Може и да сте го видяли вече. Ще хвана наследника да чете там
https://mathematica365.blogspot.com/p/8.html?m=1

# 81
Моят младеж как ми пили нервите, не е истина просто... По математика са назад. Сега са взели пермутации. Два часа имат във вторник и с два почивни вторника досега няма как да не изостават с материала. Обаче магарето не ще да решава задачи. Всичко дотук било толкова елементарно, какво съм го занимавала. Ама как ще подхвана с гьостерицата, малко ми остава. Само английски тази година и усещам как здраво ще се омързелеви. Така че догодина като му се треснат всички предмети на главата, ще се чуди как и защо.
Дребният и той гледа вечер да премине за десетина минути през уроците и само гледа с любовен поглед към компютъра. Там пък какъв рев беше снощи. Намали го от някаква игра, ама завинаги, и той нещастен сякаш светът е свършил.
Наистина усещам как ще ми прекипи и рутерът ще отиде в нелегалност някъде.

# 82
  • у дома
Нашите свършват комбинаториката-в понеделник контролно.

# 83
miss_74, може да погледне и в https://bg.khanacademy.org/math. Хубаво и с примери е обяснено. Девойката там разбра нещо, не помня кое, което ѝ обяснява и баща ѝ, и учителят, но след като изгледа в Академията ѝ просветна.

Аз още нищо не мога да кажа за оценки, няма такива.

zvаnchе, благодаря ти и там ще погледнем, че с тази математика (особено геометрията) яко ще закъса, миналата година като ходи на частни уроци, едвам до четворка стигна, но все пак е нещо на фона на тази двойка, бясна съм, но дано се сдържа довечера да не я стресирам отсега!

# 84
И ние се отчетохме с вирисчето, първо детето сега и аз. При нас е основно хрема, но не течаща, а само запушен нос. Не е отсъствал от училище защото беше петък и до понеделник му мина, слагах само капки Ксилометазолин.

За оценките - онзи ден му се карам, каква е тази 4-ка по БЕЛ, и получавам отговор - нали не са важни оценките, а знанията. Аз да си призная винаги вдигам пара при по-ниска оценка и то е защото по някакъв начин го държи да не се отпуска. А и за мен ако знаеш и учиш трудно ще имаш нисък успех.
И при нас поне засега е лежерно по математика те все още са на преговор и се надявам след входното да се засили решаването, че вече ми е трудно да го накарам да отиде на състезание или да решава самостоятелно.

# 85
  • София
Соня днес и тя остана вкъщи заради хрема. Но вчера не ѝ попречи след училище да изтърчи до Шератон и тя да види пристигналите актьори. Изпрати ми няколко клипчета и на мен. Много развълнувана беше, че ги е видяла "на живо".

Ние пък в училище спорехме кой е по-хубав - Брад Пит или Джони Деп. Гледахме ги на изрезка от вестник.Grinning

По математика тъкмо свършиха преговора и не съм чула за нов материал, а като ви слушам вас ми се струва трудно.  Чакаме първата оценка по немски от първото писмено изпитване.

# 86
  • sofia
Добре, че сте вие, че да се сетя да отворя Школото. На входните по  Бел и информационни - 5, тест по немски - 5, по география и история - 3, по математика още не са го върнали. Днес са взели втория урок от раздела.
Разгледах ваканциите ... много малко ми се виждат Satisfied до нова година имат само един почивен петък! Днес каза, че едва е изкарал, спяло му се през целия ден. Явно ще трябва преди 10 да си ляга, но пък брат му виси до по-късно и трудно се получава.

# 87
Относно екскурзиите, да не са забранени,  но в училището са взели решение най-рано екскурзии да се провеждат през пролетната ваканция. За по-топло време се отлагат и всякакви  мероприятия, свързани с превозване на учениците!

# 88
  • софия
В момента Вълчев е в бтв при Ризова.

# 89
В момента Вълчев е в бтв при Ризова.
А би трябвало Дидева да е при Ризова!🙂

Общи условия

Активация на акаунт