🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ами една роднина твърдеше, че и е съученичка в техникума, който споменах и в който тя е учила някога си, затова го казвам. Наборки са с Милена

# 91
Здравейте, включвам се в темата със събрана информация за уликите, ако някой иска да си проверява по-лесно предположенията Simple Smile
•   Бил е къде ли не и на всякъде е раздавал усмивки. Той винаги се е впечатлявал от таланта, а любимата му дима е Да. Може да я казва на най-различни езици – Yes /английски/, Si /френски/, Co /виетнамски?/, Ja /немски и доста други/, Nai /гръцки/, Evet /турски/.
Първо, благодаря за невероятния труд, адмирации за старанието.
Само уточнение - Si е Да на италиански и испански, не на френски. На френски е Oui.
За Еделина Кънева някой вече писа, тя е оперна певица.
Дано ти остане време да направиш и за другите участници.

# 92
И аз това гледах сега. Завършила е Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография - училището сменя името си много пъти, но по някое време дори простичко е наричано “Средно училище по книгопечатане”.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 17:25 от Lilly_85

# 93
И аз това гледах сега. Завършила е Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография - училището сменя името си много пъти, но по някое време дори простичко е наричано “Средно училище по книгопечатане”.
Тоест пряка връзка с книгите и маската.

# 94
Явно. Сега се сетих, че още преди да почне предаването се спекулираше с името на Милена и че уж вече била подписала договор. Като участници бяха споменати още Нели Рангелова, Криско, Благовест Аргиров и май Ева Веселинова (може и да бъркам за последната). Тогава го отписах като клюки, но може и да е имало нещо вярно.

# 95
Като участници бяха споменати още ....... и май Ева Веселинова (може и да бъркам за последната).
Сега пък тук ли се е намърдала тази?! От панела на Галка най-после се отърваха от нея, но явно контактите и с Халваджиянов представител са стабилни, ако се окаже една от маските тя. Трябва да обърна внимание по време на излъчване на шоуто вкъщи ли си е или отива на някъде още следобеда Laughing

# 96
  • Sofia
Тялото на Хищницата прилича малко на Ева,но не мисля,че може да пее.

# 97
Явно си има някакви отношения с тях, нали по едно време и в Господари на Ефира се подвизаваше. Никога не съм я чувала да пее обаче. Чувала съм, че танцува. Нали се беше снимала в някакви музикални клипове. Друго за нея не знам, така че не мога да навържа уликите.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 18:44 от Lilly_85

# 98
  • Испания
Участва в клип, но не пее.

# 99
  • DE
Това къде е  завършила Милена много помогна за напасването на уликите.  Още като я чух гласа ми заприлича на нейния. Фигурата е баш като нейната.

# 100
Да, има и други неща. Бунтарка е, родителите ѝ са икономисти (улика - “Израснала е в семейство, в което винаги са си правили сметката, но тя не е счетоводна книга.”), израснала е до басейн “Спартак” и в едно интервю разказваше, че са си играели по релсите там. Освен това много обича да шофира и като навършила 18 с някой с 300 зора ѝ уредил да си купи Лада от Корекома... В последствие си купува още няколко коли. Нещата си пасват.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 19:56 от Lilly_85

# 101
Ето и втората порция. Може да има правописни грешки и неточности, защото малко бързах Simple Smile

1.   Баба Яга – Улики: Не може да се прецени височината, защото стои прегърбен, освен това е на поне 5 см ток. В моментите, в които изглежда, че се изправя е колкото Геро. Снимана е в бомбоубежище и пред къща в планината /подобна на хижа/.
Първа песен: „Sweet Dreams” на Marilyn Manson. Втора песен: „Cuban Pete” на Jim Carrey. Трета песен: „Speed” на Billy Idol.

•   Баба Яга е щура, дива и много пакостлива. Абе голяма скица.
•   С годините се променя, но на характера си не изменя.
•   Тя е invincible /непобедима/ - демонстрация на бойни изкуства и удар с тенис ракета, на едната си ръка има и боксова ръкавица – във видеото
•   Винаги е мечтала да бъде като един от героите на Силвестър Сталоун.
•   От дете тренира какво ли не – рита футболна топка. Даже има и отличие, но не си го демонстрира от приличие.
•   Тя е минала през какво ли не, срещала се е с кой ли не. Видяла е много и знае много.
•   От малка е научена, че бързата кучка слепи ги ражда. За това излиза само с котета, но от време на време се заиграва и с други животинки – във видеото събира плюшени играчки в панер – коте, мече и папагал.
•   Баба Яга може да ви разкаже хиляди истории. Самата тя е история.
•   От малка обича легендите, приказките и разказите, но за нея животът не е приказка. Тя винаги иска да бъде още по-добра и не се спира пред нищо – яхва метлата и полита нагоре – звук от запалване на мотор. Това я прави първа в списъка на прага на живота.

Предположения на панела: Константин, Деян Донков, Дичо, Иво Аръков, Башар Рахал, Фики, Драго Чая, Асен Блатечки
Мое предположение: Боби Турбото
Въпроси:  Тони Стораро баща ли ти е? – Виждал съм Тони Стораро много често и от близо. Добри приятели ли сте с дует Ритон? – Добър приятел съм с дует Ритон, но никога не съм ги виждал на живо.

2.   Плашилото – Улики: Изглежда висок – около 185. Сниман е на ниви с царевица и в трамвай – показват надпис „Забранено е да се говори с ватмана“.  Третият клип е изцяло в трамвай.
Първа песен: „In The End” на Linkin Park. Втора песен: „It"s My Life” на Dr. Alban. Трета песен: „I'm A Believer” на Smash Mouth.

•   Плашилото може да плаши гаргите, но винаги е в служба на хората и на добрата реколта.
•   За разлика от другите плашила, той е на принципа – Плашило в торба не стои. Това е причината да бие хиляди километри, а основната идея  е да носи радост.
•   Той е плашило, но не е разпилян. Обича реда и дисциплината – такова е възпитанието му. Обича всичко да е строено като надуе тръбата – всички да се строяват за проверка – Марширува и му козируват във видеото.
•   И най-важното – вярва, че който нарушава правилата, трябва да си понесе последствията.
•   Животът му е една голяма и дълга приказка като на магьосникът от Оз.И той си има своята любима Дороти, която няма навик да се успива. И той има своя приятел лъв, само че не страхлив, а много смел. И той има за приятел тенекиен човек, който обаче не дрънчи на кухо, а пее като славей.
•   Той е плашило, което не спи през нощта. Напротив той е едно истинско нощно плашило, което не дава и на другите да спят и ги държи будни. Това му е останало от времето на „нощната кралица“.

Предположения на панела: Миро, Димитър Маринов, Илиян Михов - Баровеца, Дидо от Д2, Евтим Милошев, Евгени Минчев, Дони, Гъмов
Въпроси: Участвал ли си в продукция, която скоро е спечелила Оскар? - Всеки мечтае за Оскар, но аз не съм участвал в такава. В София ли си роден? – Не.

3.   Златният – Улики: Висок около 185. Сниман е сред природата – хвърля брадва по дънер, язди кон и води кон, вади злато от река, има и имитация на борба като коментират спорта.
Първа песен: „I'm Too Sexy” на Right Said Fred. Втора песен: „Mambo No. 5” на Lou Bega. Трета песен: „Най-щастливият ден” на Контрол.

•   Това е Златният - Не коли и не беси, но фитилът му е къс. Пали много бързо.
•   Определя се като смел и борбен човек. Той не знае какъв  е в очите на другите, но често му бъркат името.
•   Неговият живот е объркан по рождение.
•   Обича алъш-вериша. Не случайно е златен. Смята, че добрият търговец е този, който може да те продаде без да те купи. В продажбите обикновено има 4 или 5 „не“ преди да получите да. Общо взето е като н състезание или първенство – тренираш стабилно, упорстваш, не се отказваш и рано или късно успехът идва, но да не забравяме – спортът е до време, търговията за цял живот.
•   Обича изявите – не всички обаче. Подбира как, кога и къде да се покаже. Подбира внимателно и какво да каже.
•   Любимо му е да изрича думите „ О, аз съм глупак. Богатство е! /Шекспир - Хамлет/
•   Едни го разбират правилно, други абсолютно погрешно, но той няма проблем с това, защото вярва, че сцената не му е чужда. Дори познава геният от близо.
•   Има голям житейски опит. Пътувал е доста – цяла Европа, Америка, Арабския свят. Предпочита да му е топло и да ходи гол, за това избягва студените места.
•   Живял е сам, но признава, че е скучно. Живял е и с много хора и смята, че това е пълна лудница, а напоследък смята, че е най-добре да си под един покрив с любим  човек и той вече е намерил този човек – Надпис във видеото Еко градинка.

Предположения на панела: Папи Ханс, шеф Манчев, Петко Димитров, Криско, Ицо Хазарта, Бойко Кръстанов, Тото, Китодар Тодоров
Въпроси: Живял ли си някога в Америка? - Всеки един артист е гражданин на света. Спасявал ли си ме от опасни ситуации? – Под някаква форма съм те спасявал. Бил ли си собственик на заведение? - Не

4.   Светлината – Улики: Висок около 175-8. Снимана е в пещерата Проходна. Показани са диско топка с папка отгоре, гълъб.
Първа песен: „Golden Eye” на Tina Turner. Втора песен: „Daddy Cool” на Boney M. Трета песен: „I Feel It Coming” на The Weekend.

•   Тя блести, озарява, осветява всеки покрай когото мине.
•   Вярва, че щастието е само тогава, когато това, което мислиш, правиш и казваш, съществуват в пълна и неделима хармония.
•   Всяко малко дете и всяка малка светлинка мечтаят за различни неща. Един мечтае да лети в космоса – друг да хваща лошите, трети да е начело на държавата. Светлината винаги е мечтала да бъде в устата на хората. Понякога е мечтала и да бъде Колумб – хвърля хартиено корабче в реката от водно колело.
•   Огрявала е навсякъде. Научила е много истини за живота и още учи. Най-голямата истина обаче знае от старата светлина.
•   Сънуваш ли баница – яж. Събудиш ли се – няма. Казах сънуваш ли? /тайнствен глас с въпросителна нотка/
•   Светлината е готова да изгори за да свети и тя се старае да гори с ярък пламък, защото от баща си, който е преминал много мили е научила още една голяма истина за живота – И на 100 години метлата гърми. Е Светлината не е метла, но все пак внимава. – във видеото показват запалени църковни свещи и подскачане около метла.
•   Обича да пътува. Била е на много места и градове. В някои от тях има спомени, които никога няма да забрави – изписват Ловеч, Провадия, Бургас, Черна гора, Сърбия.
•   Върви по пътя си. Следва мечтите си /оперно пеене на фон/. Никога не се съмнява в себе си, а нейната истинска светлина изгря извън страната и.
•   Животът понякога е едно истинско вълшебство.

Предположения на панела: Луна, Мила Роберт, Ваня Щерева, Виктория Георгиева, Неделя Щонова, Ирина Флорин, Стефан Илчев, Краси Аврамов
Въпроси: Спали ли сме заедно у дома – ти на дивана в къщи ? – Не мога да отговоря на този неудобен въпрос. Учил ли си оперно пеене? – Обожавам класическата музика.

5.   Булката – Улики: Около 165-170. Снимана е в една от бизнес сградите до Интер Експо центъра. Почти никакви знаци няма – прави сърце с ръце и обикаля сградата.
Първа песен: „My Number One” на Helena Paparizou. Втора песен: „Lady Marmalade” на Christina Aguilera.  Трета песен: „It’s All Coming Back To Me” на Celine Dion.

•   Булката е жена, която обича да носи бяло, но на сватби ходи само с покана. Така е от години.
•   Не обича неканени гости. Участва само в добре планирани събития и не държи да е навсякъде.
•   Знае 2 и 200. Луксът определено и отива, но няма против да живее далеч от големия и шумен град.
•   Обича да е в добра физическа форма. Обича и всички погледи да са вперени в нея, като в манекенка, която се разхожда на модно дефиле.
•   Не се страхува от кантара – печелила  е войната с него, а вече повече от година не яде нищо, което има очи.
•   Обича    спокойствието, обича и тишината, но понякога животът ни сервира обратното. Там където живее изобщо не е тихо /шум от барабани/, но тя не би го променила за нищо на света.
•   За нея цифрите наистина имат значение. Още от малка знае, че ако имаш 6 по математика, няма да станеш пазач на паркинг. Тя е булка, която знае как да си прави сметката и да излезе на печалба.
•   За разлика от много други, винаги чете и ситния шрифт и държи на своето  - показват папка на която пише „съдебно дело“.

Предположения на панела: Лили Иванова, Мария Илиева, Рут Колева, Златка Райкова, Поли Генова, Християна Лоизу, Лейди Б, Маги Джанаварова, Галя от Каризма
Мое предположение: Невена Цонева /най-вече заради делото със Саня, проблема с килограмите и това, че съпругът и е барабанист/.
Въпроси:  Посещавали ли сме заедно Лувъра? – Аз съм била в Лувъра . Говориш ли гръцки? – Зная достатъчно гръцки думи.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 20:08 от Sonya.A

# 102
  • Испания
Sonya.A, някой предложи и, ако си съгласна, ще сложа уликите /твои цитати/ в скрит текст в първия пост на следващата тема.
Миналата година ги записвах и публикувах, но тази година реших да не го правя по различни причини.

# 103
Sonya.A, някой предложи и, ако си съгласна, ще сложа уликите /твои цитати/ в скрит текст в първия пост на следващата тема.
Миналата година ги записвах и публикувах, но тази година реших да не го правя по различни причини.

Няма проблем да ги сложиш. Също така, ако миналата година е станал проблем или има хора, които не искат да са така синтезирани, мога и да ги махна.

# 104
Соня, благодаря ти отново. Flowers Rose

Сега се замислих дали е възможно Златният да е Влади Въргала. Той беше казал, че е глупак в едно интервю, а и самият му прякор идва от един скеч, в който играе далавераджия (уликата “обича алъш-вериша”). Бил е и в Биг Брадър, което обяснява живеенето с много хора.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 20:16 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт