🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Лора Караджова е ниска и със силикон ,не може и да пее,изобщо не ми се вързва да е хищницата

# 616
Аз пак ще си държа на своето,че Плашилото е Пейо-има качени видеа от ''На кафе'' с него ,където говори за нощния живот,работата му в пиано-барове,военно-музикалното училище,където е свирил на тромпет,гласът му наподобява този на Плашилото /все пак, не знаем доколко са го променили като пее /,изминаването на километри-все към него водят уликите.А някой писал ли е ,ако знае ,дали снахата на Халваджиян може да пее?

# 617
1663 Dara St, Camarillo, CA 93010, Съединени щати

Дори име фигурира от нашия звезден небосклон.
И кое е името?

# 618
Дара.
Скрит текст:

# 619
Това с адреса за мен нищо не значи, в по-големите градове в Щатите е съвсем обичайно номерацията да стига такава цифра, сигурно има хиляди сгради с номер 1663.

# 620
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Преди шоуто имат репетиция, няма как някой участник да се разхожда преди лайфа точно.

Не е адрес това, номер е. Но на какво нямам идея - татуировка, кола, телефон, на някакъв кастинг, на прием в НАТФИЗ...

# 621
E, как ще е Дара? 😆 Dara St. е Дара стрийт. Аз реших, че на адресът е регистрирана наша звезда. Иначе там живеят някои си сем. Харпър, Карен Гутиерез, Томас Фарел и кой знае кой още.

# 622
  • София
Аз пък си мисля, че 1963 може да е просто годината. Проблемът е, че я свързвам само с полета на първата жена в космоса - Валентина Терешкова Simple Smile)) Някой беше споменал, че Екстра Нина била родена 1963 г. и че имала песен "Хищница". Като визия на прима виста ми се връзва - въпросната Нина беше някаква певачица в червени дрехи от студентските ми години през 90-те, освен да взема и да я чуя как пее и да я видя как танцува. Лейди Би също ми е възможен вариант- Хищницата ми напомня на нея и като пеене, и като движения, ама пък 1963 г. не мога да я свържа по никакъв начин.

# 623
1663 е числото, не е 1963

# 624
А възможно ли е Бебето да е самият Бебо? Не съм изчела всичко досега в темата и не знам дали сте го обсъждали...

# 625
Скрит текст:
А колко ми се иска да гледам на живо, ама нямам арменска кръв 😂😂😂

Играй в игрите във ФБ. Аз два пъти съм печелила за капките от 3 опита Grinning /естествено това е огромна доза късмет, но имам и други познати, които са печелили/.
Ооо, пробвам се всяка седмица.
Много се моля, ако Маги Х., чете тук, да вземе да направи едно сътрудничество и да се пусне една форумна игра в бг мама 🤩🤩🤩

# 626
  • София
Имах предвид, че може да е 1 юни 1963 г., ама накрая вярно денят и месецът ми избягаха.

# 627
Врачански е поне 1.75.виждала съм го даже си направихме снимка 🤣. Аз съм 1.60 и съм сигурна че беше поне една глава над мен.

# 628
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Имах предвид, че може да е 1 юни 1963 г., ама накрая вярно денят и месецът ми избягаха.

А ако майка й е родена тогава, и тя е най-близкият й човек, бла бла, нещо в тая насока...

# 629
  • Варна
E, как ще е Дара? 😆 Dara St. е Дара стрийт. Аз реших, че на адресът е регистрирана наша звезда. Иначе там живеят някои си сем. Харпър, Карен Гутиерез, Томас Фарел и кой знае кой още.

Обаче виж как си проучила, аз дотам не стигнах.Joy

Това число как ли не го тресирах, и като географски координати, и разделено, и с запетая ( 1,663) и въобще каквото ми дойде на акъла.

Това просто беше резултат от разните търсения.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт