Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 716
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, прекрасни момичета Hug не знам колко от вас ме помнят, но аз идвам да споделя с вас най-прекрасното нещо, което ми се е случвало- раждането на нашата дъщеря Heart
Благодарение на вярата и търпението на др Калчев след една година проследяване опити и процедура ExFoam аз забременях успешно и родих своето чудо на 26.06.2020! Heart винаги ще съм благодарна на др Калчев за вниманието и усилията.

Искам да пожелая успех на всички момичета, които чакат Благата вест. Стискам палци и се моля да се сбъдне!

Jess, честито миличка Heart

Успешни трансфери, много много положителни тестове, успешни бременности без много гадене (че аз бях много зле) и здрави бебета на финал Hug

Виждам познато имена и разбирам че някои се борят за второ чудо. Пожелавам ви го! Защото да имаш дете е трудно, но пък е най-хубавото! Понякога ме хваща baby fever въпреки че моята беба е оше само на 3 месеца.

П.с. по това време на годината ме хваща носталгията, защото точно тогава забременях!

Айде много летни бебета да има Revolving Hearts
Съжалявам да чуя че комуникацията куца в клиниката. Др Калчев е страхотен специалист и просто трябва да вземат мерки! ЛилоYellow Heart

# 106
Peoney честито отново! Много прекрасни моменти изпълнени с усмивки и обич с твоето малко чудо! Flowers Hibiscus

# 107
Peoney, честита принцеса! Има много близък рожден ден до този на моята дъщеря Heart И на мен ми е много емоционален този октомври месец. Връща ме няколко години назад особено този път и съм като в deja vu. Дано ми е така късметлийски като преди.

# 108
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, и аз се присъединявам към семейството на Адела, аз съм  с "неизяснен стерилитет", имам 5 опита инвитро, за съжаление всички неуспешни. Пациент съм на др. Македонова, евентуално ако всичко е наред с изследванията, ми предстои шести опит. Докторката ми се стори дръпната и в не особено добро настроение, приех го малко лично. Ако някой е пациент на доктора, моля да сподели мнения.
Благодаря!

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 13:10 от arji

# 109
Македонова стана търговец много отдавна. Отношението е под всякаква критика. Ако я попиташ нещо, все едно си ѝ вгорчила деня.

# 110
Аз първоначално бях при др.Македонова, докато си чаках часа за др. Калчев , тъй като исках да започна от някъде и да направя фоликуметрии няколко месеца. Още при първата си среща с нея исках просто да напусна стаята възможно най-скоро. След това още 2-3 пъти ходих при нея за да я "ползвам" за фоликуметрия, но през цялото време бях с нагласата изобщо да не й слушам назидателния тон.Всяка втора дума беше "инвитро" и "по-бързо". Страничните ефекти от стимулацията били мит. Нямах търпение да ми дойде часа за др Калчев и да спра да се срещам с нея. Така и стана Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 13:39 от lokofenka

# 111
arji, съжалявам за лошия ти опит. Уви не знам какво да те посъветвам Pensive
Скрит текст:
На първо време да редактираш поста си и скриеш повечето информация за твоя случай. Понеже ни четат и да не стане това да рефлектира още по-зле върху теб.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 04:30 от 💎Bling-a-ling💎

# 112
  • гр. София
Ми аз пък посещавам Македонова вече три пъти. Изключително внимателна. И грам не ми се стори като да обръща всичко в пари. Напротив, като ми изписва Достинекса за високия Пролактин даже ми каза и ориентировъчна цена, за която попитах. Не знам защо си мислех, че е нещо изключително скъпо Simple Smile. Отговари на всичките ми въпроси / в това число и някои доста по-глупави де / И изобщо още с първото си влизане ми хареса. Разбира се това е само началото, но съм с адски добри първи впечатления. Единствено се притесних, че тук в темата само Калчев се обсъжда и реално приблизителна статистика за успеваемост при докторката не мога да си направя. Но за сега оставам при нея

# 113
За Македонова мога да дам много примери за НЕчовешко отношение, не ли на уж професионалист, но ще ги спестя. Има кошмарно отношение към пациентите си, ведно с високото самочувствие и вдигната високо глава ме кара всеки път като я зърна да извъртам глава, защото ми се повдига само при вида й. Съжалявам, че трябва да напиша това за лекар, но за мен тя не е такава, а злобен дребнав търговец!

# 114
Аз вече не съм пациент на Адела поради лошо отношение и някакви допълнителни неща, които вече съм писала, но чета още. Понеже гледам, че пишете за Семерджиева, а тук няма много много нейни пациенти, реших да се включа като бивша нейна пациентка. Относно медицинската част не беше моята лекарка, визиите ни бяха много различни (относно изследвания, не съм се бъркала в стимулацията ми или нещо подобно). Като отношение не мога да се оплача от нея. Е, не ми е държала ръката и не ме е галила по главата, но не си спомням да е била груба, освен веднъж когато бях отишла на преглед в понеделник.
Много минуси има в тази клиника, повечето не идват от конкретен човек, но в крайна сметка всеки преценява.
На момичето, което е било нагрубено, защото няма време мога само да предложа да отиде в друга клиника. Като знаят, че скоро изтича заповедта вероятно ще я приоритизират.

# 115
Ъъъ, момичета, изтече ми някаква вода Flushed
Не слуз, не зацапване, не урина, а бистра водичка, просто изтече. Оффф, сега тва лош знак ли е, какво. Да не говорим, че имам адски сърбеж от няколко дни от тоя Естрофем и Кринон. Dizzy Face
Да звъня ли на акушерка и ли да не се превземам за такива неща..

# 116
Най-вероятно е от кринона. Понякога е много воднисто от него. А сърбежа ти е основно от естрофем.

# 117
Ох, добре, явно не е необичайно. Ще си търпя значи. Почнах леко да се изнервям вече, а е едва пети ден..

# 118
Нормално Grinning Сега почва голямото изнервяне. Кринон е много коварен. Прави различни оцветявания и излиза с различна консистенция. При мен последния път беше основно воднисто и дори не ми направи тапа.

# 119
Мани, мани. И лигавицата ли се удебелява, какво, ама вече НЯМА КЪДЕ ДА ПЪХАМ! Sweat SmileSweat Smile  Sweat Smile
А за сърбежа искам да кажа само - колкото повече понечиш да чешеш, толкова повече сърби, а после и щипе! Confounded
Искам вече да е 19.10. Като нищо ще взема и аз като Соренда да си направя един тест утре.. А знам, че е лошооооо! Persevere

Общи условия

Активация на акаунт