Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 731
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Да не ти пускам мухи в главата. Но, ако тестът е читав утре и вдругиден ще покаже.

# 121
Моника, мен ме леко ми щипе от естрофема, а кринона също изтича понякога така като вода, понякога е като сирене.

Скрит текст:
Гледам да се разхождам след като го сложа че миналата година се беше насъбрал и разбрах чак като взеха да падат разни сиви неща. Ходих да го махат и беше много гадно преживяване.

Стиснати палци за едни хубави големи ++!!!!!

# 122
Блинг, пожелавам ти още едно чудо през този октомври, което да ти напълни ръцете и душата през юни/юли!
Моника, успех и чакаме с теб теста!
Аз също имам негативен опит с др Македонова. Просто не е моят лекар. Виж др Калчев ми легна на сърце от самото начало  Simple Smile

Хубава вечер момичета! Мятам един току що наакан памперс Joy

# 123
Peoney,  благодаря♥️ Няма да е юнче/юлче, но пък цял живот си мечтая за лъвче Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 07:41 от 💎Bling-a-ling💎

# 124
Как няма да ти легне на сърце, такъв хубав, висок, сърдечен и харизматичен! Bowtie
(Спрете ми естрофема!)

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 19:55 от Monica_Geller

# 125
И рус, магнетичен, уникално симпатичен... 🙄 🙄 🙄

# 126
  • София
Така. Имам тестове за всеки ден до кръвния. Трябва да успокоя малко топката, но ще видим кога.. GrinSmileInnocent

Скрит текст:

# 127
Здравейте момичета, и аз се присъединявам към семейството на Адела, аз съм  с "неизяснен стерилитет", имам 5 опита инвитро, за съжаление всички неуспешни. Пациент съм на др. Македонова, евентуално ако всичко е наред с изследванията, ми предстои шести опит. Докторката ми се стори дръпната и в не особено добро настроение, приех го малко лично. Ако някой е пациент на доктора, моля да сподели мнения.
Благодаря!

Аз също съм пациент на докторката, преди няколко месеца направих първия си инвитро опит при нея, а скоро ще правим втори опит със ЗЕТ. Освен един малък инцидент не съм усетила негативно отношение от нея. Малко по-резервирана е на моменти, но обикновено е мила с мен.

ЕТА: A да ви попитам за ЗЕТ-а, ние имаме замразени 2 ембриончета на 3-ти ден + едно на 5-ти и понеже сме с мъжки фактор си мисля, че би било добре тези на 3-ти ден пробваме да ги оставим да се доразвият до 5-ти?

Скрит текст:
А относно въпросният инцидент обсъждахме какво ще правим с ембрионите и тъй като ми е първо инвитро не бях разбрала правилно нещо относно развитието им. В крайна сметка вместо да ми обясни спокойно ми се накара защо съм искала "да си убивам децата". Вратата на манипулационната беше отворена, та това се случи на всеослушание на всички в коридора. Заради това се замислих дали да не я сменя и коментарите тук също ме карат да се замисля, но реших да изчакам да направим и ЗЕТ, а после ще видим.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 00:28 от Tessaria

# 128
Добре, определено това вече е истинска черта Heart Eyes Хайде да се насища още!
Tessaria, добра идея е да ги оставите до пети ден, но го обсъди с ембриолозите и лекаря ти.

# 129
И рус, магнетичен, уникално симпатичен... 🙄 🙄 🙄
Рус ли? Какво съм изпуснала? Надявам се, че не съм толкова изкукала да не помня, че е бил рус. Grinning
Peony, честито щастие. Heart
Сорендичка, страхотна чертичка. Да продължава все така да потъмнява.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 08:05 от *Bobby*

# 130
Боби, Дани се шегува Sunglasses Де да беше и рус хаха Stuck Out Tongue Winking Eye Охх разведрихте ме рано сутрин

# 131
Ааа, добре. Grinning Ами знам ли... хората претърпяват метаморфози. Аз от тъмнокестенява изведнъж станах руса, после розова. По едно време сложих мигли. Обичам промените. Едва ме познаха тогава в клиниката. Grinning

Всякакви промени ми действат добре на психиката и гонят депресията. Плюс любимите ми пътешествия и екскурзии. Другата седмица трябваше да съм в отпуска и да ходим до Велико Търново, Трявна, Етъра. Но тази киста ми опропасти всичко. Докторът иска да я проследи и ме вика пак в понеделник. Само тя ми липсваше. Sunglasses

# 132
  • What are you laughing at?
Здравейте, благодаря много на момичетата, които споделиха опита си с др.Македонова. Желая успех на всички от сърце! Heart

# 133
Благодаря ви, момичета Hug да ви се връща Heart

Соренда, има я! Пу Пу, да се насища и да си го гледаш на топло до лятото!  Simple Smile показвай ни тези тестове, че много радват. Има нещо особено в положителния тест за бременност Heart Eyes

Хаха, развеселихте ме! Аз имах предвид че с отношение, знам че ме разбрахте, ама и другото е така Joy

# 134
Оооооооо, тая втора черта, оооооооооо, все едно е мой тоя тест, така се кефя. Smile Браво, Соренда, само така! Ми и аз си купих Престо ПЪК! Ама още няма да го правя, не ми стискаааа! (шести ден след трансфер съм) Grin

Общи условия

Активация на акаунт