Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 732
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Боби, така е с метаморфозите, но виж при мъжете вече е малко странно,ако залитнат в посока прическа Grinning Аз също съм привърженик на честите промени. Даже доста време се задържах с един цвят и май трябва скоро да сменям, че тъкмо малко да потръгнат нещата при мен. Иначе на тебнти отива много с русо, а пък розово още повече.
Тези престо ги избягвайте. Аз не съм ги използвала, но много хора се оплакват, че дават често изпарителни черти

# 136
Браво Соренда! Да се насища още и още! Flowers Four Leaf Clover
Хайде Моника, Блинче...чакаме и вас!

# 137
Сорендичка, тихичко честито! Време ти беше! А кога ще отпуснеш душа... Ами някъде като родиш🤣 после проблемите са други!

Целувки и прегръдки!

# 138
  • София
Благодаря ви! Дано! За утре съм приготвила шуърчек, който пише, че е с чувствителност 20 и ще видим какво ще покаже.. В събота вече ще е ясно дали някаква или каква стойност ще покаже кръвният. Но каквото и да става, това си е напредък за мен, различното този път е фраксипарин..

# 139
Хайде на чертитеее! Колкото повече, толкова повече! Бобиии, аз за руси, малолетни в памперси бъзикам Bling Simple Smile)) И да, трябва да се грижим за себе си, за душичките, за щастието си с всички средства. Боби, за кистите, едно момиче от нашите вчера ми сподели, стопила е 5 см. киста за два месеца регулон. Каза ми и за една тинктура, която е пила малко над месец. Да ти я пратя ли?

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 17:04 от Danita 14

# 140
То не било компютри, а компоти Grinning
Соренда, хайде утре и шуърчекът да блесне Sunglasses
Моника, ти не се ли отчете с тест. Признах си Rolling Eyes

# 141
Не, още стискам кълки и проявявам спартанска воля. Нещо съм кисела, унила, спи ми се и съм изморена. Ама тестът стои в банята и ме призовава...

# 142
  • София
Соренда, пу пу  нищо не искам да казвам 🤞🙏👶
Моника, и за теб много много палчета 🤞🍀

# 143
Моника, по-добре стискай зъби и пусни утре един кръвен. Без това реалната дата ти е в неделя и ще си покаже.

# 144
  • София
Соренда много стиснати палци, много мног да се насища.
Моника, успех и на теб.

# 145
Здравейте,предстои ми зет другата седмица днес   доктора ми изписа хориомон това с каква цел се прави имате ли представа?

# 146
Тригерира се овулацията

# 147
Кринон крем-това кринон гел ли е 2*1 предполагам сутрин и вечер правилно ли съм разбрала момичета ?има ли нещо специално за кринона при поставянето му?

# 148
Нищо специално няма. Всичко е подробно описано в листовката. Прочети я. Хубаво е след поставяне да се разхождаш, а не да лежиш, за да се усвои. Изтича в разлина консинстенция и цвят. Може да мине и през розово, кафяво, черно. Да не се шашкаш.

# 149
Аз слагам сутрин и късния следобед че вечер ме мързи да се разхождам.

Общи условия

Активация на акаунт