Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 734
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Аз след вечерния си лягах и нямах проблеми. Явно някак го усвоявах и последния път дори тапа не ми направи. Но все пак предполагам като се натрупат повече седмици става проблем. Но пък имах неприятно оцветяване като единия път не стана явно дали наистина е от него или имаше някакво кървене.

# 151
А какво се има предвид под тази "тапа"? Щото някак не мога да преценя, просто ми се струва много удебелено там вътре и някой път направо няма къде да пъхам.. Друг път при слагането на Естрофема напипвам някакви остатъци и с ужас ги махам, абеееееее, не съм фен. Има ли опасност да останат вътре големи парчета и после да се налага да ги махат в клиниката, както някой беше написал тук?

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:32 от Monica_Geller

# 152
Ами просто се събира.
Скрит текст:
При мен изпадна вече при цикъл след неуспешен трансфер. Мислех, че е съсирек, но под него се беше образувало като глобула едно топче.
Чак за махане не знам. Чувала съм и за такива неща. Но предполагам, ако има движение и се внимава може да се избегне в някаква степен. Вече при бременност и доста продължителен прием може и да става сериозно при някои хора.

# 153
Моника, буквално става тапа и няма място да влезе нищо, а при ходене до тоалетна пада като голямо парче. При мен на 3-4дена винаги беше така. По влога дори беше като черно, кървене не съм имала.

# 154
Аз се чистих от кринона доста време след преустановяване на поставянето му. А имах и кървене и дълго време беше с оцветяване.

# 155
Аз ходих да ми го махат и бях бременна в 4 месец. Беше ужасно. Затова сега ходя много след като го сложа защото втори път през това не искам да минавам.

# 156
Оффф, яд ме е, че си направих тъпия пиклив тест днес, ама нали да съм и аз барабар Петка с бременните. Отрицателен. Кьоравих се да видя и аз някаква черта, ама нямаше. В същото време усещам бодежи отдясно (може и от лекарствата да е), много ми се спи и съм с повишена температура (демек - СИМПТОМИ, нале). Сега си сядам на дупето и си чакам теста на 19-ти (понеделник).

# 157
Какъв тест прави? Достатъчно чувствителен ли е? При мен черта се появи следобеда на седми ден. На тридневния, при който имах БХ пак тогава хванах за часове покачване и спадане, което се пада още по-рано. Така че е относително.

# 158
Ми Престо, уж се води ранен, с 2 теста - един на 7-ми ден от половия акт, другия на първия ден от закъснението.. Абе няма да го мисля, то затова акушерките казват да не се прави предварително, щото човек се сугестира и натъжава.. Още малко ще изтрая.

# 159
Вземи си друга марка. Престо не ги хвалят.
Тестовете не са за всеки. Мен никога не са ме подвеждали. Хванах с тях дори мимолетната ми БХ. Никога не е късно и да ме подведат де. Никога не казвай никога... Честно казано до там опрях, че вече трябва да се моля изобщо да имам повод да правя тест.
Аз се тормозя с тях. Но предпочитам да знам от рано. Така си преживявам нещата по-бързо до кръвния тест при отрицателен резултат. Той просто потвърждава и продължавам напред.

# 160
Всички симптоми са от лекарствата.
В листовката на кринона го пише.
Умора, замаяност, гадене имах аз, гърдите ми щяха да се пръснат и т.н. Аз, щях да полудея от кринона и естрофема, все едно бях бременна в девета седмица.

# 161
Така е. Нали ви казах, че до скоро пих Естрофем + Дуфастон без да съм правила трансфер. Ами имах чувството, че съм забременяла. Всички симптоми налице. Да, ама не. Grinning

# 162
  • София
Здравейте! 470 е резултатът. Не е ли много? 5 + 10 дни..

Моника, стискам ти супер силно палчета!
Успех на всички!

# 163
10 ден след  петдневен транфер ли е?

# 164
  • София
10 ден след трансфера на 5-днесвно, да

Общи условия

Активация на акаунт