Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 736
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
При всеки с различен темп расте. При мен бяха сравнително ниски стойностите. Ако не се лъжа нямах 200 на 11 ден. Колкото по-високо толкова по-добре. Официално тихичко честито! Успокой душата сега и стискай зъби до първи преглед Sunglasses
Хайде Моника и ти по същите стъпки.

# 166
  • София
😊😊😊
Благодаря!
И докторът ми вече ме успокои по този параграф. Сега следва вълна от нови притеснения, но дотогава, както и ти ме посъветва, малко ще се по успокоя и порадвам, защото толкова дълго чакам тази първа добра новина. Дано всичко върви по план..

# 167
На мен честно казано ми е инфарктен периодът до първия преглед и чакането до тест направо е цвете. Обаче после чаканата дата за успокоение почва да мести все по-далеч в бъдещето и край няма Sunglasses

# 168
Идеален резултат е:) Стискам палци до термин всичко да е наред!

# 169
Сорендичка, чудесен резултат! Все хубави неща да се случват от тук нататък и по-малко притеснения! Flowers Hibiscus

Моника, много Flowers Four Leaf Clover

# 170
Браво Соренда! Честито! Леко бременеене!

# 171
Ееее, Соренда, ти изби рибата с тоя резултат! 😊 Бравоо, върна надеждата и светлината в тунела в есенната ни тема! 🍁Браво, браво!

Аз съм в понеделник, пиклив тест повторен не направих, не го мисля, каквото - такова, само спокойствие и добри мисли. 🌼 Благодаря на всички, които ме споменават и пожелават късмет! ❤️

# 172
Момичета, някоя от вас има ли идея за колко време излиза в Адела разширена СГ + 24-часова преживяемост + ДНК фрагментации?
Трябва да записвам часове и за двамата, но моя час  е зависим от излязлата СГ.

# 173
Kalestia, поне 2 дни. Не знам дали сега около ковид няма промяна, че МБ вече става за седмица, а преди беше по-малко.
Monica, и стискат много палци 🤞 🤞 🤞 🍀🍀🍀👶👶👶

# 174
Палчета и от мен на Monica за едно хубаво 3-цифрено число. Flowers Four Leaf Clover

# 175
Моника,
Стискам палци. Да ти кажа за успокоение - въобще не вярвай на пикливи тестове. Имах толкова въображаемо бледа втора черта, че с лупа я търсех, а ЧХГ ми беше 900+.

# 176
Ех.. отрицателен.. Тъпо, тъпо, тъпо, ама така било писано. Не мога да се отърва от усещането, че нещо ни убягна и през лятото, и сега. Интуицията рядко ме подвежда, затова ще си дам малко време да помисля как да продължа и този път ще го направя по моя начин. Ако изобщо пак се навия, ще е на спонтанен цикъл. Никакви стимулации повече, станах на пихтия от хормони. В началото на есента се опитах да се свържа с доц. Русев, за да видим НК клетките и евентуално да включим интралипид, но първо Калчев беше категоричен, че е против вливки сега, второ Русев е безобразно зает, ето сега звъннах - няма часове до края на годината. А трябваше, когато ми казаха, че има свободен след 3 месеца, да си запиша час и ей го, скоро вече щях да съм при него. Писах му подробен мейл с молба поне да се чуем по телефона, не отговори. Та.. това е от мен, благодаря ви за палците, вие сте ми опората! Heart

# 177
  • гр. София
Моника, почини си, но не се отказвай! От сутринта си мислех за теб, но не смеех да пиша. Знам, че не се познаваме, но толкова много стисках палци. И на теб, и на всички тук, от както съм в темата. Понякога има спънки, за себе си съм уверена, че някога ще видя двете черти, никога не ми се е случвало до сега, а вече съм на 39.Та почини, но радостта ще дойде. Знам че звучи като клише, обаче съм толкова убедена, че когато искаш нещо толкова силно, то се случва, че никой не е в състояние да ме опровергае. Много прегръдки към всички!

# 178
Абсолютно си права. Благодаря! Simple Smile
Освен това вече имам едно детенце, пак благодарение на д-р Калчев, така че нямам никакво право да мрънкам и да се оплаквам пред вас. Каквото съдбата е решила.

# 179
Моника, съжалявам Hug Почини си, за да помислиш трезво и да прецениш как да продължиш. Много е трудно да се откажеш. Трябва да си отделиш нужното време, за да не направиш грешка, за която да съжаляваш в бъдеще. Аз самата се боря с това в момента. Като вярвай ми в момента моето положение е много по-сложно. И от моята камбанария твоето направо е песен. Така че в никакъв случай не се отказвай лесно, ако имаш още сили за борба.
Преди всичко обаче, като си решила твърдо, че не искаш стимулации обсъди с клиниката опцията за ЕЦ. Защото по спомен при теб не с прокриваха критериите за заповед. Така че питай дали ще ти съдействат и много добре разучи целия процес. Понеже отстрани изглежда лесно и апетитни, но си има своите недостатъци.

Общи условия

Активация на акаунт