Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 739
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Моника, прегръдка и от мен. Hug
Ти си от късметлийките да успееш от първи път и може би затова нагласата ти е била да стане и сега лесно. Така и трябваше да е, но истината е, че повечето жени се борят с години и постоянно им се налага да вдигат глава и да преглъщат неуспех след неуспех. Много е тъжно, но се налага да сме силни. Потъгувай малко и смело напред. Вярвам, че само отказалите се не успяват. Смятай, след като след толкова години неуспехи все още го мисля. Blush

# 181
Ооооооооооооох, Боби, така е. Късметът на начинаещия проработи при мен тогава и сега съм малко "ама как така не стана"? Щото аз разсъждавам така: проблемът не е в мен, а в мъжа ми - тоест, щом е издържало до 5-ти ден ембриончето, преодоляло е мъжкия фактор и после си е дошло при мен, значи би трябвало да си се закачи и всичко както си му е редът. А тоо не ме ще. Е че защо?

Блинг, а това за фонда.. еми не покривам изискванията за естествен цикъл и ще си го плащам сама, няма как от клиниката да ми съдействат за това..

# 182
Съжалявам Моника. Надявам се скоро с нови сили да продължиш напред и този път с успешен тест и финал!

# 183
Това, че е оцеляло съвсем не значи, че е здраво за съжаление. Едни 70-80%, че и отгоре от ембрионите не само при ин витро, а и при спонтанно забременяване уви не са добре. Отделно колко причини за това да не се имплантира... И като почнем да навлизаме в статистиката направо трябва да се откажем преди да почнем.
За фонда все пак си питай. Недей отписва. Може да има начин.

# 184
Моника, следя те от самото начало въпреки, че не пиша. Съжалявам за резултата. Каквото и да се каже в този момент ще е малко и само човек, който не  е минал през този ад не знае какво е в душичката на една молеща се жена.
Аз 12 години опитвам и вече имам 10 процедури зад гърба си, но не падам духом и слава богу!
Моя съвет е да търсите причини, защото въпреки трънливия път по който вървим някъде се крие разковничето за успеха.
При мен от толкова ходене " при най-добрите" все има неща, които излизат.
Надявам се сега да е последния опит, който ще направя тук иначе се насочвам към друга държава.
Така че момичета стискайте палци☺

# 185
жълтурчо, аз теб те следя въпреки, че не пиша често тук.
От цялото си сърце ти пожелавам успех. Възхищавам  се на волята и упоритостта ти.
Дано следващият опит  е щастливият ти и се похвалиш най накрая❤️
Дано Господ, късмета или каквото е там, което се разпорежда със съдбите  на хората, е на наша страна и помогне на всички.

# 186
Моника, съжалявам за резултата! DisappointedПочини си малко и помислете как ще действате по-нататък. Мен лично визията  за следващ опит ме държи. Ако нямах опция за такъв, сигурно бих изпаднала в голяма дупка.

Жълтурчо, радвам се, че се включи. Стискам ти палци! Дано да е успешен. Flowers Four Leaf CloverАз също сериозно обмислям възможността при следващ неуспех да се насоча навън, но да се надяваме да не се налага.

# 187
  • София
Моника, прегръдки и кураж! Heartpulse

# 188
Моника, съжалявам мила! Прегръдки! Отърси се колкото ти е нужно и смело напред Hug борбата за първо детенце е много много трудна, но веднъж когато си усетил тази любов бих казала че желанието за второ и трето детенце не отстъпва!
жълтурчо, ти също! Толкова процедури просто не искам да си представям през какво си минала.... желая ти на финала да те чака най-разкошното нещо на света- твоето бебе.
Блинг, стискам за лъвче Heart Eyes
Сънче, как си? Как е малката госпожица? Още помня твоя тест Simple Smile хайде чакаме номер 2 Hug

# 189
Peoney, благодаря за палците и че ме мислиш Heart Но за съжаление няма да ме огрее лъвчето, нито следващите зодии. Ще ближа известно време рани и ще видим бъдещето какво ще покаже.

# 190
Моника, съжалявам за отрицателния резултат! 😢 Събери се и смело напред! Обсъдете с док какво може да се промени и следвай интуицията си, няма как да не се получи щом е станало един път! 🤞

Блингче и за теб имам хубаво предчувствие! Ще се получат нещата, но явно ще е по трудния начин! Гуш! Heart

Соренда, супер резултат! Чакаме хубави новини след първия преглед! 😍

# 191
Така. Избърсах сълзите и реших да действам. Изрових си старите изследвания при Русев от 2015г. НК клетките са ми 39.48 при горна граница 13.5. Сега имам следната идея - дали да не отида да си направя абсолютно същите изследвания, които ми е дал той тогава и после да го тормозя за коментар? Мисля, че е по-смислено, отколкото да чакам среща с него, на която тепърва да назначи изследвания.

И моят въпрос към момичетата, които най-скоро са имали досег с него: На сайта на Reproinova пише работно време 10-16ч. понеделник - четвъртък. Значи ли това, че тогава преглежда той (демек без петък?) И сега въпрос за 1000 лв.: преди цикъл добре ли е да се пускат като цяло имунологични изследвания или по-добре да мине и тогава?

# 192
Мони ти влива ли интралипид сега преди процедурата с тези НК клетки?

# 193
Аз вчера пусках нк клетки в Надежда, в очакване на цикъл съм.
Не ми споменаха за корелация между цикъл и изследването.
Аз след шести  трансфер  (4-ти ин витро опит) на отличен  здрав ембрион с ПИД, завършил с нула, дори не се разплаках. Сякаш привикнах към провалите.

# 194
Не вливах интралипид, жълтурчо, Калчев беше против заради ковида (явно вливките смъкват имунитета). Сега обаче искам да разбера дали те не са причина за двата неуспеха.

haidi, да, явно човек обръгва. Sad Това е защитна реакция, иначе да сме се разпаднали..

Общи условия

Активация на акаунт