Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 712
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Креми, от желание да прочета хубави новини за теб, изпуснах това "за кратко". Но да си кажа, че познавам човек, който също имаше припятствия подобни на твоите и очакваше нещо лошо, а вече гушка бебок. Та ако ще да се претърколите по стълбите ако е писано, и както казваш ти ако ембрионите са читави, нищо не може да ги спре да се превърнат в бебета. Hug

# 76
Здравейте момичета, страхотна есенна темичка. Миналата седмица бях на първичен преглед при доктор Калчев. Очарована съм от отношението, страхотен човек. С мъжки фактор сме. Назначи за мен някои допълнителни изследвания, а на мъжа ми иглотерапия в център Салус. Ще го посетим за първи път във вторник. Има ли от вас двойки с мъжки фактор и как са се повлияли от терапията мъжете им. Благодаря ви и успех на всички 😊

# 77
Infinity90, ние сме с МФ, но на нас не ни е препоръчвал иглотерапия. Към момента ни предстои трето инвитро. С четири трансфера съм, като само при втория имах БХ. Ще чакам да пишеш впечатления след провеждането на иглотерапията. Мъжът ми пие добавки и от скоро спря цигарите, алкохол не пие. И двамата гледаме да се храним здравословно, че аз съм и с ИР. Надеждата ни е малко от малко тези ни действия да имат положително действие.
Иначе мъжът ми ходи при Кацаров, два пъти и при Тимев в Адела. Няма варикоцеле. Казват да пие добавки, но и да не се очаква кой знае какъв ефект.

# 78
Ние сме с един опит вече, за съжаление се получи кухо яйце. Ходили сме при кой ли не, включително Кацаров. Мъжа ми е изпил всички възможни добавки на планетата, но нямат много ефект и общо взето ако не помогне иглотерапия ще действаме отново с наличния материал. Интересното е че доктор Калчев я предложи(иглотерапията) освен Профекунд добавката и каза че са постигали доста добри резултати с нея. На това се и надявам. Все пак е нещо различно от всичко изпито и правено досега, надявам се да има ефект 😊 Благодаря ти много и желая успех!
Infinity90, ние сме с МФ, но на нас не ни е препоръчвал иглотерапия. Към момента ни предстои трето инвитро. С четири трансфера съм, като само при втория имах БХ. Ще чакам да пишеш впечатления след провеждането на иглотерапията. Мъжът ми пие добавки и от скоро спря цигарите, алкохол не пие. И двамата гледаме да се храним здравословно, че аз съм и с ИР. Надеждата ни е малко от малко тези ни действия да имат положително действие.
Иначе мъжът ми ходи при Кацаров, два пъти и при Тимев в Адела. Няма варикоцеле. Казват да пие добавки, но и да не се очаква кой знае какъв ефект.

# 79
На моя мъж му взех да пие Мака. Но не мога да кажа има ли подобрение, че от март не мога да стигна до пункция.

# 80
Боби, и това съм му взела да пие, и прословутата бърканица приемаше и какво ли не. В началото Калчев беше изписал Ортомол фертил плюс, но нямаше някакъв ефект, а го приемаше дълго време.

# 81
  • София
Знам, че е безумно рано, но тази сутрин за първи път виждам супер-дупер бледа втора чертичка. Почти невидима е, но след часове на вглеждане в десетки тестове, тази бледичката няма как да я пропусна.. И ми вдъхна надежди и сили! Дано всичко да е наред! Само 5ти ден след трансфер е, тестът е престо. Може в сряда да направя пак. 🙂

# 82
  • София
Момичета, знаете ли какво е Antithrombin-III-Activity? Калчев ми го пусна и ми е завишен.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 09:53 от Strawberry Cream

# 83
Момичета, знаете ли какво е Antithrombin-III-Activity? Калчев ми го пусна и ми е завишен.
Това е един от факторите, показващ наличие на придобита тромбофилия. При мен също беше доста завишен преди да забременея (139 при горна граница 120). Д-р Калчев ми изписа 100 мг аспирин на ден преди трансфер и Клексан/Фракси 0.4 всеки ден от деня на трансфера. Но при мен беше ясно още преди изследването, че ще съм на такава терапия, тъй като имам и генетична тромбофилия и загуба в началото на 8-ми месец.

# 84
Ох, Сорендааааа, стискам палци и на краката! Ама си ентусиаст на петия ден да правиш пиклив! Grinning Мисля, че и аз я виждам, но ти си следвай всичко, както досега и бъди на принципа Hope for the best, prepare for the worst! Simple Smile

# 85
  • София
Arabella34, много благодаря! Имаш ли представа какви може да са причините за тази придобита тромбофилия. При мен е 135. Имаме съмнение за автоимунно, и мисля, че най-лошите ми сънища се сбъдват и наистина го имам Sad Мисля си, че тази придобита тромбофилия може да е от него.

# 86
Не съм много наясно. Казват, че е свързано с начина на живот и е точно някакво автоимунно заболяване. Аз съм сравнително слаба и физически активна, но явно това не ми помага особено.

# 87
Соренда, много палци!

# 88
Здравейте! Бихте ли споделили какъв е реда след като вече имам заповед от фонда. На кого трябва да се обадя?

# 89
Здравейте! Скоро ми предстои оперативна хистероскопия за корекция на матката, ако има някоя от вас, която е минала през процедурата. Може ли да ми сподели с пълна упойка ли се прави, след това силна ли е болката?

Общи условия

Активация на акаунт