Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 696
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Моят косопад винаги съвпада с приема на преднизолон ф.

# 511
От всичко може да е, но имай предвид, че сега и сезонът е такъв в момента и доста често се получава косопад. Разбира се е хубаво да го проследиш при лекар. Направи ехография на щитовидната, пусни и другите хормони. Така или иначе са ти важни и за бременносъ. Обаче, ако си скоро след трансфер и стимулация може да не са много реални заради лекарствата.
Цвети вече ще е при д-р Калчев в другия МЦ.
Благодаря, Блинг! Ще пусна и другите хормони, само трябва да видя какво са ми изследвали в клиниката.  Минали са 2 1/2 месеца от стимулацията и трансфера и питах Македонова дали Естрофема, който взимам в момента ще се отрази на резултата, тя каза не.

Аз първоначално реших, че може да е заради сезона или заради резките промени в хормоналния баланс, но не ми се е случвало такова чудо до момента и наскоро забелязах, че леееко е започнала да оредява. Та затова искам да се консултирам с ендокринолог възможно най-скоро и да е някой, който няма да ме претупа.
Моят косопад винаги съвпада с приема на преднизолон ф.
Значи не съм само аз Yum При мен имаше и други странични ефекти, много се радвам, че се смилиха над мен и не ми го изписаха този път.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 17:16 от AnMary

# 512
За добър ендокринолог мога да препоръчам доц. Катя Тодорова- идва в София веднъж месечно, иначе работи в Плевен, но съм много доволна от нея.

# 513
    Tessaria, естрофем обикновено повишава ТСХ. Поне при мен винаги, както и при хора, с които съм го коментирала. Разбира се не е задължително и при теб да има такъф ефект. Но е твърде вероятно, ако го приемаш в момента. Иначе е минало достатъчно време от стимулацията и би трябвало да си се изчистила

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:55 от 💎Bling-a-ling💎

# 514
    И аз мисля, че би трябвало да се отразяват медикаментите, все пак са хормонални, но тя така ми каза. Сега гледам, че TSH ми e 3.54 μIU/ml, при норма 0.300 - 4.200. Това високо ли е? Преди стимулацията е бил по-нисък (1.820), но пък изследванията са взети на различни дни от цикъла. Утре ще пусна и другите хормони.

# 515
    Височко е и най-вероятно в следствие на хормоните. Стимулацията също се отразява доста. Денят от цикъла няма да ти даде чак такова отклонение, колкото лекарствата.

# 516
    • Хасково
    И аз мисля, че би трябвало да се отразяват медикаментите, все пак са хормонални, но тя така ми каза. Сега гледам, че TSH ми e 3.54 μIU/ml, при норма 0.300 - 4.200. Това високо ли е? Преди стимулацията е бил по-нисък (1.820), но пък изследванията са взети на различни дни от цикъла. Утре ще пусна и другите хормони.
    Здравей, внимавай къде пускаш Тсх, защото в Бодимед резултатите не са верни. На мен винаги ми излизаше над 3. Преди забременяване трябва да е под 2. Д-р Начев вярва само на Пролабор срещу Майчин Дом.

# 517
    Този резултат ми е от Адела, иначе ходя в Cibalab. С Македонова не сме коментирали резултата, а ми е малко притеснено, защото ЗЕТ ми е планиран за другата седмица.

# 518
    Този резултат ми е от Адела, иначе ходя в Cibalab. С Македонова не сме коментирали резултата, а ми е малко притеснено, защото ЗЕТ ми е планиран за другата седмица.
    Tessaria, скоро бях при Начев, за ЗЕТ може да е до 4 ТSH. Бях го вдигнала от стимулацията, с която продължавах всеки месец. Та това му бяха указанията. Около 2 за свеж трансфер и до 4 за ЗЕТ.

# 519
    Момичета..
    пункцията ми беше в петък, една яйцеклетка, едно ембрионче, развиваше се добре, но днес, на 4-я ден е спряло развитието и този опит също приключва.

Разочарованието ми е огромно и предвид ситуацията с Калчев, клиниката и пандемията, не мисля, че скоро ще се активирам пак..

Силен човек съм и гледам винаги леко на нещата, но три неуспеха за 4 месеца ми дойдоха в повече. Прегръдки и успех на всички!

# 520
    Съжалявам, Моника. Hug Почини си, пък не знаеш какви други мисли и решения ще ти дойдат в главата. Нова година, нов късмет. Честно казано тази година е кошмарна. Confused

# 521
    Съжалявам Моника Sad Надявам се като събереш сили да се получи от раз! Flowers Four Leaf Clover

# 522
    Съжалявам, Моника Disappointed Почини си добре пък наистина не се знае какво ще донесе следващата година. Дано е поне една идея по-добра или по-скоро поне добра, защото тази наистина беше кошмарна за всички ни и без тази борба, в която сме всички. И аз страшно се изморих и като се замисля сигурно имам два месеца без посещения в клиниката тази година. Имам нужда от почивка. За съжаление не мога да си я позволя, но пък в момента съм в принудителна такава и ще се възползвам поне от нея.

# 523
    • Благоевград
    Моника, съжалявам, че не довършихте процедурата.
    Следващият път нещата ще бъдат по-добри и дай Боже едно или две прекрасни бебета догодина във вашия дом!

Аз съм отново много притеснена. Спрях Регулона, днес е 6 ден. Вчера леко зацапа, днес пак нищо. Не знам вече какво се случва.
    Това изписване на лекарства от разстояние хич не ме кефи. Изтърпях големи болки по време на приема, очаквах да дойде цикъл и нищо. Вече ми е 61 ден. Ще се пръсна.
    Снощи се чух с Цвети, каза да говоря с Мира, защото тя е отишла в другата клиника с Калчев. Няма лошо.
    Обачеее ще успее ли сега Македонова дя поеме пациентите, които са на Калчев заедно с нейните и ще бъде ли максимално съсредоточена в това, което прави или и тук да очакваме прегряване?
    Ако и утре не ми дойде цикъл, отивам в четвъртък и чакам пред кабинета за преглед.

# 524
    Здравейте! Някоя успя ли да си запише час при Калчев в новата клиника?
    На мен ми беше казал да пия витамини и добавки заради много ниски нива и след 3 месеца да се видим кое колко се е вдигнало и да мислим какво правим нататък.
    Малко се чудех дали да не се пробвам при Македонова вместо да чакам за час, но май не искам да го сменям..

Общи условия

Активация на акаунт