Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 660
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Седми ден от започнат цикъл или седми ден след спиране на лекарствата?

# 676
Седми ден от започнал цикъл след зет

# 677
Sandra3, може просто да се изчиства лигавица още. От лекарствата е възможно да е станало по-дебела. Седми ден не е чак толкова късен. Има жени, които са с по-дълъг като дължина цикъл.

# 678
  • Шумен
Здравейте, момичета. Реших да се присъединя към тази група тъй като Адела е клиниката, към която смятам да се запътим по пътя на ИКСИ-то. Ние сме с мъжки фактор (за сега). Ходихме при Шефкетова в Токуда (много лошо отношение) , ходихме при Вакрилов в Майчин дом (МБАЛ Доверие), като си мислех че това е нашия доктор. Но много мнения ми споделят и все казват,че методите са му остарели и няма апаратура. И така се спрях на Адела. Все още не съм ходила на консултация там, но ще съм много благодарна ако ми споделите вашето мнение и опит за клиниката (и дали се чака много).

Благодаря ви много!

# 679
Калина, добре дошла! За съжаление идваш в труден период. В момента в клиниката остана само д-р Македонова. Най-добре си запиши час, за да прецениш сама. Не знам след колко време дават. Сега би трябвало да е спокойно, защото са ограничили процедури до Коледа Успех!

# 680
  • Шумен
Много благодаря за бързия отговор! В този случай имате ли информация дали д-р Калчев работи с фонда?

# 681
Д-р Калчев вече не практикува ин витро. Ако сте се спряла на него, трябва да се ориентирате към друг лекар.

# 682
Тази сутрин се роди след 5 дни преносване  , дълго чакан и излежан
  Матей.3680 гр.
Не ми го дават, че ме изкараха Корона +.....

# 683
Тази сутрин се роди след 5 дни преносване  , дълго чакан и излежан
  Матей.3680 гр.
Не ми го дават, че ме изкараха Корона +.....
Честито да ви е жив и здрав Матей.Много да ви радва,както и вие него.Имайте търпение,впредвид обстоятелствата и знайте че най-хубавото предстои!

# 684
Честито и да е жив и здрав мъничкият борец! Само щастие от тук нататък! Tada

# 685
  • Благоевград
изгубенчестита радост! Пожелавам на Матей да бъде много здраво и щастливо дете, с много късмет в живота!
А на теб пожелавам от тук нататък сълзите в очите да са само и единствено от щастие и всички трудности да останат в миналото ❤

# 686
Честито бебче Изгубен!
Да сте много щастливи заедно😍

# 687
Честита рожба, Изгубен!
Да сте здрави и много щастливи Blush

# 688
Честит да е! Много здрав, силен и много да се радвате взаимно! Hug Heart

# 689
Ееее, страхотна новина! Честито! Короната ще я прегазиш като валяк, а с Матей ви чакат само хубави моменти! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт