Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 660
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, някой може ли да сподели малко повече информация за изследването на тръбите с пяната? Наистина ли е безболезнено? След процедурата веднага ли си тръгваш? Има ли зацапване или дискомфорт следващите няколко дни? Тази пяна ми е много странна, веднага след като приключи процедурата ли изтича? Не можах да разпитам док, а ми предстои в началото на януари

# 706
  • София
Бях разказвала подробно май в предишната тема. Не боли. Ставаш и си тръгваш с фотосесията от процедурата. Пяната е на водна основа, двукомпонентна. 10—на минутки след смесването и снимането става обратно на вода. Аз имах леко прицапване в същия цикъл. Не съм имала дискомфорт.

Успех!

# 707
Как ще почива клиниката по време на празниците, защото чакам да отида по време на цикъл, а не знам кога ще дойде?

# 708
Би трябвало от 24.12 до 03.01. Но все пак се обади да питаш с точност
Как ще почива клиниката по време на празниците, защото чакам да отида по време на цикъл, а не знам кога ще дойде?

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 11:28 от 💎Bling-a-ling💎

# 709
Клиниката ще почива от 24 декември до 3 януари. На 4 януари започват да работят. Аз също чакам преглед по време на цикъл и се притеснявам дали ще успея януари (т. к. го очаквам в началото 2, 3 януари)  или ще остана за февруари. Sad                                                                      Относно пяната не се притеснявайте, няма болка, всичко минава супер.

# 710
А дали проверката с ExFoam може да се прави на 6ти ден от МЦ (без кървене, само зацапване)?

# 711
  • София
Предполагам че може, но трябва да се има предвид че 1. Може да се нарани лигавицата за текущия месец, и 2. Във фоликулярната фаза шийката е по-стегната, отколкото в лутеалната.

# 712
Аз разбрах, че при всички положения се прави преди О, тоест фоликулярна фаза. Въпреки че бих жертвала един месец опити ако ще е по-достоверен резултата в лутеална фаза 🙄 На мен ми казаха да се обадя на 1-2 ден от цикъла и ще ме запишат за някой от първите чисти дни

# 713
Здравейте, момичета,
Може ли някоя да ми даде телефон на аптеката на клиниката. Спешно ми трябва овитрел и изготвянето на глобули виагра, а моята аптека е във ваканция.
Благодаря ви Hug

# 714
По принцип това е аптеката
Вече за телефон на конкретната аптека там не знам. Пробвай да звъннеш и питаш. Но по принцип лекарствата ги дават от клиниката и не съм убедена, че ползват тази аптека за доставчик. Да доста добре заредена е, но едва ли има всичко

# 715
Raulista, заповядай!

# 716
Весела Коледа, момичета Christmas Tree

Скрит текст:
Чудото на Коледа се явява навсеки , който вярва него. Затова ви пожелавам в коледната нощ да получите това, което най-много копнеете

# 717
  • София
Весела Коледа на всички! ❤

# 718

Много здраве и сбъднати мечти!

# 719
  • София
Честита Коледа момичета, нека всички борещи се, да сбъднат мечтите си!
Да сте здрави, щастливи и успешни!

Общи условия

Активация на акаунт