Странна ситуация с приятел

• 10 069
  • 240
  •   1
Отговори
# 45
Когато знам, че приятелите ми мъже са в сериозна връзка, винаги внимавам със срещите тет-а-тет или само той и аз на по "кафенце, биричка". Обикновено не се тълкува добре и избягвам подобни взгляди. Това е и един вид солидарност към жената/приятелката му. Не желая да съм повод за кавги в нечии отношения. Тези неща се премислят по-рано, преди бирички, пейкинги и кафенца.

Жената, приятелката на приятеля ти явно е лабилна, ревнива, но и ти не си права.
Служебните отношения са си служебни, не бих смесвала, а също бих имала предвид и тяхната връзка преди да излизам на кафенца с някой, па макар и да му знам гащетата от детската градина. Усет се нарича.

# 46
  • Paris, France
А да се замислиш що за мъж би избрал такава жена?

Че какво толкоз да я избира? Лесно пуска, евтина и вече не хваща. А децата си ги гледа тя.

Много млади мъже, които не са Аполоновци излизат с такива жени за да имат безплатно чукане. Като си стъпят на краката я оставят.

Не е проблема, че е излязъл с теб. Проблема е, че си позволява да я обсъжда пред трети лица. Интересно, че не ти прави впечатление....
Когато си с един човек или си с него, или ако не ти изнася се разделяте. Но да стои с нея и в същото време да се жалва, че едва ли не по принуда са заедно е меко казано не мъжко.

Не е мъжко, но той самият не е особено мъжествен - бил с две глави по-нисък от вермилион, живее с по-стара с 20 години от него и с 3 деца от 3ма различни мъже, не може да си намери работа.

абсурТ, тя не е чак за горещи вълни, а и почнат ли горещите вълни интересът към агнешко, овнешко и особено свинско секва.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 18:26 от Nevena Virolan

# 47
Невена, съгласна съм.

Сега може да ме изядат, но често не мъжкият външен вид върви ръка за ръка с не мъжко поведение. Вероятно се дължи на хормони.

# 48
Ох, бе момичета, как да ви обясня, че не го харесвам, трябва в грубости ли да изпадам, той е поне 2 глави по-нисък от мен, не ми харесва, нито привлича физически по никакъв начин. Моето его няма как да бъде стъпкано нито от него, нито от нея, сега пак ли съм виновна, че постоянно ми се жалва, че не го пускала никъде сам, не му дава да излиза с приятели, а накрая и аз изпатих от тази ревност.
Не случайно писах, че не става дума да го харесваш като мъж, а просто елементарно женско его в стил 'Аз съм по-по-най, а той се хванал с бабичка, с три деца от трима мъже, бла-бла'.
И, да, баш така изглежда заради всички подробности, които даваш за жената, а реално нямат общо с темата.
За бирата - добре си му казала да си оправи първо отношенията ама е лошо, че съвсем умишлено търси с кого да пие вместо да си решава проблемите. На твое място бих се замислила до колко е читав като човек и дали си струва да имам такъв човек в обкръжението си.

# 49
Хареса ми това за солидарността към останалите дами. Така трябва, аз също не излизам по никакъв повод с мои приятели мъже. Само си честитим рождени дни, който когато се сети отваряйки стария тефтер с телефонни номера. А и половината ми приятели са на другия край на страната, макар разстоянието вече да не е никакъв критерии.
Според мен ще е кофти жената да остане без работа, ако беше моя служителка, бих й платила консултация с терапевт.

# 50
Като приятел е читав, поне преди беше де, винаги ми е помагал, с каквото може. Не съм го търсила, откакто е с дамата за услуги. Его не виждам защо замесвате, няма нищо, абсолютно нищо такова, ако жената беше читава ментално, годините нямат значение.

# 51
Била съм в подобна ситуация като изключим наличието на служебни отношения. Решението беше раздалечаване и на практика липса на контакти с мъжа. Тъй като той си допадаше с ММ, последва сближаване след около ... 5-6 години и затопляне с жената (която междувременно стана съпруга) след около 10 г. покрай децата, които са на една възраст. Сега пак "спазвам дистанция", защото се разведох и радарът пак се включи. А мъжът сумарно го познавам от 20+ години и никой от двамата не е давал никакви нишани за нещо повече от приятелство. Но за много жени, ако изпиеш една бира с мъжа им, значи вече сте си легнали.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 18:55 от TafTaf

# 52
Попитали Радио Ереван... Възможно ли е приятелство между мъж и жена?
Радио Ереван отговорило:Възможно е,то сега извращения всякакви...
Шегичка!

# 53
Попитали Радио Ереван... Възможно ли е приятелство между мъж и жена?
Радио Ереван отговорило:Възможно е,то сега извращения всякакви...
Шегичка!
Ааа тия извращения отдавна съществуват. Аз ги практикувам от 3-годишна възраст, вече 40+ години 🤣🤣🤣.

# 54
Форумът НЕ Е затова, да плюем непознати хора из него. Той е за размяна на информация /клюкаренето на чужд гръб и обиждане на непознати не е такова нещо/ и взаимопомощ /такава бе оказана и тук - дадени са съвети какво да правиш във връзка с общите ви контакти на работа/.
Другото е направо грозно. И в реала, и в нета.

Защо си мисля, че си сбъркала вратата?
Пансионът за благородни  девици е на друг адрес.

В случая, не авторката оплюва някого, а ти нея оплюваш и размахваш пръстче като последна инстанция.
Всички сме непознати, защото нито сме се виждали, нито си знаем имената дори.
Та, когато се подава "казус" за обсъждане, лицата Х и У олицетворяват тип характери човешки и съответно- начин на действие на този тип характери.
Затова, Е НОРМАЛНО да плюем...

Какъв пансион, какъв? 😂
По-скоро е за наивници или за любители на турски сериали.
В този и трите деца от трима различни мъже ли станаха? 🤣
За плюенето се постарайте повече. Я в сериалите какви зли лели има!

# 55
Да бе, ще ѝ плаща терапевт.
Викам я, казвам ѝ в прав текст какво, що, ако тя е решила да полудява, нейна работа. Ако това се пренесе и в работата, бизнеса дългосрочно, уволнявам ги и двамата. Дистанцирам се и от двамата. Той не ти е вече приятелче, ако има сериозна връзка. Приятелче ти е бил в детските, юношеските или там когато сте се познавали години. Хората се променяме. Променят ни се и ситуациите, отношенията. Няма как да фриволнича и да се кискам флиртаджийски с познат отпреди 10-15 години. Най-малкото вече сме различни и са ни се случили куп различни неща.

# 56
Ужас, никаква човещина.

# 57
Сериозно ли виждате проблемът в авторката? Колко пъти да ви каже, че няма интерес към този като към мъж? Вие си знаете вашето, чак стъпкано его, глупости. Аз не виждам нищо нередно в нейното поведение. Нито са се крили по тайни срещи, нито нищо. Поканили са и нея и това е достатъчен знак, че нямат намерение да си гукат романтично. Приятели са, приятелите споделят помежду си какво им тежи и личните си проблеми и не ми казвайте, че никога не сте го правили. Бил във връзка с жената Х и не бивало да си коментира проблемите с приятел У. А с кой тогава да ги коментира, с бг мама ли? А тази въпросна госпожа е адски неблагодарното същество. Не стига, че я взели на работа в труден момент, ами и ще прави селски сцени на работното място. Че тя авторката ако искаше нещо от този, дали нямаше да вземе само него на работа? И въобще, кой каквото иска да ми говори, но наличието на 3 деца от 3-ма различни мъже и н на брой провалени връзки, на мен ми крещи, че повредата е в телевизора на госпожата. Аз на мястото на авторката бих я извикала и предупредила, че ако още веднъж си позволи подобни индийски сериали на работното място, това ще е последният ѝ работен ден. 46 годишна жена да не може да си контролира емоциите и да си позволява подобни циркове е недопустимо и говори много за умствения ѝ багаж. А с приятеля също бих поговорила и бих му казала съвсем искрено, че държа на приятелството ни, но не ми е приятно да бъда въвличана в подобни филми. Честно казано, ако и той държи да продължи това приятелство, не бих се съобразявала с някаква кукувица, това е негова работа, не моя.

# 58
Не, не говори за умствен багаж, а за емоционална травма.

# 59
Ей, Вени, много си хард! Чак баба на 46!?
Не, че одобрявам такава огромна разлика, ако беше обратно, по-приемливо ми звучи, но това не ме засяга все пак.

Бих ги предупредила да не правят панаири на работа и бих преустановила излизания с младежа.
При следващ фал, и двамата вън.

Общи условия

Активация на акаунт