Странна ситуация с приятел

• 10 106
  • 240
  •   1
Отговори
# 120
Ами сама си го правиш. Как пък няма да спя с жена в една стая, която ми е крещяла на работното място. Ще си платя и ще съм отделно. Ако пък ми се свидят парите ще се разменя.
Между другото хубаво я нареждаш нея ама ето, ти самата не познаваш и не си в добри отношения с персонала си, за това си готова да стоиш в една стая с нея.
Ами не е нормално от цяла фирма само двамата, които познаваш от преди, да са единствените хора, с които имаш някакви малко по-близки отношения, а с останалите да нямаш никаква приказка.

# 121
Аз приказка с всички имам, нали се сещате, че искам не искам, избор нямам, трябва да комуникирам с тях. Но нея я чувствах по-близка, преди тази случка сме излизали, още преди да започнат работа. На мрънканията и за килограми и предлагах да идва с мен на фитнес, казах и аз какъв режим спазвам, опитах се да имам нормални отношения с нея заради приятеля ми. Мислех, че е разбрала, че между мен и него няма нищо повече от приятелски отношения, заради това ми дойде като гръм, че стана всичко това.
ПС: Няма свободни стаи в хотела, всичко е резервирано, няма и с кой да се сменя, всеки си е решил с кой/коя да дели стая и е още по-детско да ходя да разделям хората, заради нечии изпълнения. Не говорим само за моя комфорт, а и за останалите.

# 122
Авторке , не разбираш ли , че сама и нарочно се поставяш в тези сутиации и се излагаш вече . Нямам намерение да ти чета старите теми , но само от тази мога да ти направя психопрофил( нали са ти интересни)  и няма да ти хареса .

# 123
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В тази тема всеки избълва собствените си комплекси и срахове. Направо е като за учебник

# 124
Не мисля, че тиймбилдинга е съществена част от цялата история, а не са двамата в една стая, защото са разделени по равно мъже и жени, това значи, че аз трябва да съм в една стая с някой мъж. А и колко пъти да кажа, че директно с мен не се конфронтира, а с него. На него пили на главата глупости, не на моята. Всички само сеир ви е в устата, на мен нито ми е забавно, нито ми е до сеири.

Е нали се е карала с теб в офиса? Последно?

# 125
Не се е карала с мен в офиса, казах, че дойде да ми каже, че вече е свободен и кога се прибрал, и къде си хвърлил чорапите, не четете внимателно, после спекулации само.

# 126
не си в добри отношения с персонала си, за това си готова да стоиш в една стая с нея
Това пък какво трябва да значи?

# 127
Ама май никой не чете и всеки си пише свои интерпретации на ситуацията. Всичко е елементарно, покани ме да пием по 1 бира след работа, седнахме в заведението, обади и се да и каже да дойде, тя не знам какво му е казала, но му затвори и му блокира номера, той се опита да се свърже с нея от моя, съответно блокира и моя номер.Него го блокира навсякъде, мен не е.
Благодаря за опитите да ми правите психопрофил, но няма нужда, ходила съм на психолог, моят си го знам. Simple Smile

# 128
Вермилион, дамата, ако пак я тресне съчмата, няма да се посвени да направи скандал, даже ако не сте в една стая. Кой знае, сега в тази ситуация може пък да се кротне, ако ти си включиш очарованието на мах и се разберете най-сетне. А ако не - у-вол-не-ни-е.

# 129
  • София
Не се е карала с мен в офиса, казах, че дойде да ми каже, че вече е свободен и кога се прибрал, и къде си хвърлил чорапите, не четете внимателно, после спекулации само.
Няма спекулации, а ти почваш да бягаш по тъча.
Защо аз не дойдох в офиса, за да ти разкажа кога се е прибрал, къде си е метнал чорапите и че ВЕЧЕ е свободен?
Защо аз  не те блокирах?

Защото нито те знам, нито те познавам, нито ревнувам някого от теб.
А, ти, ако беше на място и като човек, и като шеф, щеше да я сложиш на мястото й с две приказки.
Приемам, че не си се сетила как да реагираш, защото си била изненадана.
Но, да се правиш на незнаеща какво става пред нея, защото това си били техни отношения и да не предприемаш нищо, за да не сте в една стая, си е някаква стратегия, която само ти си знаеш.
Ще излезе, че ти е кеф да си в центъра на разправията и че ревността на лелята ти глади самочувствието.

ПП. Това е твое изречение от първия пост:
Блокира мен, блокира него, направи се от обвързана на необвързана във Фейсбук, някакви такива хлапашки неща.

Хайде, ако обичаш, да не почваш с допълненията, с които да променяш фактите, които си дала.

# 130
Тя не вдява, че сама се е нанизала в този "любовен триъгълник" или по-скоро вдява и май ѝ харесва, щом продължава. Нещо и шефската позиция издиша...

# 131
  • Пловдив
Хем сърби, хем боли, драго ми е е цялата работа. Grinning

# 132
Ако ме е блокирала как ще видя, че си сменя статусите? Блокира ми номера!
Приемам, че не съм човек на място, сама се нанизах, аз съм виновна, ок.
Лошото е, че повечето тук май сте като злобната леля и от една ситуация, правите цял сценарий.
Аз казах и, че като реагира тя така се прибрах, той къде е ходил, кво е правил нито знам, нито ме интересува, отчети за чужди мъже не дължа на никой.

# 133
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вермилиън, видяхме, че си с чудесна фигура, стил, пък си и млада.
Освен това си на висока служебна позиция. Явно жената също го оценява. И като включим и комплексите от това, че се е разделяла три пъти с бащите на децата си, а и от това, че вече се забелязват безмилостните следи на времето, ясно е, че е преживяла голяма криза заради това ваше излизане.

Честно казано, най- правилната реакция, според мен, би била да ѝ се извиниш, макар и без вина и да ѝ кажш, че не си искала да я обидиш по никакъв начин и че не трябва да има поводи за ревност.

Просто трябва да я разбереш и ако искаш всичко да бъде наред- просто ѝ кажи, че съжаляваш и така...

Освен, ако това да се извиниш просто ей така, като жест, не е унизително за теб

# 134
  • София
А, не прехвърляй от болната глава на здравата.
Сценарият е изцяло твой- никой и нищо не е прибавил към екшъна, а само коментираме причините да се държиш по този начин, дори и след като ситуацията я разчепкахме тук и ти дадохме идеи как да реагираш.

Да ни сравняваш с лелята, е нагло и неособено интелигентно, но щом толкова си можеш.......

Общи условия

Активация на акаунт