Странна ситуация с приятел

• 10 140
  • 240
  •   1
Отговори
# 135
А, не, нали всеки може да е "леля", "психарка" и там каквото беше непозната нам жена. И нали не е "сценарий". Smiley Или вече е? Обърках се. Но тъй е то, като не гледам сериалите по Босфор ТВ, трудно ги връзвам.

Цитат
Вермилиън, видяхме, че си с чудесна фигура, стил, пък си и млада.
Освен това си на висока служебна позиция.

Туй нещо къде го гледахте? Сигурно в ютубата има клип, от който става ясно, че е тъй.

# 136
За мен приятелството ни приключи. Аз дори и да се извиня, без да имам вина, защото да нямам, не сме се крили, поканихме я, не мисля, че съм я обидила с нещо, каква е гаранцията, че след седмица, ако ме види да говоря с него пак няма да реагира така? Никаква, та за мен е най-добре далеч и от двамата. АбсурТ не искам и да коментирам, четете, ама всеки си добавя по нещо от него и така става манджа.

# 137
Спри да общуваш с тях, освен по служебни въпроси и точка.

# 138
Спри да общуваш с тях, освен по служебни въпроси и точка.
За съжаление да, рядко се срещат приятели в днешно време, но понякога просто няма друг избор. Simple Smile

# 139
Не съм чела цялата тема , но ако съпруга ми излезе, да пие бира след работа с колежка, ако ще и от детската градина да се познават и ме поканят пост фактум ,ще им пожелая, приятно изкарване и ще им откажа , но ще си направя изводите за колежката и за съпруга си

Имали сме подобни ситуации и един тел. разговор примерно :
- Х ни кани, да пием бира след работа,  искаш ли ?
или
-искаш ли, да поканим Х на бира след работа ?

е нещо съвсем различно и показва съвсем друго отношение
Това е според мен

# 140
При тези приятелства между мъж и жена винаги имай едно на ум, че може да се объркат нещата. Винаги може да се породи ревност у партньора на единия и да стане мазало.
Иначе реакцията на тази е баси селското изпълнение, направо и пускай предизвестието и да заминава. Ще тръгнат клюки сред другите работници и ще има дълго да се дъвчи тази дъвка.
Има такива криви хора, не е нещо рядко срещано. Слагаш игнора, премахваш допирните точки и не се обясняваш. Ако сама дойде да иска да се изяснявате, тогава казваш каквото имаш и вече според зависи.

# 141
Те и друг път са били излизали заедно с нея, а и дамата с децата нали знае, че са приятели. Какво толкова, ако вермилион беше мъж, щеше да е по-ясна ситуацията.

# 142
Не съм чела цялата тема , но ако съпруга ми излезе, да пие бира след работа с колежка, ако ще и от детската градина да се познават и ме поканят пост фактум ,ще им пожелая, приятно изкарване и ще им откажа , но ще си направя изводите за колежката и за съпруга си

Имали сме подобни ситуации и един тел. разговор примерно :
- Х ни кани, да пием бира след работа,  искаш ли ?
или
-искаш ли, да поканим Х на бира след работа ?

е нещо съвсем различно и показва съвсем друго отношение
Това е според мен
Разбира се всяка история си има нюанси. Госпожата доста пъти ми е звъняла по телефона да ми се оплаква, че родителите му не я приемат, отделно при други караници ме е карала да го търся къде е, че не и отговаря, та не съм очаквала да ревнува от мен точно.
Uncommon и мъж да бях все тая, тя не му дава да излиза и с мъже приятели сам, ама нейсе.

# 143
  • София
Ама не, те заедно са излезли тримата, дамата с трите деца не е канена постфактум, само че си е тръгнала май по-рано, по неин си избор.
Не, дамата с трите деца, не е била на работа, защото синът й бил настинал.
Авторката и младежът са отишли на по бира и оттам са й се обадили да дойде.

Че не е било много разумно въобще да ходят на бира, вместо той да се прибере, след като има болно дете вкъщи, е едно на ръка.
От друга страна- шефката разрешава отсъствие от работа, заради болно дете, а в същото време, е ок. майката да дойде да пие бира в кръчмата.

# 144
Тази госпожа е почти на възрастта на родителите му, доста логично е да не я приемат.
Нашата дъщеря ходеше с един чичак почти на наша възраст, не се стигна до запознаване с него, ама дали щяхме да го приемем много сърдечно тоя набор, май е ясно.

# 145
Тя като си е взела болничен аз какво има да разрешавам? Детето е на 16 години и е настинал, да нейно право е да остане да си го гледа. След като е преценил да ме покани, той си знае, какво ще му нищя аз, че не се е прибрал. Честно казано моите мисли са, че се е възползвал да скъса малко синджира, но това си е само в моята глава.

# 146
Нито възрастта , нито килограмите имат значение
Нюансите са според от коя страна в ситуацията си
За мен има неща, които са редни и такива, които не са в случая доста елементарни

# 147
Добре, че не е взела болничен за 20-годишно с хрема и счупен нокът на палеца, тогава ситуацията би била още по-печална...
А останалите мъжове на бабата, те бира не пият ли? Не ревнуват ли тез хора? Скандали не правят ли? Или вече имат Алцхаймер и не помнят кои жени са им били жени и дали имат деца.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 13:43 от Judy

# 148
Съжалявам, но за мен темата е приключена и се отписвам.
Авторката видно не е с особено високо IQ, а и има афинитет към засмукване на вниманието. Честито на печелившите!

# 149
Авторката,нямаш ли доверени приятелки жени или ухажори,с които да си прекарваш свободното време,та си се лепнала за невзрачен (по твоите описания),ангажиран мъж.Техните отношения хубави-лоши,са си помежду им,как пък да не седна с някоя проблемна двойка да им слушам глупостите и да ставам и посредник,като се карат.То приятелство,близост,но чак пък толкова!?Ами,според мен,нямаш работа с обвързан мъж,ако ще съвестта ти да е чиста,като сълза, особено ако си необвързана!То не само на нея даваш поводи за съмнения,но и на всичко останали.Или си наивна до глупост или се ласкаеш от всяко мъжко внимание,нали аз съм готината,разбраната,изслушващата,спокоен пристан за изтерзани от жените си мъжки души.

Общи условия

Активация на акаунт