Любители на кучета - 109

• 26 131
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Моето фемили продължава да расте, една котешка красота пред магазина и една черна красавица, която кръстих Джаки в работилницата на МП. Ще ви ги снимам, за да се насладите и вие.😍

# 106
И нащо фемили върви към порастване

# 107
  • София
Нашите опити за селфи са пълен провал

Обаче имаме желание поне Joy
Духче, какво става? Да не сте с един член повече вече? Heart Eyes
Май още време имаше

# 108
Борянка, не, още време има

# 109
  • тук-там
Черпя едно синьо оченце на Нъкчето:

# 110
И аз ще ви почерпя с едно синьо оченце
Скрит текст:

Добре дошли и на новите сладури Heart Eyes

# 111
Аз ви черпя с един език, защото нямам синьо око 😁

# 112
Аз ви черпя с поглед!😂 /Красноречиво:"Разходката беше кратка,вечерята-малка!"

# 113
От мен една вечерна заигравка на зверовете 🤣

# 114
Ахахайахха Сиви Heart

# 115
  • София
Аз лично мисля, че Макс не е съвсем куче, той си е човек. Heart Eyes
Е няма друг толкова мъдър поглед.

# 116
  • под тепетата
Голям дует са двамцата, Sivi!
Аз ви черпя със селските гамени . Днес сутринта са ни били на гости. Дошла е и комшийката и е станал голям купон на поляната.

# 117
Привет и от нас. Тера от днес вече е със чип и обезпаразитена. Не знам за вас, но не можах да стоя докато и слагат чипа, много ми стана жал направо щях да ревна заедно със нея. Иначе всичко е наред за първи път я заведох до вет на каишка, не мога да я нося много е тежка макар да знам, че не е правилно, варианти други обаче нямам. В сряда трябва да сложим последната ваксина и се надявам всичко да е наред и да мине безпроблемно.Много са хубави всички кучовци направо не мога да им се нарадвам.

# 118
  • София
Ах, ах, ах... страхотни кучани и собственици!!! Сърцето ми е пълно с любов като ви гледам постовете!!! Съжалявам, че почти ви изпуснах, но нещо известията ми се бяха изключили. Но сме с вас и темата неотлъчно! Данък да платя остана и да кажа, че няма с какво да се похваля. Живота с 2 деца, куче и мъж... то си е преживавяне и не само 😂😂😂

# 119
  • Bарна, морето, сините вълни
Ах, напълнихте ми душицата! 🥰 ❤️
Много обичам да виждам и собствениците на кучетата, винаги намирам някаква прилика, наистина.
Ние с Ерос сме руси. Joy И е сприхав като мен и ММ, лесно избухва. Поспалив е също като мен.

Общи условия

Активация на акаунт